HOROSCOP 21.01.2010


Astazi totul sta sub semnul actiunii. Se pot lua decizii importante, dar in acelasi timp se pot incepe proiecte importante. Pentru cei pregatiti pentru a porni intr-o directie sau alta acum e momentul sa actionati. De asemenea, va fi o zi a conflictelor si mai ales a diferentelor de opinie care vor duce la dispute.
 


VARSATORI CELEBRI: ROBBIE WILLIAMS
 
VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
O intalnire in oras cu persoana iubita iti ridica moralul, mai ales ca veti face planuri pentru viitorul vostru comun. Asteptarile tale legate de unele proiecte se vor indeplini si de aceea trebuie sa-ti faci un plan de bataie pentru viitor. O veste buna de la o cunostinta te va bucura foarte tare si iti va da aripi pentru a incepe o noua etapa in viata ta. De asemenea, va trebui sa te reorganizezi foarte rapid si sa-ti gestionezi activitatea cu mai multa responsabilitate.
 
PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Azi trebuie sa acorzi o importanta marita resurselor tale financiare si poate ar fi cazul sa cauti alte metode de a castiga in plus: poate un extra job sau sa preiei noi atributii la locul de munca. O femeie mai in varsta iti poate oferi ajutorul pentru un proiect nou si ar fi bine sa nu o refuzi, desi in prima instanta asta vei vrea sa faci. De asemenea, ar trebui sa iei in calcul ca urmeaza o perioada in care va trebui sa acorzi atentie si dietei tale. Incearca sa nu mai faci excese si totul va fi ok.
 
BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Azi vei avea parte de o disputa in domeniul in care iti desfasori activitatea. Atentie la izbucnirile agresive si la reprosuri. Nu vei avea de castigat in urma acestor discutii decat daca vei reusi sa-ti argumentezi fiecare repros pe care il vei face. Altfel, vei avea de pierdut. In plan personal, ai parte de o invitatie in oras de la un barbat care iti cam face ochi dulci. Depinde doar de tine daca vrei sa incepi o relatie sau nu. Pentru acelea dintre voi care sunt deja angajate intr-o relatie, e foarte posibil ca partenerul sa va spuna ca l-ati cam neglijat in ultima perioada.
 
TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Ai senzatia ca ti se ascund unele lucruri, atat in plan personal cat si profesional. E foarte posibil sa ai dreptate, dar ar trebui sa te gandesti ca poate fi vorba de surprize placute. Esti un pic confuza in ceea ce priveste relatia ta amoroasa si il banuiesti ca te inseala. Gandeste-te de doua ori inainte sa arunci cu acuze in cineva. Cel mai bine este sa incepi o analiza profunda a unor lucruri pe care ti le-ai propus sa le faci. Poate si actionezi in acest sens: incearca sa vezi cine te poate sustine, da niste telefoane etc. La urma urmei, toata lumea stie ca nu esti o persoana de actiune, dar esti incapatinata si iti urmaresti scopul pana in panzele albe.
 
GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Vrei sa actionezi cat mai repede, dar din pacate nimic nu se intampla daca faci ceva pripit. Chiar te vei certa cu o prietena apropiata care nu este de acord cu tine si cu ceea ce vrei sa faci. In general, azi nu este o zi oportuna pentru discutii in contradictoriu. Incearca sa intelegi ca nu toata lumea vede lucrurile ca tine si ar trebui sa ai mai multa rabdare.
 
RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
In cariera ta se intampla ceva: ori ti se propune sa incepi un proiect nou sau chiar tu dai o turnura neasteptata unor lucruri si de aici vei avea de castigat. Vei primi chiar si bani pentru ceea ce vei face, ceea ce pentru tine e un lucru ceva mai nou. De obicei, nu te astepti la recompense materiale, ci faci lucruri din placere.
 
LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Planuiesti o plecare cu care partenerul nu este de acord si de aici diverse discutii in contradictoriu, discutii care au devenit obisnuite in ultima vreme. De asemenea, resursele tale financiare nu prea sunt pe plus.  Asa ca ar fi bine sa te gandesti ca trebuie sa mai strangi cureaua, ceea ce oricum nu-ti sta in fire, din contra.
 
FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Iti faci extrem de multe griji in ceea ce priveste partea financiara si de aceea nici nu vei putea sa vezi oportunitatile care ti se ivesc. Va trebui sa incetezi sa te mai gandesti la datoriile pe care le ai pentru ca nu rezolvi nimic asa. Atentie in schimb la starea de sanatate care se poate agrava din senin: o raceala care pina acum parea sub control s-ar putea sa recidiveze, o afectiune mai veche care se intoarce etc.
 
BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Nimic nu-ti place azi si refuzi constant sa dai curs unor propuneri venite ori pe parte profesionala ori pe parte personala. Nu reusesti sa comunici corect si clar dorintele tale si de aceea nimeni nu te intelege azi. Te vei retrage cumva intr-un loc numai al tau pentru ca nu vrei sa dai piept cu realitatea. Incearca sa te hotaresti si sa alegi ceea ce vrei sa faci in continuare.
 
SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Vitalitatea iti va fi afectata azi si nu te vei simti in stare sa duci la capat actiuni pe care ti le-ai propus. Vei avea parte si de surprize neplacute in activitatea pe care o desfasori, mai ales daca asta implica si relatii cu strainatatea. Nu incerca sa incepi lucruri noi azi pentru ca nu vei avea succes.
 
SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Azi vrei sa actionezi, sa faci planuri si sa te gandesti la viitor. Vei putea sa te organizezi foarte bine, chiar sa iti faci planuri pe termen lung. Acestea  vor reusi daca vei stii sa organizezi totul cu minutiozitate. Vei avea parte si de sustinerea unei rude apropiate ceea ce iti va conferi cumva o autorizare a lucrurilor pe care vrei sa le faci. 
 
CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Azi problema pe care o vei intampina este legata de bani. Vei avea nevoie de suportul familiei pentru a rezolva asta si chiar de a prietenilor. Totul se va rezolva. Atentie la conflictele cu partenereul pe care le vei genera chiar tu. Reprezentantele mature ale zodiei vor face fata cu brio acestor conflicte, dar pentru cele mai tinere asta va insemna un dezastru pentru ca e foarte posibil ca totul sa duca la o despartire.

 

related posts

Modifică setările cookies