HOROSCOP 21-22.08.2010


Vom cauta armonia mai ales atunci cand va veni vorba de parteneriate si relatii cu ceilalti. Tocmai de aceea vom fi supuse compromisurilor pentru care mai tarziu ne va parea rau. In acest week-end ne vom lupta intre obiectivitate si subiectivitate si vom avea nevoie de curaj pentru a face planuri cat mai realiste cu putinta.
 


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Sunt zile bune pentru a negocia iar deciziile luate de altii vor fi in favoarea ta. In acest week-end vei avea parte si de lucruri interesante din partea familiei si ar fi bine sa nu opui rezistenta unor probleme care necesita rezolvare. 

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Unele probleme financiare iti dau batai de cap azi asa ca aceasta va fi preocuparea ta stringenta in aceste zile. Odata ce vei ajunge la decizii financiare importante poate ar fi cazul sa incerci sa te relaxezi, sa te distrezi. Nu este cazul sa muncesti mai mult decat trebuie pentru ca unele lucruri se pot rezolva si saptamana viitoare. 

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Simti nevoia de aventura si de aceea ar fi bine sa iti reamintesti ca poate e cazul si de putina autodisciplina sau auto-constrangeri. Daca iti vei juca rolul asa cum trebuie vei afla lucruri interesante. Duminica ai mai multa energie decat pana acum si vei vedea ca esti extrem de tentata sa exagerezi lucrurile mai mult decat este cazul.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu este cazul sa te preocupi de problemele altora mai mult decat ar trebui. E foarte posibil ca unii sa nu recunoasca ce eforturi faci pentru anumite persoane din viata ta, ca totul sa fie ok. Este un moment excelent pentru finisarea unor proiecte vechi si sa incepi sa te pregatesti pentru altele mai noi.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE        
Nu esti pregatita sa faci fata unor presiuni venite din exterior si de aceea ar fi bine sa nu dai curs unor provocari. Exista unele probleme cu persoane mai in varsta si va trebui sa dai dovada de intelepciune pentru a rezolva problemele. Nu iti goni apropiatii pentru ca ai aceasta tendinta de a te insingura si de a incerca sa iti rezolvi propriile probleme fara ajutor. Din pacate nu poti face asa ceva, inca.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Incearca sa ramai pozitiva si nu iti crea singura probleme azi. Fa un efort de a lasa in urma problemele vechi sa ca poti pasi mai departe in viitor. Vei putea sa impresionezi oameni importanti prin capacitatea de a rezolva problemele. Multe aspiratii de-ale tale se pot realiza incepand din acest week-end.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Este timpul pentru tine de a accepta noi provocari şi de a incepe sa operezi schimbari in viata ta. Esti gata sa incepi noi aventuri fie ca e vorba de locul de munca, fie ca este vorba de planul personal. E cazul sa preiei initiativa si sa faci exact asa cum iti doresti.  Poate fi vorba chiar de inceperea unor studii care sa te ajute pe viitor sau de un plan pe care de mult iti doresti sa il pui in aplicare. Acum este cazul sa faci asta.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Ai lucrat din greu in ultima vreme si ai fost foarte concentrata pe a rezolva unele probleme care de fapt nu au fost ale tale. Daca cineva iti cere opinia nu  refuza pentru ca de aici ti se va naste oportunitatea pe care o visai de mult. De asemenea vei avea parte de oameni care te vor sustine sa faci exact cum iti doresti.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Ceva resentimente din trecut ramase nerezolvate iti stau in calea unei fericiri pe care ai asteptat-o foarte mult. Chiar daca persoana actuala care sta langa tine nu-ti cunoaste toate aceste framantari incearca sa nu pari fericita doar pentru ca asa trebuie si poate e cazul sa arati celui de langa tine si faptul ca poti fi si vulnerabila.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
In acest week-end vei fi mai ocupata decat ai fi crezut iar unele planuri pe care ti le-ai facut nu vor fi duse pana la capat. Asta va reprezenta pentru tine o sursa de stres mai ales daca este vorba de lucruri care tin de caminul tau, casa ta. Te vei plange tuturor de faptul ca esti prea stresata si ca de fapt nu poti face nimic. Poate ar fi bine sa privesti mai pozitiv lucrurile si sa nu te mai imbeti cu apa rece.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Poate nu esti in cea mai buna dispozitie in acest week-end dar cu siguranta vei fi creativa. Vei gasi solutii surprinzatoare si e foarte posibil ca in planul carierei sa se intample ceva bun. E cazul sa te grabesti un pic in orice ti-ai planuit pentru ca, de data aceasta, pentru tine, va fi important sa faci lucrurile repede si sa demonstrezi ceea ce poti face.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
 Trebuie sa te gandesti ca e cazul sa iti ajuti prietenele mai ales ca au mare nevoie de tine, de sfaturile si de intuitia ta. Daca ai avut cumva sentimentul ca unii oameni nu apreciaza ceea ce faci vei fi surprinsa sa descoperi contrariul si astfel increderea in tine sa sporeasca. E posibil sa fii nevoita sa rezolvi o problema importanta in familie si vei afla lucruri importante despre cineva apropiat.

 

related posts

Modifică setările cookies