HOROSCOP 18.08.2010


Putem simti energia pozitiva de azi si suntem gata sa ne asumam mai multe riscuri decat am fi nevoite in mod normal. Chiar si dupa o cercetare amanuntita a unor probleme e foarte posibil sa luam o decizie proasta si atunci e mai bine sa ne abtinem cat mai mult. Nu trebuie sa dam curs nici impulsurilor negative.


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Esti intr-un punct in care e foarte posibil sa existe o anumita relaxare si atunci unele probleme sa le ignori atat de mult incat sa devina stringente. Te simti independenta si foarte sigura pe tine…si daca tot simti asta vei fi nevoita sa si arati ca nimic nu iti sta in cale. Ar fi bine sa nu incerci azi sa depasesti vreo limita pe care ti-ai impus-o pana de curand ci doar  fii pregatita pentru orice fel de schimbare, mai ales in tot ceea ce inseamna parteneriate.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Ar fi un moment potrivit sa rezolvi problemele legate de casa, de camin, de familie. E foarte adevarat ca esti un pic constransa de situatiile ivite in diverse planuri ale vietii tale si ar fi de preferat sa nu precipiti chiar tu lucrurile. Incearca sa te bazezi pe prietenii pe care ii ai si sa le ceri ajutorul fara menajamente.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ai o perioada dificila in care controlul si echilibrul este foarte greu de mentinut pentru tine. Nu deveni prea autocritica si nu te invinovati pentru chiar orice. Puterea ta de concentrare este foarte mica in acest moment si de aceea nu te forta prea tare. Sunt avantajate calatoriile scurte pentru tine azi.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Reusesti azi sa te remontezi atat de bine incat esti invincibila sau cel putin asa te consideri. Totusi aceste sentimente sunt destul de puternice incat e foarte posibil sa scape de sub controlul tau si sa te manifesti intr-un mod neplacut pentru ceilalti. Este mai inteligent pentru tine sa astepti decat sa scoti din buzunar niste bani pentru un obiect de care nu ai mare nevoie.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Te poti simti azi mai vulnerabila decat de obicei si ar fi bine sa nu iei decizii sentimentale. Temerile tale pot fi accentuate si ar fi bine sa iti pastrezi si o doza de detasament pentru a  putea sa analizezi la rece situatiile de azi.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Pastreaza-ti optimismul si nu incerca sa te lasi prada deznadejdii in fata unor probleme care par sa te copleseasca acum. Sondeaza-ti interiorul si vei gasi resursele necesare sa mergi mai departe. Ai incredere in instinctele tale si fa asa cum crezi tu ca e mai bine.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Viata ta sociala este foarte activata azi si te vei inconjura de prieteni si e foarte posibil sa inchei un contract important. Visele tale pot deveni realitate si e cazul sa le impartasesti si celor din jur ceea ce crezi.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Iti aperi cu ardoare convingerile si o faci uneori cu prea multa putere. Nu te implica in discutii care de fapt nu duc nicaieri ci doar la conflicte. Profita de creativitatea ta si incearca sa ai grija de propriile tale probleme.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Descoperi ceva nou azi si esti extrem de incantata de lucruri care pentru ceilalti pot parea copilaresti. Cu felul tau de a fi, vei entuziasma si pe ceilalti si in acelasi timp vei fi pentru toti un adevarat suport. Ai o anumita energie care te va ajuta sa iesi din situatii dificile si poate fi o zi foarte buna pentru a te intelege cu persoanele mai tinere.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Simti nevoia ca partenerul sa te sustina si daca nu o va face din propria initiativa ii vei cere imperios acest lucru. Abordarea aceasta directa din partea ta poate avea o influenta negativa asupra celorlalti dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti in a construi relatia asa cum ti-o doresti. Cei din jur ar trebui sa se obisnuiasca cu aceste schimbari care au loc cu tine. 

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Energiile tale sunt indreptate catre lucruri care ii privesc pe ceilalti si atunci vei uita azi de problemele tale proprii. Un prieten te va sustine in privinta unei probleme extrem de delicat. Incearca sa nu faci discriminari si nici sa nu te arunci in a rezolva unele probleme care te depasesc.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Este minunat sa crezi ca iti poti rezolva problemele singura si poate a venit momentul sa te si bucuri de distractia care te asteapta mai pe seara. Incearca sa te relaxezi pentru ca este important acum sa iti iei un moment de respiro.

related posts

Modifică setările cookies