Horoscop 2 Decembrie 2018. Racii au conflicte cu o femeie, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele Află ce îți rezervă astrele de la Andreea Dincă, astrologul Perfecte.ro, astăzi 2 decembrie 2018

Tag-uri:

Berbec
Te poți confrunta cu mici probleme de sănătate te-ai neglijat în ultima perioadă. Încearcă să îți programezi un control de rutină la doctor. Un prieten are nevoie de ajutor.
Recomandat - Petreceți ziua acasă, invită câțiva prieteni pe la tine. Nerecomandat - Neînțelegere în relația de cuplu.

Taur
Este o zi în care vei spune lucrurilor pe nume, există posibilitatea să se termine o relație de prietenie. O persoană din anturaj îți face o propunere de nerefuzat.
Recomandat - Asumarea unor responsabilități în gospodărie.
Nerecomandat - Critica la adresa membrilor familiei.

Gemeni
Îți petreci ziua într- un mod vesel care te binedispune. Ai nevoie de persoanele dragi aproape. Apar situații pe care trebuie să le rezolvi urgent. Totul se reglează de la sine.
Recomandat - Privește situația în care te afli cu detașare.
Nerecomandat - Să participi la un concurs de cultură generală.

Rac
Ești predispus să intri într-un conflict împreună cu o femeie. Stai departe de energia negativă pe care o transmite, aceasta femeie are o putere asupra ta. Recomandat - Profită de oportunitățile de creștere a veniturilor. Nerecomandat - Să schimbări la locul de muncă.

Leu
Dacă ești mai pozitiv cu atât vei atrage mai multe lucruri bune în viața ta. La birou este o atmosferă apăsătoare. Ai mai multă grijă de sănătatea ta. Recomandat - Participă la un interviu pentru un nou job.
Nerecomandat - Lipsa unui stil de viață sănătos.

Fecioară
Experimentezi multe emoții puternice în urma unei discuții pe care o ai cu partenerul de cuplu. Te gândești la despărțire deși acest lucru este dureros. Acceptă schimbările ce au loc în viața ta.
Recomandat - Găsirea unui echilibru interior.
Nerecomandat - Să faci compromisuri.

Balanță
Ești preocupat de bunăstarea prietenilor tăi. Vei învăța lucruri noi care te ajută să te dezvolți.Primești o ofertă la care te gândești destul de mult.
Recomandat - Exprimă-ți sentimentele în mod artistic.
Nerecomandat - Să te compari cu cei din jurul tău.

Scorpion
 Primești o veste bună dar gândurile tale sunt la probleme pe care nu le-ai rezolvat. Partenerul este recompensat la locul de muncă, te bucuri pentru acesta.
Recomandat - Determinarea și perseverență te ajută să faci progrese nemaipomenite.
Nerecomandat - Să citești corespondența partenerului.

Săgetător
Participi alături de grupul de prieteni la o activitate care te încarcă cu energie pozitivă. Seara o petreci acasă, citești o carte si te relaxezi cu o baie fierbinte.
Recomandat - Asigură-te că nu superi pe nimeni cu schimbarea pe care vrei să o faci.
Nerecomandat - Să dezvălui planurile tale de viitor.

Capricorn
Vei risipi o mulțime de bani pe lucruri neimportante dar îți dai seama de pagubă când este prea târziu. Vei petrece mai mult timp alături de un tânăr sau un copil.
Recomandat - O scurtă plimbare în aer liber.
Nerecomandat - Tranzacții financiare.

Vărsător
Ai nevoie de iubire și înțelegere din partea persoanelor apropiate. Ai luat o decizie greșită și acum suferi din acest motiv. Ai încredere că vei rezolva orice problemă.
Recomandat  - Ocupă-te de plata unor facturi.
Nerecomandat - Instabilitatea emoțională.

Pești
Un prieten apropiat are nevoie de ajutor financiar. Găsești o soluție prin care să îl poți ajuta. Partenerul de cuplu este nemulțumit de alegerile tale. Plănuiești o cină romantică.
Recomandat - Ai parte de o revedere neașteptată.
Nerecomandat - Să ascunzi secrete față de partener.
 

related posts