HOROSCOP 22.07.2010


Lucruri interesante se vor petrece azi si, chiar daca unele dintre ele nu vor fi in totalitate pozitive, cu siguranta fiecare va invata ceva din energiile astrale care ne influenteaza in acest moment. Azi va trebui sa realizam ca nu suntem singuri si ca ne vom putea baza pe ceilalti, le putem cere ajutorul si chiar vom avea parte de suportul necesar pentru a duce la capat ceea ce ne dorim.


RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Cei din jurul tau cer mai multa atentie decat in mod obisnuit si vei descoperi ce suport important esti pentru cei apropiati. Te poti ocupa fara ezitare de unele detalii pe care pana acum nu le-ai vazut si poate e cazul sa faci putina ordine in planul financiar. E posibil sa apara unele probleme in familie, dar nu trebuie sa intri in panica si, impreuna cu apropiatii, sa cauti rezolvarea. O calatorie importanta se iveste pentru tine la orizont.


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ceilalti se vor baza pe tine sa duci la capat un plan important si tu va trebui sa dai un feedback pozitiv si sa ii asiguri ca totul este sub control. E cazul sa ai mai multa rabdare si sa fii atenta la tot ce se intampla in jur pentru ca mereu ai ceva de invatat. Mai pe seara te poti destinde scu prietenii.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Fii pregatita sa demonstrezi exact care sunt capacitatile si abilitatile tale. Azi merita sa incerci orice varianta si sa-ti asumi unele riscuri. Familia te va ajuta foarte mult si iti va oferi suportul necesar pentru a duce la capat unele planuri. Incearca sa iti indrepti energia pentru a rezolva unele probleme sentimentale, pentru ca in primul rand trebuie sa te lamuresti tu cu tine si de abia apoi sa actionezi. Fii optimista si totul va iesi bine.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Incepi sa iti limpezesti unele probleme si e foarte posibil sa scapi de anumite lucruri care nu-ti faceau placere. Chiar daca la locul de munca vei avea multe obligatii si treburi urgente, tu vei stii exact ce sa faci si mai ales vei  avea capacitatea de a-ti face datoria mai bine decat ceilalti. Pe seara e posibil sa participi la un eveniment social important.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Ar fi bine sa ocolesti magazinele si sa nu faci niciun fel de investitie importanta. Riscul de a pierde bani este foarte mare in aceasta perioada. Azi ar fi bine sa acorzi foarte multa importanta fata de ceea ce simti si sa iti  iei cateva momente de reflectie asupra unor momente care s-au petrecut in viata ta. Nu incerca sa iti risipesti energia pe lucruri care nu conteaza. Ar fi bine sa incerci sa te gandesti foarte serios la niste schimbari, dar deocamdata pune-le pe hartie pentru ca inca nu a venit timpul sa actionezi.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE       
Vei putea sa comunici la un nivel superior si tot ce vei spune va avea o putere mai mare decat de obicei. Nu incerca sa fii agresiva doar pentru ca unele persoane nu vor fi de acord cu tine si nu o lua personal faptul ca primesti unele feedback-uri negative. In aceasta perioada atitudinea ta te va ajuta sau nu. Totul va depinde de tine. Nu e timpul sa te joci pentru ca sunt prea multe variabile pe care nu le poti controla.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Intuitia ta este foarte puternica azi si chiar vei simti cum unele probleme pe care le-ai avut isi poti gasi rezolvarea mai usor. Odata cu intrarea lui Saturn in Balanta e cazul sa acorzi mai multa importanta celor din jur si mai ales sa iti reevaluezi pozitia sociala si cariera. Nu-ti fie frica sa ceri ajutorul celor din jur. Deciziile importante le vei lua mai repede decat te-ai astepta.


VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Noi valori ti se reevalueaza azi si unele posibilitati care pana acum ti se pareau greu de crezut vor deveni posibile prin ceea ce altii iti vor oferi. Daca azi ti se va oferi o oportunitate nu o rata, mai ales daca vine din partea unui prieten mai in varsta.


PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Nu este cea mai buna zi din punct de vedere energetic, dar intr-un fel sau altul te vei descurca. La locul de munca vei putea sa demonstrezi exact ceea ce ti-ai dorit de foarte mult timp, dar atentie la modul in care vei pune problema. Va fi vorba doar de anumite nuante si de comunicare nonverbala. 


BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Vei cauta sa te manifesti in cele mai inedite moduri si vei reusi sa captezi atentia acelei persoane care te intereseaza. Chiar daca simti ca nu este momentul ca sa pui pe tapet unele probleme legate de relatie vei fi obligata sa o faci pentru a lamuri lucrurile. Noi experiente se ivesc la orizont.


TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Incearca sa apelezi la ratiune si sa rezolvi problemele in mod logic. Financiar vei putea sa iti rezolvi problemele doar daca vei da dovada de rabdare. Poate e cazul sa schimbi unele lucruri legate de tabieturile tale sau lucruri pe care le faci in mod obisnuit. Poate fi vorba chiar de o cura de slabire.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Reevalueaza unele probleme pe care le-ai avut in ultimele luni sau incearca sa iti impui un mic moment de introspectie pentru a putea sa iti dai seama ce probele trebuie rezolvate de acum incolo. Incearca sa nu iei decizii care sa-i afecteze pe ceilalti foarte tare. Cu partenerul te vei intelege perfect si e foarte posibil sa faceti cat de curand o calatorie impreuna.

 

related posts

Modifică setările cookies