HOROSCOP 21.10.2010


Luna in Berbec ne poate face mai impulsive sau, intr-un sens mai bland, doritoare de actiune. Din punctul de vedere al sentimentelor, va exista o dorinta de afisare mai puternica decat de obicei si atunci putem foarte usor sa facem gafe care ne pot strica imaginea. Cel mai bine este ca azi sa nu ne grabim mai mult decat este necesar.
 


Balante celebre: Kim Kardashian

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Vei avea nevoie de ceva timp pentru a-ti face anumite planuri financiare, eventual ia un pix si pune pe o foaie tot ce inseamna cheltuieli, castiguri etc. Este o buna ocazie sa te gandesti ce poti face si ai sa vezi ca vor exista in curand niste oportunitati cu care nu te vei mai intalni. Important este ca va trebui sa fii pregatita pentru ele.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Un conflict cu cineva de la locul de munca  poate fi cumva  mai complicat decat ai crede, pentru ca nimic nu este ceea ce pare. Unii pot face presupuneri gresite asupra motivatiilor tale si ar fi mai bine daca ai incerca sa iti explici atitudinea si motivatiile superiorului tau, pentru ca altfel vei avea de pierdut.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Incerci sa-ti restabilesti foarte clar obiectivele si iti revin in atentie planuri legate de finantele tale. Va trebui sa acorzi o atentie deosebita acestora mai ales ca, in acest moment, nu este cel mai tare punct al tau. Exista cateva oportunitati pe care inca nu le-ai realizat, asa ca intoarce-te un pic in timp si iti vei da seama unde ai gresit si ce trebuie reparat.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Esti extrem de motivata sa faci ceva ce iti doresti de foarte mult timp. Chiar daca de data asta iti exprimi clar dorintele nimeni nu va fi capabil sa inteleaga ce trebuie sa faca pentru tine ca sa te ajute. Atentie la faptul ca iti poti crea singura anumite situatii fara iesire. Evita disputele din familie si nu incerca sa propui noi cai de rezolvare pentru ca azi nu ai sanse de a fi ascultata.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Azi iti doresti sa nu mai urmezi aceeasi rutina zilnica si sa faci ceva deosebit. Totul se intampla dintr-un singur motiv: te plictisesti. O plimbare, o iesire cu prietenii te pot energiza dar nu intr-atat incat sa te stimuleze asa cum iti doresti. Totusi, nu te arunca cu capul inainte si incearca sa-ti stabilesti o strategie si niste prioritati pentru ceea ce iti doresti.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Nu vei da dovada de prea multa rabdare azi si esti gata sa iei o decizie proasta. Poate fi vorba de finantele tale sau de un document pe care nu-l citesti si poate sa-ti duca daune financiare mai tarziu. Incearca sa te consulti cu cineva de incredere inainte sau cu cineva de specialitate.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Te simti de neoprit si atunci vei da dovada de orgoliu nemasurat si de o mandrie nejustificata. Cu aceasta ocazie vei pierde anumite momente importante din jurul tau sau vei intra intr-un conflict din care vei iesi destul de „sifonata”.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Incerci sa fii onesta in primul rand cu tine. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa te conformezi regulilor sociale. Cel mai bine este ca azi sa treci la fapte, sa lasi discutiile si vorbele deoparte pentru ca oricum nu te va intelege nimeni azi. Faptele tale vor vorbi in numele tau.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Iti este teama ca vei pierde anumite lucruri importante din viata ta daca vei face o schimbare pe care chiar tu ti-ai dorit-o. Poti evita cu siguranta o situatie neplacuta doar daca nu te grabesti si iti rezervi ceva timp inainte de a actiona.
RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Chiar daca tu crezi ca depind doar de tine anumite lucruri, ziua de azi iti va demonstra contrariul. Vei vrea sa demonstrezi celorlalti cat de bine te descurci tu in anumite situatii dar vei vedea ca nu este nimic atat de usor cum pare. Dorinta ta de a fi pe placul tuturor ti se va intoarce ca un bumerang si ar fi bine sa inveti lectia pe care viata ti-o va preda azi.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Se pare ca solutia unei probleme  va aparea in sfarsit pentru tine. Chiar daca ceilalti nu vad lucrurile in aceeasi lumina asta nu inseamna ca feeling-urile tale nu sunt bune. Totusi, acorda atentie detaliilor inainte de a merge mai departe si de a executa vreun plan.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Te lupti sa gasesti un echilibru intre ceea ce gandesti si ceea ce simti. Din pacate, tu iti doresti rezultate imediate si nu ai in vedere si dificultatile prin care treci si ai o lista intreaga cu „lucruri de facut”. Incearca sa-ti cultivi rabdarea si vei vedea ce forta formidabila poti fi atunci cand nu vei mai actiona fara sa iti canalizezi bine energia.
 

related posts

Modifică setările cookies