Horoscop 2013. Afla cum iti va merge in dragoste, cariera si in plan financiar!


Astepti de ceva vreme un an extraordinar? S-ar putea sa ai parte, in sfarsit, de unul! Per total, 2013 pare un an foarte promitator, care ne aduce multe provocari si schimbari in vietile noastre. Iata si ce iti rezerva astrele in noul an.


Berbec

Dragoste

Anul acesta nu este foarte fructos in domeniul afectiv. Daca esti casatorita, s-ar putea sa ai parte de momente de tensiune cu sotul. Ai grija ca micile conficte sa nu ajunga sa va slabeasca relatia! Daca nu esti intr-o relatie, sansele sa iti gasesti sufletul pereche nu sunt foarte mari anul acesta, chiar daca tu depui toate eforturile.

Luna nasterii copilului iti spune ce meserie va alege cand va fi mare

Cariera

Vei excela in multe proiecte mari! Va trebui sa iei decizii de afaceri importante si sa gandesti strategii pe termen lung, dar vei face fata cu brio tuturor provocarilor. Ai grija doar la eventualele probleme din domeniul legal si mentine-ti mereu asteptarile realiste.

Bani

Trecerea planetei Jupiter prin casa banilor va duce la o crestere a veniturilor tale. Vei putea primi bani, de asemenea, dintr-o sursa neasteptata, cum ar fi o mostenire sau un cadou. Evita investitiile riscante si nicepe sa te gandesti la economii pe termen lung, acum ai cu ce sa le faci.

Taur

Dragoste

Cu Jupiter in prima casa, exista posibilitatea unei noi iubiri sau o aprofundare a actualei povesti de dragoste. Daca esti la varsta potrivita si iti doresti asta, s-ar putea chiar sa primesti o cerere in casatorie. Femeile casatorite isi pot intari relatia avand un copil.

Cariera

Anul acesta arata foarte promitator pe plan profesional! S-ar putea sa ai mici dificultati, dar le vei face fata cu brio datorita profesionalismului si energiei tale. Vor exista imbunatatiri la locul de munca si s-ar putea sa intri in contact cu oameni foarte importanti din domeniul tau de activitate.

Bani

2013 arata grozav din punct de vedere financiar! Vor exista mai multe surse de venit decat anul trecut si vei reusi sa faci economii substantiale. S-ar putea sa ti se faca o propunere de afaceri profitabila: accept-o!

Gemeni

Dragoste

Jupiter in casa a doua nu arata foarte favorabil pentru viata ta amoroasa. Iubitul s-ar putea sa te minta dintr-un anumit motiv, iar aflarea adevarului te va face sa suferi. E important sa tratezi problemele sentimentale cu delicatete si vei reusi sa o scoti la capat cu bine pana la finalul anului.

Cariera

Din pacate, anul acesta talentul tau creativ nu se va face simtit si vei avea dificultati in a-ti duce munca la bun sfarsit. De asemenea, e posibil ca anumiti colegi care sunt in concurenta cu tine sa devina o bariera in calea realizarilor tale profesionale. Din pacate, per total, anul acesta nu te vei bucura de rezultate pe masura eforturilor tale.

Bani

Nu e un an bun pentru chestiunile banesti. S-ar putea sa cheltuiesti bani aiurea sau sa apara cheltuieli neprevazute, care iti vor seca rezervele. Cu toate acestea, daca nu iti pierzi optimismul, s-ar putea sa obtii un profit bun datorita unor oportunitati de afaceri.

Rac

Dragoste

Daca nu ai cunoscut dragostea adevarata inca, acesta s-ar putea sa fie momentul tau. Mai mult decat atat, exista si posibilitatea unei logodne la orizont! Relatiile noi pot fi mai satisfacatoare in comparatie cu cele vechi, deci ai numai motive de bucurie.

Cariera

Tranzitul lui Jupiter in casa carierei iti poate intari relatiile profesionale cu persoane din strainatate. De asemenea, exista posibilitatea deschiderii unei noi afaceri. Ai grija insa la conflictele de la locul de munca sau poti intra in situatii delicate cu superiorii.

