Horoscop 19 martie 2020. Capricornii au probleme cu banii, vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 19 martie 2020. 


Berbec

Contextul astral al zilei de astăzi te face să realizezi cât ești de norocoasă că poți participa împreună cu un grup de prieteni la un proiect original. În partea a doua a zilei, primești o sumă de bani în conturi, de la un prieten, care te ajută într-o problemă apărută neașteptat.

Taur

Astăzi este o zi favorabilă pentru a te face remarcată în sfera profesională. Chiar dacă ai intrat în niște libere, nu ai stare să te ocupi de treburile personale, ci îți mai vine câte o idee și o transmiți șefilor pe email.

Gemeni

Primești astăzi vești de la persoane aflate în afara țării, dar și de la o instituție unde ai aplicat pentru o bursă sau un curs de perfecționare profesională. Veștile te iau prin surpridere și-ți cam dau peste cap planurile. Posibil să aibă loc niște amânări în susținerea unor examene sau prezentări.

Rac

Te implici astăzi într-un proiect umanitar pe care îl promovezi prin mijloacele moderne. Socializezi mai mult cu prietenii, colegii și îi determini și pe alți oameni să se implice în proiecte umanitare. În cea de-a doua parte a zilei ți se aprobă o idee de proiect de care ești foarte mândră și o sărbătorești împreună cu partenerul.

Leu

Contextul astral de astăzi îți aduce o surpriză de la șefi sau de la conducerea instituției unde lucrezi privind reorganizarea departamentului în care lucrezi. Unele contracte se pot rezilia sau se schimbă termenii. Și în planul relațional poți să ai parte de tot felul de vești, iar partenerul să te anunțe că este posibil să-și schimbe serviciul într-un domeniu cu care nu a mai avut până acum legătură.

Fecioară

Surprize și răsturnări de situație pot să aibă loc la serviciu sau în îndeplinirea sarcinilor de zi cu zi. Deși șefii au stabilit un program de lucru pentru următoarea perioada, totul se poate da peste cap și să se revină la programul anterior. Dacă ești înscrisă la un curs de perfecționare profesională, primești vești de la organizatori precum se amănă.

Balanță

Nu sunt recomandate astăzi speculațiile financiare sau tot ce are legătură cu finanțele pentru că poți înregistra pierderi. În planul sentimental, ai parte de o surpriză de la partener, care îți pregătește la cină mâncarea preferată.

Scorpion

Ești sfătuită astăzi să dai dovadă de diplomație în dialogurile cu persoane mai în vârstă din familia ta, pentru că există riscul să intrați des în contradicții din cauza mentalităților diferite. Totodată poate avea loc un eveniment neprevăzut în locuință și să fii nevoită să repari sau să achiziționezi un electrocasnic nou.

Săgetător

Contextul astral de astăzi favorizează comunicarea, schimbul de idei, dar și lucrul la un proiect. Dacă ești pasionată de literatură, acest lucru fiind unul dintre hobby-urile tale, află că astăzi este o zi bună pentru a scrie, a te informa, a citi și studia despre subiecte care te pasionează.

Capricorn

Dacă astăzi aștepți o sumă de bani, poți să ai surpriza să nu o încasezi. Fie că e vorba de angajator, colaborator, partener de afaceri sau cineva ar trebui să-ți returneze o sumă, vei avea parte de un blocaj, o amânare, iar banii nu vor intra în cont. Cel mai bine este să te descurci cu ce ai și să reduci cheltuielile pentru o perioadă.

Vărsător

Prezența Lunii în zodia ta te îndeamnă astăzi să ieși cu ceva în evidență. Este o zi favorabilă proiectelor, ai idei originale, vorbești mult cu prietenii despre planurile de viitor, iar seara ți-o rezervi partenerului de viață cu care ai de lămurit niște aspecte ale relației.

Pești

Posibil astăzi să intervină un eveniment neprevăzut și să fii nevoită să faci o deplasare scurtă. La serviciu lucrurile s-au mai relaxat, nu mai ești așa stresată și ai timp să faci un plan/ o strategie pe termen lung, fără să ți se mai ceară și un dead-line. În familie este totul în regulă și petreceți o seară în care pregătești mâncarea voastră preferată și vă uitați la un serial.


 

related posts