Horoscop 17 decembrie 2018. Berbecii au o provocare la locul de muncă, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce-ți rezervă astrele de la Andreea Dincă, astrologul Perfecte.ro, astăzi 17 decembrie.

Tag-uri: #horoscop

Berbecii muncesc mult, iar Racii sunt plini de idei creative

 

BERBEC

Astăzi muncești mult, ai de terminat un proiect la care lucrezi alaturi de un partener dificil. Vei avea discuții despre o sumă de bani. Relații de prietenie se pot strica. 

Recomandat - Folosește farmecul personal în activitățile sociale. 

Nerecomandat - Schimbarea dispoziției.

 

TAUR

Astăzi ai de ales între două lucruri care nu îți fac cu mare plăcere, ești nevoit să faci o alegere. Te confrunți cu ideile învechite ale superiorilor. Te gândești să schimbi locul de muncă. 

Recomandat - Să te ocupi de cumpărături pentru traiul zilnic. 

Nerecomandat - Neplăceri în relațiile cu prietenii.

 

GEMENI

Astăzi alege-ți cu grijă vorbele deoarece pot exista consecințe grave în urma unor păreri pe care ți le exprimi. Locuri de muncă ești aglomerat cu multe sarcini noi la care nu te așteptai. Recomandat- Îndreaptă-ți gândurile către alte planuri de viitor care să îți fie mai favorabile și să te pun într-o lumină bună.

 Nerecomandat - Investiții financiare riscante pe termen lung.

 

RAC 

Astăzi ai tot felul de idei care te ajută să îți ușurezi munca. Găsești rezolvarea unor probleme de sănătate. Astăzi se pot îmbunătăți relațiile cu colegii de muncă. 

Recomandat - Folosirea unor remedii naturiste pentru a te vindeca. 

Nerecomandat - Amânarea achitării unor datorii sau a unor facturi.

 

LEU 

Astăzi preferi să îți petreci timpul în compania unor prieteni apropiați. Partenerul de viață se poate simți neglijat. Apar discuții interesante, vei afla informații care te vor ajuta în afacerea ta. 

Recomandat - Participă la un eveniment care îți poate pune munca în evidență. Nerecomandat - Lipsa modestiei.

 

FECIOARĂ 

Astăzi te vei bucura de un cadou, surprize sau poți primi chiar o moștenire. Implementezi cu ușurință strategiile pentru creșterea veniturilor. Te pregătești pentru o călătorie. 

Recomandat - Susținerea unui examen sau interviu. 

Nerecomandat - Neînțelegeri cu părinții.

  

BALANȚĂ 

Vei câștiga o sumă de bani prin talentele tale. Te simți obosit, este necesar să îți dozezi eforturile. Încearcă să amâni unele întâlniri sau să delegi din sarcini colegilor de birou. Recomandat - Acceptă recompensele pe care le primești. 

Nerecomandat - Lipsa somnului sau a unei alimentații sănătoase.

  

SCORPION 

Pentru tine este o zi norocoasă în care reușești să rezolvi multe situații, atât acasă cât și la locul de muncă. Seara vrei să sărbătorești alături de familie o reușită. 

Recomandat - Organizarea atentă a bugetului pentru sărbători. 

Nerecomndat - Neatenția în trafic.

 

SĂGETĂTOR 

Astăzi este posibil să pornești între o călătorie de afaceri. Verifică cu atenție să ai la tine actele, banii și toate cele necesare. Fii atent la tot ce se întâmplă în jurul tău, vei găsi soluții salvatoare. 

Recomandat - Ai nevoie de o perioadă de relaxare, deoarece mentalul tău este bulversat. Nerecomandat - Perioade lungi în care îți neglijezi familia.

 

CAPRICORN 

Astăzi te ocupi cu achiziționarea unor bunuri pentru casă. Este important să menții un echilibru în sectorul financiar. Relația de cuplu îți aduce satisfacție și împliniri, partenerul te surprinde plăcut. 

Recomandat - Eliberează-te de stres și relaxează-te. 

Nerecomandat - Să-ți irosești energia pe activități inutile.

 

VĂRSĂTOR 

Astăzi organizezi o călătorie pe care o faci in interes de serviciu. Cunoști o persoană care-ți atrage atenția și pe care vrei să o cunoști mai bine. Multe șanse să te îndrăgostești. Recomandat - Participarea la un curs sau seminar pentru dezvoltarea unor abilități. Nerecomndat - Concluzii pripite, decizii luate în grabă.

 

PEȘTI 

Astăzi ești ușor bulversat de anumite zvonuri, bârfe pe care le auzi de la prietenii tăi. Trebuie să prezinți un proiect important în fața colegilor de birou. Oportunități deosebite de a schimba domeniu de activitate. 

Recomandat - Ai nevoie să-ți iei o pauz de odihnă, un concediu. 

Nerecomndat - Nerespectarea termenilor și condițiilor contractului de muncă.related posts