HOROSCOP 19.10.2010


Poate e cazul sa fim ceva mai intelegatoare odata ce Luna se afla in Pesti, iar armonia acestei zile ne ajuta sa ne punem ordine in viata sau chiar sa ajungem la o intelegere amiabila cu cei din jur. Ar fi bine sa fim atente totusi la ce spunem pentru ca ne va trebui multa vointa sa ne tinem de promisiunile facute azi.

 


Balante celebre: Claudia Pavel

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Esti mai romantica decat de obicei si nu este vorba neaparat de starea vremii. Visezi cu ochii deschisi, iar partenerul tau trebuie sa se ridice la nivelul asteptarilor tale. Poti fi extrem de volubila, vesela si expansiva azi. Cu toate acestea nu ar strica un strop de realitate si logica in tot ceea ce ti-ai propus azi.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu te astepta ca altii sa iti aprecieze eforturile pentru ca vei fi dezamagita. Mai bine iti faci treaba la locul de munca atat cat poti tu de bine si incerci sa nu iti consumi chiar toata energia pe lucruri minore. Esti avantajata din punct de vedere sentimental asa ca indreapta-ti atentia catre acest segment din viata ta.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Esti ceva mai introspectiva decat de obicei si faci lucrurile in ordinea lor fireasca fara a te grabi. Vei avea parte de o armonie excelenta in familie. Vei intelege lucrurile in profunzimea lor si asta iti va da mai multa vigoare decat iti imaginezi.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Nu va fi o zi usoara pentru tine pentru ca vei incerca sa faci totul odata si ii grabesti pe toti din jur si le ceri sa faca totul, in ritmul impus de tine. Prietenii te vor ajuta sa faci exact ceea ce trebuie, dar asta va insemna pentru tine un pic sa pierzi controlul. Nu ar trebui sa te preocupe prea mult aceste detalii, ci doar sa vezi ca treaba poate fi terminata asa cum ti-ai dorit chiar daca nu va fi in intregime aportul tau.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Capacitatea ta intelectuala se afla la cote alarmante si esti capabila sa administrezi mai multe aspecte ale unei probleme sau a mai multor probleme. Stai foarte bine la capitolul incredere in ceilalti si in sine, asa ca, nimic nu te poate opri azi.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
E posibil sa descoperi multe lucruri interesante despre tine, dar cu conditia sa-ti iei ceva timp pentru reflectie si introspectie. Nu poate fi vorba de a-ti schimba atitudinea in functie de cum bate vantul, ci doar de a ajusta acele schimbari necesare in viata ta. Ai o sansa acum, asa ca nu o pierde.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Odata ce vei descoperi anumite influente externe asupra ta, iti vei da seama ca ai fost manipulata si indreptata catre o directie total gresita. Chiar daca incerci sa ascunzi anumite lucruri, nu esti obisnuita sa nu spui direct ce te doare si incerci sa actionezi. Ar fi bine sa tii seama de instinct ca sa poti iesi invingatoare.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Ai putea experimenta anumite schimbari in plan emotional, sentimental. Nu poate fi vorba de ceva major dar ceva, ceva se simte acolo. Ai grija la modul in care iti vor fi interpretate reactiile mai ales de la oamenii a caror impresie conteaza pentru tine.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Este o zi foarte buna pentru a face anumite ajustari in cariera si chiar de a schimba total macazul; poate fi vorba si de un nou parteneriat care iti va aduce multe beneficii. Cu toate astea iti va placea sa te joci cu ceilalti sau chiar sa-i joci pe degete. Incearca sa te abtii cat mai mult de la a te afisa in ipostaze de atotstiutoare si vei avea numai de castigat. 

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Nu iti va fi usor sa comunici cu ceilalti, dar in acelasi timp nu esti interesata ca anturajul sa iti inteleaga reactiile. Chiar daca vei fi pusa intr-o situatie ciudata azi, nu incerca sa te aperi fara motiv. In planul carierei poti avea anumite idei creative foarte bune.
 
LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Chiar daca iti place sa te gandesti ca lumea este a ta azi, ar fi bine sa revii urgent cu picioarele pe pamant pentru ca realizarile tale ascund multa munca si oboseala. Ai stari de reverie si de visare prin care nu-ti faci decat rau. In planul financiar intervine o imbunatatire-poate fi vorba de un contract de imprumut cu o banca sau chiar de un ajutor nesperat din partea cuiva.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Este o zi ideala pentru a incheia parteneriate si a semna documente importante. Daca sunteti implicata in vreun proces la tribunal cu siguranta aveti multe sanse de castig. Pe de alta parte ar trebui sa acorzi o atentie deosebita detaliilor in ceea ce priveste o problema de familie care se poate agrava.
 

related posts

Modifică setările cookies