HOROSCOP 2011: LEU


In general, Leii nu ar avea de ce sa se planga pentru ca tot ce a fost mai greu a trecut, iar anul ce urmeaza le poate aduce satisfactii mai mari decat se asteapta. In primul rand, Saturn in Balanta este o pozitie favorabila pentru ei aducand in primul rand o maturizare la nivelul gandirii, la nivel intelectual si verbal.


In 2011, Leii vor avea mai mult spirit practic, un adevarat avantaj daca ne gandim ca Leii sufera la acest capitol. Poate urma o perioada buna pentru studiu, aprofundarea unor studii sau continuarea lor. Vor fi favorizate legaturile cu strainatatea. De asemenea poate fi vorba despre contracte extrem de avantajoase pentru Lei sau despre avansarea in cariera. Asta nu inseamna ca nu pot avea blocaje. Dar cu toate acestea ei vor reusi sa treaca peste temeri doar daca vor da dovada de rabdare, pentru ca Saturn le cere Leilor rabdare. Rabdare in comunicare, in legarea de noi relatii pentru afacerea lor.

De asemenea, pentru Lei se poate ivi sansa unor calatorii extrem de benefice, utile, in urma carora sa aiba numai de castigat. Dar aici ei trebuie sa dea dovada de prudenta si sa creada in obiectivele lor pentru ca exista piedici si intarzieri legate de drumuri. Dar ei vor reusi sa ajunga acolo unde si-au propus daca au rabdare. Poate fi vorba si de o comunicare mai putin expansiva: desi Leii trebuie sa fie tot timpul in centrul atentiei, ar trebui sa dea dovada de autocenzura ca sa nu spuna ceva gresit.

Teama de esec este comuna pentru Lei in 2011. De asemenea pot aparea probleme in relatiile cu fratii, vecinii sau rudele apropiate (veri, unchi, matusi). Este vorba de o racire, o autoizolare a Leilor fata de aceste persoane si relatiile pot deveni extrem de conflictuale. Important este ca Leii isi vor lua timp de gandire pentru a lua cea mai buna decizie mai ales ca multe conceptii li se vor schimba aproape instantaneu si de multe ori se vor trezi ca multe credinte vechi nu mai sunt valabile. Cu cat vor fi mai adaptabili si mai flexibili cu atat mai mult vor avea de castigat.


Dragoste
Daca in prima parte a anului Leii vor avea multe fluctuatii in ceea ce priveste sentimentele lor, din cauza nesigurantei si dorintei de afirmare a personalitatii, din iunie, Jupiter in Taur le va aduce mai multa stabilitate si dorinta de a oficia o relatie. Pana atunci Leii vor dori sa fie siguri de ceea ce isi doresc, sa isi limpezeasca clar dorintele. Pentru acei Lei care sunt implicati intr-o relatie, nesiguranta se va acutiza prin anumite tendinte de a impune partenerului dorintele lor. Putem vorbi chiar de gelozii nejustificate. Partenerul Leilor poate trece prin anumite schimbari importante pe care Leii le vor intelege cu greu, dar tot ce trebuie sa faca este sa le ofere suportul lor.

Atentie insa ca uneori lucrurile pot parea ca sunt ok dar de fapt nu sunt si de aceea Leii aflati intr-un parteneriat (casatorie sau alt tip de relatie) trebuie sa dea dovada de rabdare si intelegere pentru cei alaturi de care isi petrec viata. In caz contrar, 2012 va fi anul in care relatia nu va mai merge atat de bine. Pentru cei care nu sunt angajati in vreo relatie acesta poate fi anul in care isi pot gasi partenerul: poate fi vorba de persoane din afara tarii. Leii au nevoie de o relatie care sa se ridice la nivelul pe care si-l doresc iar acest partener va fi totusi greu de gasit, avand in vedere ca stabilitatea nu este una dintre punctele forte ale Leului. Atat timp cat ei cer totul si nu ofera nimic, e posibil ca problemele sa apara pe tot parcursul anului.

Bani
In ceea ce priveste banii, Leii vor avea parte de mai multa stabilitate si nu vor mai avea problemele din trecut. Ei pot obtine mai usor niste credite sau chiar sa-si finanteze investitiile ceva mai bine decat pana acum. Ei vor depinde foarte mult de ceilalti in momentul in care vine vorba de bani, dar odata cu intrarea lui Jupiter in Taur, banii vor putea fi mai usor de obtinut, anumite planuri legate de finante se vor realiza mai repede si cu siguranta anumite aspecte legate de cariera lor le va aduce mai multi bani decat se asteptau.

Cariera
Aici lucrurile stau ceva mai bine: daca Leii vor fi atenti la oportunitatile oferite nu vor intampina probleme majore. Luna mai este extrem de buna pentru Lei, iar odata cu intrarea lui Jupiter in Taur - 5 iunie - pot avea acel succes pe care si-l doresc demult. Cu Pluton in Capricorn ei vor fi impinsi in a face acele schimbari importante si la un nivel mult mai profund decat sunt ei obisnuiti. Putem vorbi de inceperea unei afaceri, dar pornita cu mai multa responsabilitate de catre Lei, de schimbarea unor parteneri si de gasirea unor solutii ingenioase care ii va ajuta foarte mult. Ei pot trece prin schimbari importante, mutari si chiar schimbari radicale ale locului de munca. Important este ca Leii trebuie sa dea dovada si aici de rabdare pentru ca ei pot fi de multe ori intoleranti si incapatanati, mai ales daca au o functie de conducere. Ambitiile Leului sunt justificate in acest an si, daca isi vor urmari scopurile, vor reusi sa obtina multe beneficii.

Sanatate
Poate fi un an dificil din punctul de vedere al sanatatii mai ales daca Leii nu vor acorda atentia cuvenita unor semnale prin care organismul lor ii avertizeaza. Ei trebuie sa fie atenti la exagerari de orice fel: fie ca vorbim de exercitii fizice, de nutritie sau de alte aspecte. Exagerarile nu le sunt deloc benefice si de aceea ei trebuie sa fie foarte atenti. Daca apar anumite probleme, ei trebuie sa solicite ajutor specializat pentru ca, in caz contrar, vor avea de tras mai mult in anul urmator. Pot fi afectati la nivel de rinichi, coloana, fracturi de oase si vor fi nevoiti sa-si faca ceva mai multe analize pentru a stabili exact ce probleme au si pentru a le supraveghea atent. 

related posts

Modifică setările cookies