HOROSCOP 2.09.2010


Tensiunile care au avut loc in ultimul timp tind sa se disipeze si, intr-un fel sau altul, lucrurile se asaza pe un fagas mai normal. Exista o tensiune pozitiva astrala care ne va ajuta sa intelegm mult mai bine tot ce se intampla si sa putem avea „the big picture”. Este o zi foarte buna pentru relatii, stabilirea de noi parteneriate si chiar discutii care duc acolo unde ne dorim.


FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Ar fi bine sa analizezi toate alternativele pe care le ai la indemana azi astfel incat sa nu te arunci cu capul inainte intr-un nou proiect care va insemna pentru tine o noua etapa importanta la locul de munca. Ar fi bine ca azi sa nu iei decizii, ci doar sa analizezi si sa fii pregatita sa aduni toate informatiile necesare pentru scopul tau.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Azi poate fi o zi mai relaxata si mai plina de lucruri pozitive. E foarte posibil sa fii pusa in fata unor fapte deja petrecute si ar fi bine sa le iei ca atare fara sa te stresezi mai mult decat e cazul. Partenerul tau va fi coplesit de atentia pe care i-o vei acorda dar asta nu inseamna ca te va refuza in vreun fel. Este timpul sa incepi sa faci planuri de viitor urmand ca in scurt timp sa le si duci la indeplinire.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
E cazul sa ramai cat mai mult singura azi si sa nu incerci sa inchei parteneriate sau sa lucrezi in comun cu alte persoane. Nu esti in dispozitia de accepta prea usor alte idei si nici nu ai rabdarea necesara sa-i asculti pe ceilalti.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
E foarte posibil sa dai dovada de un egoism feroce azi si sa incerci sa tii cat mai multe pentru tine si numai pentru propriul tau interes, mai ales cand vine vorba de a imparti informatii. Pe de alta parte esti o companie interesanta si e foarte posibil sa ai niste intalniri care te pot ajuta pe viitor. Partea sociala, intalnirile sociale sunt foarte pozitive pentru tine azi. Oportunitati se pot ivi doar daca vei reusi sa ii asculti pe ceilalti si sa fii atenta la ce se discuta.  

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Esti foarte motivata azi si vei incerca sa atragi cat mai mult atentia asupra ta. Munca de zi cu zi e foarte incarcata si cu putina sansa vei mai avea, mai pe seara, timp pentru partener.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Esti extrem de activa in planul creativitatii si de aceea toate obligatiile de rutina vor fi de dus la capat.Incearca sa ceri ajutorul celor din jur pentru a nu avea probleme la locul de munca. In relatie ar fi bine sa ai mai mare grija la cum spui anumite lucruri.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Nu este o zi in care sa poti duce pana la capat vreun lucru, dar nici nu pare sa-ti pese prea mult. Azi traiesti in lumea ta si partea spirituala este foarte activa. Vei vrea sa te inconjori de oameni cu care sa discuti lucruri interesante si drept urmare ii vei neglija pe toti ceilalti. Ar fi bine sa nu devii extrem de categorica si sa incerci sa intelegi ca oamenii de langa tine, indiferent cum sunt ei, vor sa te sustina in scopurile tale. Discuta deschis cu paretnerul tau despre visurile tale si o sa ai parte de mai multa intelegere decat ti-ai fi imaginat.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Ar fi bine sa stai sa astepti sa vezi ce se intampla cu relatia ta si, mai ales, sa lasi sa vina de la celalalt anumite propuneri. Neimplicarea ta nu va fi gresit inteleasa. Nu esti in cea mai buna zi in care sa fii practica si sa poti face treburi care necesita o anumita dexteritate manuala. Dar ai o creativitate iesita din comun si ar fi bine s-o folosesti spunand tot ce iti trece prin cap.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Stii exact ce trebuie sa faci astfel incat sa-ti duci la indeplinire sarcinile de serviciu dar planurile tale sunt destul de nerealiste. Cu cat recunosti mai repede asta cu atat iti va fi mai bine. E foarte posibil ca asteptarile tale sa fie foarte mari, mai ales din partea partenerului si atunci sa fii dezamagita de reactiile lui la dorintele tale. 

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Emotiile vor fi cele mai importante pentru tine, dar ar fi bine sa nu te lasi coplesita de ele. Mai bine incearca sa gasesti un echilibru intre dorinte si realitate si sa nu ceri imposibilul de la ceilalti mai ales de la prietenii care vor intr-adevar sa te ajute.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Stii exact ce inseamna sa ai reactii emotionale puternice in ceea ce priveste o situatie personala in care vei fi implicata azi. Cu toate acestea vei fi surprinsa chiar tu de reactiile pe care le vei avea. Ar fi cel mai potrivit sa asculti cu atentie si apoi sa reactionezi in situatia respectiva. Ia-o incet si iti vei rezolva toate problemele.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Esti capabila sa iti asumi rezolvarea multor probleme azi, chiar daca cele mai multe nu sunt ale tale. Ar fi bine ca sa nu arunci in carca familiei sau a partenerului stresul pe care il acumulezi azi. Daca la inceputul zilei vor exista neintelegeri cu prietenii, acestea se vor lamuri mai repede decat crezi.

related posts

Modifică setările cookies