Bani

Sursele tale de venit s-ar putea sa creasca in acest an, desi nu este o perioada favorabila pentru economii. Din cauza imbolnavirii unui membru al familiei, s-ar putea sa fii nevoita sa cheltuiesti o suma exorbitanta de bani. Daca ai insa datorii, te vei bucura sa afli ca anul acesta vei scapa de ele.

Leu

Dragoste

Anul acesta este unul bun pentru relatii. Vei avea multe oportunitati de a calatori impreuna cu partenerul tau in tari straine. Daca ai copii, va fi un an relaxat si lipsit de stres in acest domeniu. De asemenea, vei primi multa afectiune din partea rudelor si a prietenilor apropiati.

Cariera

Vei avea parte de o surpriza foarte placuta anul acesta in domeniul profesional! Pregateste-te sa fii promovata, sa-ti gasesti un job de vis sau sa intri intr-o noua afacere. Vei avea parte de respect si de apreciere din partea superiorilor sau a altor persoane influente si vei face fata cu succes tuturor conflictelor aparute.

Bani

In 2013 vei avea parte de un venit constant, care te va ajuta sa faci economii. Vei descoperi ca si familia te sustine pe acest plan. Daca ai avut bani blocati intr-o investitie, cu putin efort vei reusi sa ii recuperezi si pot aparea noi surse de venit.

Fecioara

Dragoste

Daca pana acum ti-a lipsit dragostea, anul acesta vei avea parte de ea din plin! Daca esti intr-o relatie stabila, te poti logodi sau chiar casatori anul acesta, daca esti deja casatorita si iti doresti un copil, acum este un moment excelent pentru asta!

Cariera

In domeniul profesional, anul acesta vei avea parte de rezultate mixte. Pe de o parte, te vei bucura de succes la munca si de respectul colegilor, pe de alta parte s-ar putea sa te implici in anumite activitati riscante, care te pot face sa pierzi bani.

Bani

Anul acesta s-ar putea sa castigi o suma neasteptata de bani. Ai grija insa la investitiile mari, deoarece s-ar putea dovedi pagubitoare.

Spune-ne zodia profesorului copilului tau ca sa-ti spunem cine este

Balanta

Dragoste

2013 nu este un an bun din punct de vedere sentimental. Iubitul tau s-ar putea sa te minta sau sa te insele si sunt multe sanse de conflicte si certuri in relatia voastra. Daca esti singura, interactiunile cu sexul opus nu arata bine. De asemenea, s-ar putea sa regreti deciziile pripite de a intra sau de a iesi dintr-o relatie.

Cariera

Nici aici lucrurile nu stau foarte bine, din pacate. Daca lucrezi cu un partener, s-ar putea sa fii nemultumita de el sau sa descoperi ca te fraudeaza. Evita caltoriile inutile si nu iti asuma niciun risc inutil. Nu este momentul.
Bani
Vei face bani anul acesta, dar nu in mod constant. Ai grija la investitiile financiare pe care le faci, s-ar putea sa fie riscante. De asemenea, daca planuiesti sa faci bani repede, gandeste-te bine in prealabil.

Scorpion

Dragoste

Prima parte a anului este extrem de favorabila din punct de vedere sentimental. Daca iti doresti asta, s-ar putea sa te logodesti sau, oricum, sa-ti duci relatia la urmatorul nivel. Si pentru nativele casatorite este o perioada excelenta! Te vei distra de minune alaturi de sotul tau si s-ar putea sa aveti parte de calatorii in strainatate.

Cariera

Astrele iti prezic oportunitati deosebite de a avansa in cariera in 2013. Vei avea relatii excelente cu superiorii, vei fi plecata in calatorii in interes de serviciu si s-ar putea chiar sa fii promovata. Ai grija insa in a doua jumatate a anului, cand s-ar putea sa intampini dificultati din partea unor colegi cu care esti in competitie.

Bani

Nu exista probleme nici in domeniul financiar. S-ar putea sa ai niste cheltuieli neprevazute, din cauza unei boli sau a unui imprumut pe care il oferi unui prieten. Si anumite planuri de calatorie s-ar putea sa necesite fonduri suplimentare, de aceea poti ajunge intr-un punct in care cheltuielile s-ar putea sa-ti depaseasca veniturile.

