HOROSCOP 18.10.2010  


Ne va fi foarte usor sa visam frumos atata timp cat Luna viziteaza zodia Pesti. Ne vom simti mai ingaduitoare si poate ceva mai dispuse sa lasam de la noi. Jupiter insa nu ne ajuta deloc pentru ca e foarte posibil sa exageram in acest sens si nici macar Mercur nu ne va aduce ceva logica azi, din contra. Sunt avantajate persoanele creative care pot avea o zi foarte benefica si stimulatoare.

 


Balante celebre: Viggo Mortensen

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Vrei sa iti inchei niste treburi mai vechi ca sa te ocupi mai departe de lucruri noi, de proiecte care iti plac. Din pacate, va fi greu sa scapi de povara a ceea ce a fost, pentru ca exista anumite conflicte emotionale pe care nu le-ai administrat cum trebuie la vremea potrivita. Totusi, daca vrei sa incepi cu dreptul noi proiecte, nu face aceleasi greseli. Numai asa vei deveni mai productiva.
   
SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Te simti ca si cum ai fi legata de maini si de picioare si nu incerci decat sa faci lucrurile bine, din viziunea ta. Nu incerca sa faci anumite schimbari acum pentru ca nu esti pregatita pentru ele. Important este sa dai drumul acelor emotii care le consideri daunatoare si sa spui ce ai pe suflet. Poate asa rezolvi anumite probleme in cuplu si nu numai..

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Ai prea multe de facut azi, prea multe obligatii legate de casa si familie. Iti va fi greu sa te concentrezi la locul de munca si de aceea trebuie sa fii extrem de atenta la ce strategii iti impui. Nu te descuraja, dar nici nu exagera unele emotii pentru ca partenerul nu ti le va accepta.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Daca te simti dezorientata nu incerca sa si spui sau sa impartasesti asta cuiva. Poti parea un pic confuza si nimeni nu va intelege ce iti doresti. Nu te forta sa iei decizii si nu ii obliga nici pe ceilalti sa faca asta. Un prieten/o prietena te va ajuta foarte mult sa treci peste aceste stari.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Iti imaginezi prea multe lucruri azi, dar fa in asa fel incat sa devina realitate. Fa-ti un program strict si incearca sa te tii de el. In ceea ce priveste banii, ai ceva idei de cum sa iesi dintr-o situatie incomoda, dar pentru asta e nevoie si de putina vointa din partea ta. Oricum in 2-3 zile iti va reveni simtul practic.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Cu toate ca iti doresti sa fii extrem de rationala, bunul tau simt iti va spune ca mergi intr-o directie gresita. Poti folosi emotiile in avantajul tau doar daca vei stii exact cum sa le administrezi. Nu te speria si nici nu lasa sa se vada asta chiar daca o persoana apropiata e posibil sa iti creasca starea de nesiguranta.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Relatia ta poate avea o cotitura azi daca nu vei sti cum sa iti administrezi sentimentele pentru partener. Imaginatia ta lucreaza la cote alarmante si poate fi vorba chiar de o gelozie nefondata. Nu incerca azi sa reprosezi ceva pentru ca nu vei fi inteleasa si nici nu vei realiza ceva cu asta.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Daca pleci de la premisa ca tu cunosti totul si ai raspunsuri la toate intrebarile nu vei castiga nimic. Fii deschisa la oameni, pareri, idei si admite ca nu le stii pe toate. Vei avea numai de castigat.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Este o zi perfecta in care iti poti lasa creativitatea sa zboare. Niciodata nu poti cunoaste ce poate iesi de aici. Daca ai ceva important de spus, spune, nu te cenzura.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Nu esti in apele tale si nu iti doresti ca azi sa te implici prea mult in diverse activitati care inseamna organizare sau rutina. Te vei forta foarte mult sa faci anumite lucruri si de aceea nu iti vor iesi bine. In schimb, in plan sentimental, stai ceva mai bine si poti spune ca o persoana din anturajul tau iti trezeste interesul.
 
LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Nu-ti place sa refuzi oamenii dar astazi vei spune “nu” acelor persoane despre care crezi ca iti consuma timpul. In schimb vei ajuta pe cineva apropiat sa-si rezolve o problema. E posibil sa ai ceva indoieli si sa nu-ti placa sa fii perceputa intr-o ipostaza negativa. Gandeste-te insa ca nu poti multumi pe toata lumea. Intentiile tale sunt mai mereu bune, asa ca nu ai ce sa-ti reprosezi.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Azi esti pregatita sa intelegi lucrurile in profunzimea lor si este foarte posibil sa ai parte de revelatii interesante. Nu vei vrea ca lumea intreaga sa te simta prea slaba si drept urmare iti ascunzi cu abilitate sentimentele. Dar nu este bine sa faci asta si fata de iubitul tau. Sa iubesti pe cineva nu este de ajuns ci trebuie sa-ti deschizi sufletul astfel incat iubirea sa se intoarca la tine. 

 

related posts

Modifică setările cookies