HOROSCOP 21.06.2010


Trigonul Lunii cu Neptun predispune la trairea unor vise romantice, la idealism in general. Lipsa de concentrare isi face si ea simtita prezenta. Ar fi bine sa amanati proiectele de afaceri si deciziile importante. Pe plan sentimental, va sfatuim sa fiti mai realista.


GEMENI CELEBRI: NATALIE PORTMAN

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Relatiile mai stranse capata o mai mare incarcatura emotionala, mai multa vigoare si importanta. Simti o atractie puternica pentru ideile teoretice si spirituale si dispui de multa abilitate in a le transmite si altora. Este spre binele tuturor sa intri intr-o camera cu ganduri pasnice, de armonie si intelegere. Lasa disputele la o parte pentru moment.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Ramai optimista chiar daca va trebui sa infrunti restrictii, limitari sau intarzieri. Acceptarea este cheia spre oportunitati si dezvoltare. Fa eforturi pentru a termina ce incepi si mai ales, orice faci, continua. Incearca sa creezi un echilibru in tot ceea ce faci. Vei petrece seara alaturi de persoana iubita; pune intrebari de tipul "ce-ar fi daca" pentru a-i intelege mai bine visurile si idealurile. 

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Vrei sa iei parte la un parteneriat de lucru sau la o activitate de grup. Este o zi buna pentru a realiza multe lucruri. Poti intr-adevar sa-ti transmiti gandurile si ideile prin intermediul unei comunicari bune. Dupa-amiaza ai chef sa faci niste exercitii fizice.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Azi te simti independenta. Lucrul in echipa in familie se desfasoara bine, mai ales daca mai mult de unul dintre voi isi doreste sa isi petreaca timpul intr-un mod util pentru ceilalti. Este o perioada marcata de sentimente puternice. Esti avantajata in desfasurarea activitatilor mentale

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Este un timp ideal sa fii impreuna cu altii. Probabil ca nu lucrezi astazi, dar daca o faci, e vorba de o munca voluntara. Astazi ai parte de o zi usoara, calma, in care totul decurge fara probleme. E mai usor sa lucrezi impreuna cu ceilalti decat impotriva curentutlui. In aceasta dupa-amiaza te concentrezi pe organizare.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Mici activitati cu un grup restrans de prieteni si abordari intelectuale se dovedesc foarte distractive. Schimburile de idei si impresii sunt favorizate. Iti poti dezvolta mai mult latura creativa. Te gandesti sa-ti redecorezi caminul si tii seama si de opiniile celor din familie.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Esti ocupata cu tot felul de aranjamente ce tin de noi activitati  iar o discutie cu niste prieteni sau vecini le vei avea despre niste probleme ce afecteza comunitatea sau despre niste proiecte in acest sens. Te afli intr-o faza in care experimentezi foarte mult pana ajungi la o concluzie finala.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
O abordare inceata, metodica a unei probleme personale iti releva exact sursa problemei si intelegi de ce dureaza de mult timp. Poate ca te miri cum de ai neglijat aceste afaceri personale pana acum. Viata e mai usoara decat iti imaginezi, tot ce trebuie sa faci este sa accepti imposibilul si sa te descurci cu ce pare de nesuportat.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Astazi decizi impreuna cu persoana iubita sa faceti ceva important impreuna, intr-un spirit de aventura ce va impinge sa descoperiti locuri noi si interesante. Poate ca faceti o vizita unui prieten sau va bucurati de noutatile unui oras necunoscut.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Volumul impresionant de munca pe care l-ai depus in ultimul timp iti aduce, in sfarsit, si recompense.Pui multa determinare, efort, ambitie si concentrare in tot ceea ce faci azi. Azi poti influenta cu usurinta si e bine sa lasi energiilor pozitive sa actioneze astazi prin tine. Sentimentele pentru cei din jur capata claritate.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Astazi trebuie sa iei niste decizii serioase privind unele proiecte din viitor. Profiti de aceasta sansa si esti comunicativa cu asociatii tai si stii sa asculti la randul tau. Un schimb de idei te va ajuta sa te decizi asupra unor aspecte ce tin de domeniul viitorului.O reuniune de familie ar fi chiar bine.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Totul se intampla in asa fel incat iesi in evidenta in societate, prin eleganta si siguranta discursurilor tale. Talentul iti aduce recompense. Sa impartasesti gandurile tale pozitive cu cei din jur inseamna mult pentru tine acum. Este o parte a anului in care sadesti semintele sperantei.

related posts

Modifică setările cookies