HOROSCOP 2011: RAC


Pentru Raci vine momentul ca in 2011 sa-si puna serioase probleme legate de cariera pe care o au, de locul lor in societate si chiar sa faca anumite ajustari sau schimbari. E bine ca ei sa initieze aceste permutari in loc sa astepte sa li se intample. 


In acelasi timp, dorinta de stabilitate, afectivitate, camin si familie va capata o amploare mult mai mare decat pana acum. E posibil ca Racii sa penduleze intre dorinta de afirmare si intemeierea unui camin. Dar pentru ei problema adevarata va fi cea in care vor fi nevoiti sa-si depaseasca limitele, sa-si infranga temerile si sa ia viata in piept. Nu le va fi usor dar vor fi cu siguranta ajutati si sustinuti.

Schimbarile sunt cele care ii vor implica pe Raci in a-si asuma anumite responsabilitati fata de casa lor, familia lor si cu siguranta ei vor avea de trecut examene grele in ceea ce priveste anumite situatii legate strict de familie. Suportul Racilor va fi constant cerut de catre familie dar vor exista momente in care vor dori sa se autoconserve si sa nu se implice prea mult.

Odata cu intrarea lui Neptun in Pesti - din 5 aprilie pana in 5 august - Racii vor avea diverse modalitati prin care isi vor folosi intuitia si mai ales sensibilitatea. Iar acei Raci care activeaza in domeniul artistic vor fi cu siguranta stimulati. Ca o concluzie, 2011 este un an extrem de important pentru Raci la nivel decizional, iar Jupiter in Taur - din 5 iunie - ii va ajuta sa mearga pe drumul potrivit pentru fiecare in parte.

Dragoste
In relatiile de dragoste, Racii vor fi extrem de multumiti de rezultate si putem vorbi chiar de oficializarea unei legaturi pe care o au inca din acest an care trece. Racii se simt nevoiti sa ia o decizie in ceea ce priveste intemeierea unei familii si o vor face. Relatiile lor sunt avantajate si putem vorbi de o aprofundare si sondare a unor sentimente extrem de benefice pentru ei. Cei care deja sunt intr-o relatie trebuie sa inteleaga foarte clar ce isi doreste partenerul, sa-l sustina si sa echilibreze situatia de cate ori este necesar. In caz contrar pot aparea conflicte nejustificate si deloc de neglijat. De asemenea,  Racii vor trebui sa renunte in incercarea lor de a-si manipula partenerul in orice mod pentru ca aceasta putere pe care o au va fi de rau augur. Ei trebuie sa-si fundamenteze relatia pe intelegere si inainte de toate pe iubire neconditionata. Vechile relatii cu siguranta nu vor fi la fel pentru Raci in anul ce va urma si in niciun caz nu va exista cale de intoarcere pentru ei. Ar fi bine sa lase trecutul unde este si sa inceapa sa construiasca ceva durabil pentru anii ce vor urma. Ei trebuie sa trateze cu seriozitate orice problema aparuta si cu siguranta maturizarea lor le va fi de ajutor in anii ce vor urma.

Bani
Racii vor avea o noua abordare in ceea ce priveste banii si cu siguranta vor reusi sa faca acele investitii mult dorite:  poate fi vorba de achizitii importante (casa, masina). Oricum ar fi, veniturile Racilor vor creste si in functie de deciziile luate de cariera lor, de responsabilitatea pe care si-o vor asuma in privinta unor proiecte foarte importante. Ideile originale ale Racilor vor fi aplicate si in privinta finantelor lor si de multe ori vor avea surpriza de a castiga sume importante din ideile lor sau modul inventiv prin care vor pune in aplicare anumite planuri.

Cariera
Pentru ca in 2011 Racii vor avea multa miscare astrala pe casa carierei, am putea spune ca de aici va veni dorinta lor de a face alte lucruri cu viata lor, de a-si asuma o independenta pe care de fapt nu si-o permit. Important este ca isi vor reconsidera pozitia si cu siguranta anumite lucruri nu vor mai sta ca in trecut. Uranus va intra in Berbec si ii va indemna pe Raci sa indrazneasca mai mult, sa-si doreasca mai mult. Cu siguranta, Racii nu se vor intelege prea bine cu superiorii iar tendinta va fi aceea de razboi total cu tot ceea ce va atenta la independenta lor la locul de munca. E posibil sa acumuleze destule frustrari si sa izbucneasca destul de des la locul de munca. Cu toate acestea, Racii vor avea noi oportunitati in cariera. Daca nu isi vor schimba locul de munca, cu siguranta vor face modificari semnificative la locul actual de munca. Asta va insemna ca Racii vor trebui sa fie calculati, sa-si stabileasca clar telurile si numai astfel vor reusi sa avanseze sau sa-si duca la bun sfarsit planurile lor. Deciziile lor vor fi cu siguranta bune daca se vor gandi extrem de bine la consecinte si vor apela la ajutorul prietenilor, colegilor, desi in acest an Racii vor munci mult mai bine singuri. Cu siguranta ei vor fi creativi la locul de munca si vor aborda complet diferit problemele curente ceea ce le poate aduce anumite recompense.

Sanatate
Sanatatea Racilor va fi in general buna fara a ridica probleme mari. Dar pentru cei cu afectiuni cronice se va pune clar problema schimbarii stilului de viata. Din februarie pot aparea probleme legate de surmenaj, somn insuficient si stres care sa afecteze organismul in iunie, august sau noiembrie.

related posts

Modifică setările cookies