Sagetator

Dragoste

Primele 6 luni ale anului nu sunt prea favorabile domeniului afectiv. Incapatanarea ta s-ar putea sa-ti afecteze relatia, asa ca trebuie sa ai grija. A doua parte a anului va fi deosebit de favorabila, in schimb. Te poti astepta chiar si la o cerere in casatorie din partea iubitului tau, daca relatia a ajuns la maturitate. 2013 este un an fructos din punct de vedere sentimental si pentru nativele casatorite.

Cariera

Tranzitul nefavorabil al lui Jupiter in casa carierei iti va da ceva batai de cap la birou. Va trebui sa lucrezi mai mult pentru a obtine rezultate bune. Pe de alta parte, vei intra in contact cu persoane importante si poti initia o noua afacere, care s-ar putea sa-ti aduca profituri frumoase.

Bani

Anul acesta iti va aduce multumire in domeniul financiar. S-ar putea sa trebuiasca sa lucrezi mai mult pentru bani in prima parte a anului, dar toate dorintele si sperantele tale se vor indeplini. Ai grija insa la investitiile masive, care, dupa cum bine stii, aduc cu sine riscuri la fel de mari.

Capricorn

Dragoste

Datorita trecerii lui Jupiter in casa a V-a, acest an este de bun augur pentru dragoste. S-ar putea sa intri intr-o relatie cu un tip bogat si de elita. De asemenea, relatiile mai vechi s-ar putea sa devina mai profunde, cu sanse de concretizare in logodna sau casnicie.

Cariera

2013 va fi un an excelent din punct de vedere profesional! Increderea ta in sine te va determina sa bifezi victorie dupa victorie. Vei fi respectata si admirata de colegi si te vei bucura de o reputatie excelenta in domeniul tau. Pregateste-te insa sa muncesti pe masura lucrurilor pe care ti le doresti.

Bani

Sursele tale de venit vor creste anul acesta si vei reusi sa economisesti mai mult decat anul trecut. Daca ai o datorie mare la cineva, vei scapa de ea in 2013. Ai grija insa la investitiile in domeniul imobiliar sau in terenuri, s-ar putea sa nu fie cele mai intelepte.

Varsator

Dragoste

Nativele din Varsator vor descoperi fericirea pe plan emotional in 2013! Toate visele si dorintele pe care le-ati avut in domeniul sentimental vor vedea lumina zilei. Daca esti singura, pregateste-te sa-ti intalnesti jumatatea anul acesta. Daca esti intr-o relatie, s-ar putea sa te intersectezi cu fosti parteneri. Oricum ar fi, dragostea este in aer in 2013!

Cariera

E un an excelent pentru munca si afaceri. O intalnire cu persoane experimentate te poate ajuta sa-ti imbunatatesti cunostintele si abilitatile profesionale. Ai mari sanse sa fii promovata la serviciu, deoarece, in pofida tututror piedicilor, vei reusi sa-ti indeplinesti toate sarcinile.

Bani

Vei avea parte de venituri constante anul acesta, dar vei cheltui o buna parte din ele daca decizi sa-ti cumperi o proprietate imobiliara. Pe de alta parte, s-ar putea sa descoperi noi surse de profit si s-ar putea sa primesti un castig neasteptat, suficient cat sa-ti imbunatateasca conditia financiara.

Pesti

Dragoste

Daca esti single, nu este tocmai anul tau norocos pe plan amoros. Daca in trecut ai tratat anumite relatii cu superficialitate, s-ar putea ca acum sa suferi consecintele. Incearca sa ai rabdare si sa nu iei decizii pripite. Daca esti intr-o relatie sau esti casatorita, vei avea parte de un an linistit, fara neplaceri.

Cariera

Nici aici lucrurile nu arata prea roz, din pacate. S-ar putea sa intri intr-un conflict cu un sef sau cu o persoana influenta si asta iti poate afecta cariera. Vei suferi putin si la capitolul incredere in sine si de aceea ar fi bine sa nu initiezi proiecte noi.

Bani

Venitul tau va fi afectat la inceputul anului. Evita sa faci investitii mari sau iti poti pierde banii. Exista, insa, sanse sa ai parte de un venit neasteptat in 2013. De exemplu, daca exista probabilitatea unei mosteniri, mai mult ca sigur o vei primi. 

 

related posts

Modifică setările cookies