Horoscop 2015: Afla cum iti va merge in dragoste, cariera si plan financiar


Ce iti pregatesc astrele pentru acest nou inceput? Citeste horoscopul anului 2015 si afla cum iti va merge in dragoste, cariera si plan financiar, indiferent de zodie.


Horoscop 2015 - Mergi direct la zodia:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

In 2015 vei fi umarul pe care isi vor gasi multi dintre prieteni si apropiati alinarea. Iti va placea sa ii ajuti pe cei care iti cer sfatul, insa va trebui sa ai grija fiindca multi ar putea profita de bunatatea ta si te-ar putea rani. Mare atentie la persoanele carora le dai voie sa faca parte din anturajul tau. Nu toate iti vor face bine!


HOROSCOP TAUR

In 2015 te vei simti de parca ai detine raspunsul la toate intrebarile si vei veni cu solutii inedite pentru orice fel de provocare. Chiar daca uneori vei cere si sfatul celor din jur, pana la urma vei crede in logica si intuitia ta mai mult decat in orice altceva si vei face lucrurile asa cum crezi tu de cuviinta. Vei vedea ca ideile tale si solutiile gasite vor functiona mai bine decat te-ai fi asteptat.


HOROSCOP GEMENI

Ti s-a parut ca pana acum ai avut o multime de lucruri pe cap? Stai sa vezi cum va fi noul an, 2015! Vei incepe noul an cu o multime de responsabilitati atat in plan profesional, cat si in plan familiar, iar tot anul te vei vedea pusa in situatia de a jongla intre gramada de activitati si proiecte care se ivesc din toate directiile. 


HOROSCOP RAC

Daca pana nu demult toate treburile marunte ti se pareau obositoare si ai fi facut orice pentru a scapa de ele, in 2015 se va schimba ceva in modul tau de a privi lucrurile. Vei incepe sa iubesti provocarea si vei vrea sa inveti lucruri noi, indiferent de forma sub care ar veni ele. 


HOROSCOP LEU

Vei fi mai receptiva si mai comunicativa cu cei din jur in 2015 si datorita acestor schimbari vei reusi sa temperezi viitoarele probleme de familie. Cand vei simti ca tot ce se intampla in jur te copleseste, nu ezita sa te retragi din bataia conflictului si sa iti faci timp doar pentru tine si nevoile tale! 


HOROSCOP FECIOARA

Reteaua ta de cunostinte si prieteni nu doar ca se va mari de-a lungul intregului an, ci va deveni si mai apropiata. Oameni pentru care ai trecut neobservata la un moment dat te constata acum si ajung la concluzia ca nu esti doar o persoana minunata, ci si una careia trebuie sa ii ceara sfaturile ori de cate ori au nevoie. 


HOROSCOP BALANTA

2015 se anunta un an plin de surprize, care va scoate ce-i mai bun din tine! Iti vei face noi prieteni care se vor dovedi o adevarata binecuvantare pe toate planurile. Va fi un an bun si pe plan profesional, iar totul se datoreaza felului tau de a fi si a cunostintelor pe care le-ai dobandit prin munca de pana acum! 


HOROSCOP SCORPION

Acesta este anul tau! Vei avea noi provocari, care iti vor solicita aptitudinile si calitatile. Indiferent de obstacol, vei fi pregatita pentru orice. Fie ca va fi vorba de prieteni care iti vor cere sfatul in probleme delicate, fie ca familia va avea nevoie de intelepciunea ta pentru a depasi o criza, cert este ca vei fi in majoritatea timpului in alerta. 


HOROSCOP SAGETATOR

Inceputul de an va veni cu tot felul de oportunitati. Esti plina de vise, idei si proiecte potentiale din care trebuie sa triezi si sa alegi ce-i mai bun pentru tine. Mergi pe instinct si, oricat de ciudate ti s-ar parea, da-le o sansa tuturor ideilor care iti trec prin cap! Una dintre ele se va contura intr-un proiect frumos!


HOROSCOP CAPRICORN

Obiectivele tale pentru noul an vor fi foarte clar stabilite si iti vor ghida toate actiunile. Vei avea un ideal financiar pentru care vei face toate sacrificiile. Iti va fi greu sa gasesti un echilibru intre viata profesionala si cea personala. Noroc insa cu familia, care iti va sustine initiativa si iti va fi alaturi tot timpul, lucru valabil si pentru jumatatea ta.


HOROSCOP VARSATOR

La inceput de an nou, vei simti nevoia sa petreci mult timp doar cu tine insati, incercand sa te cunosti mai bine si sa te detasezi de agitatia din jur. Aceasta nevoie de a fi doar tu cu tine manifesta insa si o exceptie, in cazul persoanei iubite. Daca esti intr-o relatie, vei cauta sprijinul ei si te vei refugia in sentimentele de iubire care va leaga. Pe plan sentimental va merge totul bine.


HOROSCOP PESTI

Anul 2015 nu va fi deloc plictisitor pentru tine! Dimpotriva! Lucrurile vor incepe sa se miste in ritm alert. Daca esti intr-o relatie, vesti bune! Tu si iubitul veti fi tot timpul pe aceeasi lungime de unda si, chiar daca vor aparea mici neintelegeri, comunicarea le va rezolva pe toate!

  • Horoscop 2015: Afla cum iti va merge in dragoste, cariera si plan financiar

related posts

Modifică setările cookies