HOROSCOP 20.08.2010


Venus si Marte se afla azi in conjunctie perfecta si atunci sentimentele sunt pe primul plan azi. Relatiile cu partenerul sunt blande si pline de emotie pozitiva. Din nefericire incepand de azi mercur intra retrograd si atunci vom avea deficiente din punct de vedere al comunicarii timp de 3 saptamani. Pentru Varsatoare si Leoaice exista confuzie si multa indecizie pentru ca opozitia dintre Soare si Neptun se afla pe axa lor in timp ca Luna in Capricorn ne aduce realism.


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Iti va fi aproape imposibil sa ii vezi pe toti ceilalti in lumina lor reala pentru ca opozitia dintre Soare, aflat in semnul tau, si Neptun in casa relatiilor iti va aduce confuzii in planul tuturor relatiilor pe care le ai; fie ca vorbim de partener de afaceri, sot, iubit. De asemenea, vei fi extrem de critica, in primul rand cu tine si apoi cu ceilalti iar in ceea ce priveste banii ar fi foarte bine sa casti bine ochii inainte sa dai o suma prea mare de bani pentru ceva care valoreaza de fapt mai putin. 

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Planurile tale nu prea au sanse de reusita azi, iar Mercur retrograd nu te va ajuta sa te intelegi prea bine cu ceilalti. Ar fi bine sa nu pretinzi ca totul este ok atunci cand nu este si cere ajutorul celor din jur atunci cand este cazul.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Azi va insemna o provocare pentru tine sa spui ceea ce gandesti pentru ca de obicei esti diplomata si incerci sa „impachetezi” lucrurile mai frumos decat este cazul.  Prietenii nu iti vor aprecia noua abordare pe care o ai mai ales ca va fi mai agresiva decat de obicei. Cel mai bine este sa eviti extremele: nu te forta prea tare dar nici nu te retrage mai devreme decat este cazul.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Altii te vor vedea intr-o lumina nefavorabila, iar comunicarea va fi la cele mai slabe cote de pana acum. Poate ar fi cazul sa incerci sa nu iti creezi prea multe iluzii si sa iei lucrurile ca atare. Nu exista motiva pentru a te izola de cei pe care ii iubesti mai ales ca ai asemenea tendinte.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE       
Ai asteptari prea mari din partea iubitului si cel mai bun mod de a evita dezamagirile este de a-ti impartasi trairile. Chiar daca nu vei fi complet inteleasa, cu cat vei discuta cu persoana iubita sau cu prietenii cu atat mai bine vei intelege ce se intampla.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Iti va fi greu sa iti ascunzi sentimentele si mai ales resentimentele si de asemenea va insemna o adevarata provocare sa comunici cu ceilalti ceea ce simti. Odata cu intrarea lui Mercur retrograd ar fi bina sa acorzi mai multa atentie banilor si imprumuturilor.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Esti tentata sa tii mai multe secrete, sa nu dezvalui prea multe si asta pentru ca discutiile pe care le ai cu diverse persoane iti vor cere sa tii sub tacere anumite aspecte. Din pacate asta va insemna ca ceilalti nu iti vor intelege resorturile care te duc la anumite actiuni si de aici pot aparea conflictele.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
E foarte posibil ca azi sa te retragi in lumea ta si fanteziile pe care le ai sa-si spuna cuvantul. Ar fi bine sa revii cat mai curand cu picioarele pe pamant pentru ca este cazul sa ai in vedere anumite schimbari ce au loc in persoana iubita. Oricum, comunicarea cu partenerii de orice fel este viciata.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Pasiunea ta nu cunoaste limite azi si asta te poate conduce spre experiente minunate dar pot aparea si neplaceri. Nu te lasa prea tare dusa de val si incearca sa ramai realista. Comunicarea la locul de munca poate fi o problema azi, iar neintalegerile vor fi la ordinea zilei.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Persoana iubita iti va reprosa cateva lucruri iar comunicarea cu el va fi dificila. Vei incerca sa fii cat mai intelegatoare si cat mai draguta dar din pacate nu vei avea prea mult succes. Fii deschisa si spune exact ce iti doresti si atunci motivele tale vor fi intelese clar de ceilalti.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Vei fi extrem de schimbatoare si vei dezamagi unele prersoane prin atitudinea ta aiuristica si delasatoare. Ar fi mai bine sa-ti iei liber de la serviciu pentru ca nu vei avea vreun chef deosebit de a te achita de obligatiile tale. In familie pot exista anumite probleme care vor necesita ajutorul tau imediat. Ar fi bine sa te mobilizezi cat mai repede pentru asta.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Circumstantele prezente te vor face sa reactionezi extrem de pozitiv la lucruri pe care in trecut le-ai fi judecat altfel. Atentie insa la anumite relatii pe care le considerai de incredere pentru ca s-ar putea sa te pacalesti singura. In dragoste nu lua nicio decizie pentru ca fricile tale sunt extrem de puternice si greu de combatut.

related posts

Modifică setările cookies