HOROSCOP 19.01.2011


Anumite situatii vor cere  atentia noastra azi si va trebui sa ocolim conflicte care nu sunt necesare. Luna plina in Capricorn va reflecta azi ambitia noastra si incapatanarea de a reusi cu orice pret in ceea ce ne-am propus. Din fericire mai pe seara multe lucruri se vor mai linisti.


Capricorni celebri: Kate Bosworth

Sursa: Creola.ro

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Un posibil conflict cu cineva apropiat te va destabiliza un pic. In acelasi timp, ar trebui sa fii ceva mai atenta la  portofelul tau si sa iti reduci un pic din cheltuieli. Nu te astepta la imbunatatirea unor relatii sau aspecte majore din viata ta doar stand si asteptand lucruri de la ceilalti.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Azi vei avea ceva dubii privitoare la activitatea pe care desfasori si indoielile tale se vor vedea. Asta nu va insemna ca iti va dauna foarte mult, dar ceilalti vor simti ca este ceva in neregula cu tine. Nu te judeca prea aspru pentru ca nimeni nu e  perfect si azi e o zi foarte potrivita de iesit in oras pentru relaxare.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Azi vei respira usurata pentru ca vei fi ceva mai libera si mai putin constransa sa realizezi anumite lucruri la job. Totusi e bine sa actionezi cu prudenta pentru ca e posibil sa pierzi din vedere anumite lucruri importante. In planul relational totul decurge intr-un ritm normal dar parca sunt lucruri pe care nu le-ai rezolvat la timp si acum resimti puternic asta.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Atentie la problemele de sanatate pentru ca e posibil ca o veche afectiune sa revina azi. Din fericire vei sti sa intorci totul in favoarea ta si chiar sa faci unele lucruri fara ca ceilalti sa nu-si dea seama ca sunt manipulati. Tu stii cel mai bine faptul ca nu este vorba de a controla ceva ci doar de a sti sa faci fata lucrurilor noi care apar. Flexibilitatea ta este mult mai valoroasa decat un spectacol de putere.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Se pare ca azi este o zi minunata pentru declaratii de dragoste. Aspectele astrale sunt atat de puternice in ceea ce priveste viata amoroasa incat simti nevoia sa-ti strigi in gura mare iubirea. Avand in vedere aceste aspecte cel mai bine este sa incerci sa fii ceva mai retinuta.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Azi e foarte posibil sa apelezi la cineva apropiat, din familia ta sau din anturaj,  in orice caz o persoana care are destula autoritate pentru tine si care consideri ca te poate ajuta. Ai grija cum pui problema pentru ca s-ar putea sa nu iasa prea bine. Cel mai bine este sa pui la cale o strategie astfel incat sa ai castig de cauza.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Nu incerca deloc sa grabesti lucrurile azi. Vei avea ceva surprize neplacute. Nu incerca sa o iei pe scurtaturi pentru ca nu vei realiza nimic, ci doar vei fi ok doar daca te vei tine de promisiunile facute si nu vei incerca sa rezolvi totul pe repede inainte. Ia-le usor si va fi totul sub control.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Vei fi extrem de sensibila pe anumite aspecte ale vietii tale: cariera, viata persoanala si finante. Se pare ca intelegi mult mai multe decat ai vrea tu sau chiar cei de langa tine. Vei reusi sa duci la capat ceea ce ti-ai propus doar daca vei actiona conform faptelor si nu a ceea ce banuiesti tu. 

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Bunul tau simt va fi pus la incercare azi pentru ca vei incerca sa comunici anumite aspecte pe care nu le poti ascunde fata de ceilalti. Cu toate acestea ai o energie care o vei indrepta numai spre scopuri constructive si vei avea de castigat daca nu te vei astepta la prea multe din partea celorlaltor persoane. Incearca sa nu controlezi chiar totul.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
E foarte posibil ca cineva sa te descumpaneasca total azi si sa te puna in fata unor fapte deja implinite. Atentie foarte mult la finante azi pentru ca risti sa-ti pierzi banii sau sa-i investesti in ceva fara valoare. Tousi mai pe seara dai curs unor invitatii in oras care te vor remonta.
 
SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Viata ta e mai placuta atunci cand realizezi ca ai prietene care te incurajeaza  sa-ti exprimi sentimentele. Din pacate nu toti te asculta cu atentie suficient de mare astfel incat sa-si dea seama ca dincolo de cuvintele tale se ascund multe lucruri. Ai rabdare cu ceilalti azi.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Daca azi ai vreo presimtire urmeaza-ti instinctul  si nu incerca sa te justifici in fata cuiva de ce anume faci anumite lucruri. Desi in fata ta ai foarte multe planuri de dus la indeplinire, de fapt nu ar trebui sa rationalizezi totul. Cu siguranta instinctul te va duce exact unde iti doresti. 

related posts

Modifică setările cookies