HOROSCOP 21.01.2011


Se pot intampla lucruri surprinzatoare azi, de aceea ar trebui sa acordam mai multa importanta acelor probleme cu care nu suntem obisnuite sa avem de-a face. Relatiile sunt favorizate si e foarte posibil ca paretnerul sa va faca o supriza placuta si sa va ceara sa calatoriti in acest week-end.


Varsatori celebri: Mischa Barton

Sursa: Creola.ro

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Dai dovada de ingeniozitate si vei avea parte de vesti bune sau o sustinere importanta de la prieteni, anturaj, cunostinte. La locul de munca se asaza apele si vei fi multumita de rezultatele muncii tale. Intelegere foarte buna cu superiorii.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Vei rezolva cu succes unele probleme de familie si vei putea cu usurinta sa abordezi probleme de care pana acum te-ai ferit. Niste vesti importante din partea unei prietene te vor insenina azi. Daca ai lucruri extrem de personale de rezolvat, rezolva-le pana luni cand Jupiter va pleca din zodia ta si va trece in Berbec.

BERBEC  21 MARTIE – 20 APRILIE
Pentru tine, azi sunt avantajate prieteniile, noile prietenii si intelegerea cu cei apropiati. Poate e cazul sa-ti iei o vacanta, dar va trebui sa pui la punct niste detalii. Este o zi excelenta pentru lucrul in echipa si vei reusi sa duci la capat ceva important. 

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Este o zi favorabila castigurilor financiare si a calatoriilor in scopul afacerilor. Vesti bune de la partenerii straini: ar trebui sa stii ca azi sansa va fi de partea ta, indiferent ce iti propui sa faci.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Esti intr-o pasa foarte buna si debordezi de energie si buna dispozitie. Vei reusi sa ii faci si pe ceilalti sa se simta bine. Exista posibilitatea de a avea un castig financiar, dar ar trebui sa stii exact cat sa ceri si mai ales cum sa ceri. Foloseste-ti intuitia.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Sunt aspecte favorabile in ceea ce priveste relatiile parteneriale si de aceea azi e foarte posibil sa semnezi un contract foarte important, iar intelegerea cu perosana iubita sa fie extrem de buna. Tot ce ii va implica pe ceilalti in ajutorul tau va iesi exact asa cum trebuie si  poti cere azi orice, pentru ca ti se va da. 

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Esti plina de energie si in acelasi timp vei putea sa te bazezi pe anturajul tau. In discutiile cu prietenii, vei descoperi exact ceea ce cautai de multa vreme. E cazul ca unele idei pe care le avea sa le pui si in practica. Este o zi favorabila calatoriilor.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Este o zi foarte buna de o petrece cu persoana iubita si de a beneficia din plin de atentia ei. Relatia sentimentala este foarte buna si tot ce implica comunicarea cu persoanele mai tinere sau cu copiii este perfecta. E foarte posibil sa iti rezolvi niste probleme financiare.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Sunt favorizate calatoriile in interes de afaceri. Ai ocazia sa rezolvi o problema sentimentala care te framanta de ceva timp. Nu iti pierde optimismul.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Chiar daca mai exista unele probleme sentimentale ai sansa sa le rezolvi azi. Atentie cum vei comunica cu persoana iubita. Iti merge foarte bine in plan financiar si e foarte posibil sa primesti o suma de bani. 

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Cu ajutorul unor prieteni e foarte posibil sa semnezi azi un document important sau sa demarezi un plan pe care il aveai de foarte mult timp. Chiar daca e cazul sa investesti niste bani, nu-ti face probleme pentru ca azi e ziua perfecta pentru a face asta.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
O suma importanta de bani se poate afla in buzunarul tau azi doar daca vei sti exact cum sa negociezi. La locul de munca, vei avea un succes nesperat mai ales daca vei lucra cu o femeie. Ar fi bine ca promisiunile pe care le faci azi sa le si respecti.

related posts

Modifică setările cookies