HOROSCOP 20.10.2010


Azi soarele trece prin ultimele grade din zodia Balantei, ceea ce inseamna, pentru noi toate, ca vom fi mai predispuse de a ne gasi echilibrul si de a ne gandi profund la tot ce inseamna relatii si parteneriate, nu neaparat sentimentale, ci parteneriate de orice fel. Atentie la multe actiuni pripite, dar acorda si multa incredere celui de langa tine: partener, iubit, coleg sau prieten.


BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Vei avea in vedere ca azi sa iti reconsideri atitudinea fata de o persoana mai in varsta. Vei fi extrem de grijulie fata de cei din jurul tau si te vei teme constant sa nu gresesti fata de ei, cu ceva. Amabilitatea ta este punctul tau forte dar exista cazuri in care nu ai nevoie de ea. Odata ce iti vei gasi echilibrul te vei simti mai bine.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Trebuie ca azi sa ai mereu in minte ca nu-i poti multumi pe toti. Asta inseamna ca oricat de tare ai incerca sa faci asta, vei da gres. E mai bine sa faci exact asa cum simti si cum iti spune tie instinctul. Oricum, lucrurile se vor precipita pe planul relatiilor sentimentale si vei fi extrem de ocupata in perioada care va veni.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Ar trebui sa incerci sa ceri sfatul in privinta unei probleme personale. De asemenea este timpul sa ai anumite discutii cu cineva apropiat si sa stabilesti niste limite, care pana de mai curand au fost incalcate. Chiar daca tu preferi ca sentimentele tale sa nu fie puse pe tapet este normal sa apelezi la ele ca sa lamuresti cat mai bine problema.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Esti un pic ingrijorata pentru ceva personal si asta se va vedea. Nu te vei putea concentra prea bine la locul de munca si ar fi bine sa eviti sa incepi noi proiecte sau sa faci lucruri care cer de la tine foarte multa energie. Trebuie sa-ti pastrezi optimismul ca lucrurile se vor rezolva intr-un fel sau altul si ar chiar ar trebui sa vezi partea plina a paharului.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Iti vei exprima sentimentele exact asa cum le simti si pe unii ii vei incanta cu dispozitia ta de persoana glumeata,  dar pe altii ii vei deranja. Nu tine cont totusi decat de acei care au o parere pertinenta. Planuri noi sau oportunitati apar azi si ar fi cazul sa fii pregatita pentru ele pentru ca pana acum doar ti-ai exprimat dorintele fara sa faci nimic. Este timpul sa incepi sa fii practica si sa te vezi intr-o lumina reala.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Azi esti extrem de empatica si deschisa catre noi orizonturi. Intelegi totul imediat iar sentimentele tale vor fi in acord cu colaboratorii tai. Este o perioada foarte buna in care iti poti evidentia calitatile. Incearca totusi sa nu porti conversatii de complezenta si sa fii intr-adevar tu.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Azi vei avea parte de o surpriza venita din partea cuiva: o sustinere morala, o vorba buna care iti vor ridica moralul. In orice caz va fi ceva neasteptat pentru tine. Accepta tot ceea ce inseamna optimism in jurul tau pentru ca e posibil sa treci in aceste zile printr-o pasa mai proasta.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Incearca sa nu mai faci reprosuri persoanei iubite pentru ca intr-o zi ai sa vezi cum pleaca de langa tine fara sa stii de ce s-a intamplat asta. Frustrarile tale sunt foarte mari, dar incearca sa nu te descarci pe acele persoane care nu merita. Incearca azi sa nu iesi din rutina si sa iti dedici timpul si relaxarii.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu trebuie sa pretinzi ca ai totul sub control: cu cat vei incerca sa iti ascunzi slabiciunile cu atat mai tare ti le vei evidentia. E posibil ca intr-un fel sau altul sa devii transparenta si toti ceilalti sa vada exact ceea ce tu vrei sa ascunzi. E bine sa nu te soliciti prea mult azi.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Vei da dovada de tarie de caracter azi si vei putea sa faci fata oricarui obstacol. Nu lasa ca temerile tale puternice sa te cuprinda si vei vedea ca te poti afirma la justa ta valoare.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Programeaza-ti de azi anumite lucruri personale – sa te duci la sala, la cosmetica, la shopping, la teatru sau la film – pentru ca lucrurile se vor aglomera pe masura ce ne vom apropia de zodia Scorpionului si atunci nu vei mai putea face acele lucruri doar pentru tine. 

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Incearca sa te ocupi de planurile tale pe termen lung si nu te implica in activitati importante. Comunicarea ta este una dintre cele mai eficiente si din aceasta cauza nu e posibil sa o dai in bara conteaza sa ai mai multa incredere in fortele proprii.

related posts

Modifică setările cookies