HOROSCOP 22.02.2011


Vrem ca azi sa obtinem echilibrul, chiar daca vorbim de nevoile noastre personale fata de ceea ce isi doresc altii, de relatiile cu ceilalti sau chiar de viata profesionala. Cu siguranta, azi avem capacitatea de a munci din greu pentru a obtine ceea ce ne dorim. Atentie la faptul ca Mercur si Soarele intrat in Pesti ne poate aduce destul de multa confuzie si o sensibilitate destul de exagerata la nivel mental.
 


SURSA: CREOLA.RO

Varsatori celebri: Cheryl Crow

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Nu este o zi buna in care sa iti etalezi cunostintele pentru ca vei face greseli foarte mari. Incearca sa comunici la un nivel minim si sa nu iti asumi lucruri care de fapt nu te privesc. Cu alte cuvinte nu te baga unde nu-ti fierbe oala. E foarte posibil sa rezolvi o problema financiara, dar iti va fi greu la semnaturi de acte, documente.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Odata cu Soarele intrat in zodia ta te vei simti mai energica decat pana acum si poate mai dispusa sa iti iei foarte in serios unele obligatii. Financiar, unele probleme incep sa se rezolve ca urmare a demersurilor din ultima saptamana.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Si pentru tine este o zi mai buna decat pana acum si vei putea sa actionezi acolo unde pana acum nu ai reusit. Comunicarea acelor lucruri importante este la un nivel foarte ridicat. Atentie la unele barfe care iti ajung pe la ureche si nu iti vor placea. O zi foarte buna pentru creativitate: daca ai de gand sa incepi un nou proiect este cazul sa iti asumi in totalitate asta. E posibil sa ai unele probleme de sanatate, dar nu te ingrijora pentru ca poti lua masuri si totul va fi ok. 

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Poate e cazul sa scoti din maneca cativa asi pe care i-ai pastrat pana acum. Dar nu face totul la un nivel demonstrativ doar pentru a arata cat de puternica esti. Fa aceste lucruri pentru cauze bune si nu exagera prea mult. Daca va fi nevoie, explica de ce faci anumite lucruri ca toata lumea sa inteleaga ce se intampla cu tine.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Te vei conversa azi cu multe persoane, vei fi in verva si te vei simti mai bine decat pana acum. Unele drumuri pe care le vei face iti vor fi foarte benefice. Daca este cazul poti semna contracte importante dar numai cele care ar fi trebuit sa le inchei cu ceva vreme in urma. Nu promite ceva fara sa stii foarte sigur ca te poti tine de promisiune.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Se intampla lucruri placute la locul de munca si e chiar posibil sa iti fie foarte usor sa comunici cu ceilalti. Este o zi speciala in care foarte multe planuri iti reusesc si chiar te poti relaxa. Atentie la semnaturi de acte documente pentru ca in acest plan pot interveni incurcaturi, mai ales daca este vorba de parteneri straini.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
E foarte posibil ca azi sa pui la cale o escapada, o plecare in afara tarii si chiar sa iti iasa. Oricum ar fi azi este o zi buna pentru examene sau pentru sustinerea unui proiect.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Este ceva ce nu merge in relatia ta: cu cat recunosti mai repede aceste probleme, cu atat mai repede le vei putea rezolva. Nu incerca sa te minti sau sa minti pe altii pentru ca numai tu vei avea de pierdut. Nu este o zi buna pentru drumuri pentru ca pot exista intarzieri care iti vor da peste cap toata agenda.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
E foarte posibil ca din punct de vedere al parteneriatelor sa-ti poti vedea visul cu cohii si sa iti dai seama ca ai intalnit persoana potrivita pentru tine sau chiar o vei putea intalni azi. Comunicarea la locul de munca este destul de viciata si atunci ar fi bine sa nu te lansezi in discutii care de fapt nu te intereseaza.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Ceva in ordinea fireasca a lucrurilor incepe sa se schimbe pentru tine si e foarte posibil sa iesi in castig in urma unor probleme la locul de munca pe care le au altii. Poate fi ceva de genul: doi se cearta si al treilea castiga. Neimplicarea ta ar fi cea mai potrivita decizie. O femeie te va sustine in tot ceea ce vrei sa reusesti. In planul relational este o zi foarte buna pentru impacari sau lamuriri.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Exista unele indoieli la nivel sentimental: in ceea ce priveste relatia ta iti vei pune anumite probleme pe care nu le-ai vazut pana acum. Este cel mai bun moment sa pui degetul pe rana. Incearca sa nu amagesti singura ca totul va fi ok. Incearca sa actionezi.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE           
Creativitatea ta se afla la cote bune azi asa ca poti sa iti imaginezi lucruri si chiar sa le pui si in practica. Te afli intr-un punct in care intelegerea cu persoana iubita este foarte buna si deci poti, pe seara, sa organizezi o iesire in oras. Este timpul sa te simti bine si sa te relaxezi mai ales ca o probleme legata de familie se rezolva.

 

related posts

Modifică setările cookies