HOROSCOP 20-21.02.2010


Vei cauta sa te simti cat mai confortabil si incerci sa nu te mai gandesti la problemele pe care le ai de rezolvat. Cuvantul de ordine pentru acest week-end va fi distractia. Vor exista mici conflicte intre ceea ce simti si ceea ce gandesti, dar cine va castiga dintre cele doua voi alege chiar tu.


PESTI CELEBRI: KESHA
PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Esti obisnuita sa “inoti” in diverse ape si mai ales in acelea nefamiliare. De obicei esti sigura pe tine, chiar daca nu stii exact ce te poate astepta. Totusi, in acest weekend nu ai nicio idee despre ceea ce vrei sa faci sau incotro vrei sa o apuci. Cel mai bine este sa lasi destinul sa hotarasca pentru tine.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE

Incerci sa faci un fel de bilant al unor lucruri pe care le-ai inceput in trecut si pe care realizezi ca nu le-ai terminat. Vei fi din ce in ce mai stresata de faptul ca nu ai reusit sa faci lucrurile propuse, dar trebuie sa te gandesti ca de fapt sunt doar mici intarzieri si daca vei sta bine sa analizezi, vei reusi sa-ti dai seama ca de fapt nu ai fi putut face nimic mai mult decat ceea ce ai facut deja.  

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI

Te vei simti foarte bine inconjurata de prietenele tale, vei fi extrem de increzatoare in viitor si vei putea sa te relaxezi asa cum se cuvine. Din pacate va exista un conflict si nu ai nicio putere sa-l opresti, fie ca este vorba de familie sau prieteni sau chiar intre cele doua “familii” ale tale. In loc sa te consideri vinovata si sa reduci totul la propria persoana, incearca sa aplanezi totul prin argumente logice si solide.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Te vei impiedica de diverse circumstante extrem de neimportante azi. Esti mult prea logica si vei bulversa multa lume prin faptul ca insisti in dilmele proprii. Daca ai reusi sa te relaxezi si sa lasi unele lucruri ambigue sa existe si atat ar fi perfect.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Vrei sa iti realizezi visele cat mai repede si incepi sa fii extrem de nerabdatoare pentru ca vrei totul acum si aici. Asa vei reusi sa-ti ignori responsabilitatile si de aici vor veni multe probeleme financiare. Ar fi bine sa amani unele lucruri pe mai tarziu, pentru ca este posibil sa intri in criza de timp. In acelasi timp, nu te judeca prea aspru pentru ca e mai bine sa te ocupi de lucruri pe rand.  

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Simti ca eforturile tale de a rezolva diverse probleme sunt blocate de mici piedici, pe care te straduiesti din greu sa nu le bagi in seama. Trebuie sa dai dovada de concentrare si atentie, pentru ca micile detalii te vor descumpani. Din fericire, optimismul tau este singura arma cu care te poti lupta in aceasta “batalie”.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Iti este greu sa intelegi ce ii face pe ceilalti sa se comporte intr-un fel sau altul si de aceea ai momente in care nu-ti este nimic clar. Vei pune multe intrebari lamuritoare pentru a intelege ceea ce se intampla in jur. Se prea poate ca de fapt tu sa vezi mult mai clar ce se intampla si atunci degeaba cauti lamuriri in jurul tau. In rest, ai parte de un weekend minunat in care relaxarea in cuplu este cuvantul de ordine.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Crezi ca stii ce vrei sa faci in aceste zile libere, dar o sa constati ca de fapt nu se intampla multe lucruri asa cum vrei tu. Vei fi luata prin surprindere de prieteni, partener, familie. Nu vei spune nu propunerilor, dar nici nu te vei simti confortabil cu lucruri care intr-un fel sau altul ti se impun.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Vei fi dezamagita de oamenii din jurul tau si este posibil ca acestia sa iti fie foarte apropiati. Ei nu vor reusi sa se tina de promisiunile pe care ti le fac si de aceea ai o stare de nervozitate. In loc sa-i judeci prea aspru, mai bine ai incerca sa fii ceva mai intelegatoare.  

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Manifestarile tale sunt cumva duplicitare: pe de o parte, iti doresti sa stai in casa si sa nu scoti nasul de sub plapuma, dar, in acelasi timp, chiar iti doresti in secret ca telefonul sa-ti sune, cineva sa te invite in oras, sa iesi sa te distrezi. Chiar daca esti obosita, nu vei pierde nicio ocazie sa te aventurezi pe “teritorii necunoscute”.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Se intampla multe lucruri in viata ta si parca sa intampla prea repede. De fapt, ai prefera o zi simpla, cu foarte putina activitate, dar s-ar putea sa nu ai de ales. Vei avea chiar tendinta de a-i face pe cei din jur sa se simta vinovati pentru “sacrificiul” tau, dar asta nu iti va usura ziua. In loc sa te focusezi pe ceea ce ti-ai dori sa faci, incearca sa ai cea mai buna atitudine fata de diversele situatii cu care te vei confrunta.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

Vei simti acut care iti sunt adevaratele sentimente fata de cineva apropiat. Si pnetru ca incepi sa le constientizezi iti va fi frica sa le transmiti sau sa le spui prietenilor ceea ce simti cu adevarat. Iti dai seama ca in ultimul timp ti-a fost destul de greu sa comunici cu anumite persoane si va trebui sa iei taurul de coarne. Nu te simti confortabil si chiar incerci sa nu te expui prea tare pentru ca iti este frica sa nu devii vulnerabila. De fapt, e timpul sa nu mai analizezi totul si sa te lupti cu propriile temeri.
 

related posts

Modifică setările cookies