HOROSCOP 19.08.2010


Este o zi in care vom vedea foarte clar unele lucruri pe care pana acum nu le-am vazut, va fi ca si cand ni se va ridica un val de pe ochi. E posibil sa aflam informatii importante care sa ne ajute in realizarea scopurilor noastre. Dupa amiaza Luna va intra in Capricorn si vom deveni mai realiste si mai putin visatoare.
 


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Este o zi in care vei munci din greu la locul de munca si vei constata ca iti vor trebui mai mult de 24 de ore in aceasta zi pentru a duce la capat tot ce ti-ai propus. Incearca sa nu te aglomerezi mai mult decat e cazul si sa iti stabilesti foarte clar prioritatile. In dragoste partenerul este trup si suflet langa tine si iti va intelege toate nevoile.


FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Azi este acea zi in care orice ai face esti prost inteleasa si totul se poate intoarce impotriva ta. Cu toate acestea e foarte posibil sa ai parte de un castig neasteptat si asta sa iti ridice moralul. Problemele din camin le ai acum sub control si asta iti va da o stare de bine.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Va exista o sensibilitate crescuta in planul familiei si e foarte posibil sa fii nevoita sa iei o decizie care nu iti place sau pentru care nu esti inca pregatita. Ar fi cazul sa nu te lasi prada deznadejdii si nici sa nu incepi sa iti plangi singura de mila. Lipsa ta de claritate din acest moment, in ceea ce priveste viitorul, nu inseamna ca este o stare care va dura. Pregateste-te pentru zile mai bune cand perspectivele vor fi mai bune.


SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Emotiile tale sunt intensificate odata cu conjunctia dintre Pluton si Luna. Interactiunile pe care le vei avea cu ceilalti te vor lasa fara energie, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te ascunzi mai mult decat e cazul. Problemele de la locul de munca vor consta in lipsa ta de entuziasm, dar ramane la latitudinea ta daca vei ascunde si asta.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE       
Va trebui sa faci fata in continuare unor probleme financiare – poate fi vorba chiar de achitarea unor plati urgente neprevazute. Incearca sa nu te mai gandesti ca nu trebuie sa faci nimic in privinta asta, ci este doar cazul sa iei masuri urgente, iar implicarea ta in acest moment pe planul financiar te va feri pe viitor de probleme mai mari.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Ar fi bine ca azi sa fii atenta la nenumaratele oportunitati care ti se vor oferi. De asemenea este de preferat sa stai focusata pe anumite probleme care te preocupa in acest moment: cariera si caminul. Este vorba de echilibrarea dintre viata ta sociala si cea particulara.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Te vei trezi azi in mijlocul unor probeleme extrem de complexe, iar rezolvarea lor tine strict de tine. Oricum ar fi, deciziile, hotararile pe care le vei lua azi, fa-le doar pentru tine si nu le impartasi celorlati, deocamdata, perspectiva ta. 

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Intuitia ta este la cote foarte mari si ar fi pacat sa nu te folosesti de ea. E foarte posibil sa fii descurajata de cei din anturaj in a lua anumite decizii sau de a-ti urma drumul pe care ti-l doresti. Ar fi bine sa nu te lasi influentata de catre acestia.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Anumite situatii de la locul tau de munca te pot lasa fara posibilitatea de a face lucrurile asa cum ti le doresti. In relatia ta unele dileme nu isi vor gasi raspunsul daca le vei cauta cu ardoare. Incearca pe cat posibil sa iei decizii productive. 
TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
E foarte posibil ca azi sa nu mai fii capabila sa iti tii in frau temperamentul, mai ales ca cineva te va scoate din sarite prin modul sau de a nu se tine de cuvant. Ar fi bine sa oferi pe cat posibil un suport pozitiv la locul de munca fara implicatii prea severe.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Exista niste probleme la locul de munca pentru ca se asteapta prea mult de la tine. Ar fi bine sa devii din ce in ce mai clara si mai concisa in tot ceea ce spui si sa eviti orice specultie viitoare cu privire la ce comunici azi. 

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Cu siguranta nu vei putea sa schimbi atitudini sau actiuni ale altor persoane, dar vei putea sa iti schimbi sau sa iti controlezi modul in care vei reactiona la stres. Incearca sa fii ceva mai curajoasa si vei avea de castigat.

 

related posts

Modifică setările cookies