HOROSCOP 22.10.2010


Este ultima zi in care Soarele sta in zodia Balantei si se pregateste sa intre in Scorpion. In general aceste treceri pot insemna reevaluari si e posibil ca azi sa culegem ce am semanat pana acum. Echilibrul Balantei ne va ajuta sa punem pe tapet acele probleme pe care nu am indraznit inca sa ni le rezolvam, mai ales daca ne referim la relatii.


BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Vei fi judecata gresit azi si vei face fata multor afronturi aduse de cei apropiati. Nu vei fi extrem de flexibila si esti pregatita de „razboi”. Aceasta atitudine va fi cea potrivita pentru acei oameni cu care merita sa faci asta. Ai asteptat prea mult momentul asta asa ca s-ar putea sa existe si victime colaterale. Ai propria agenda de rezolvat si ar fi bine sa nu-ti consumi energia pentru chestii minore pentru ca ai toate premisele de a fi starul zilei.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Azi vei fi obligata sa iti indeplinesti indatoririle si nu mai ai unde sa te ascunzi. Trebuie doar un pic de vointa si iti vei realiza tot ceea ce ai de facut pentru job. Apoi, poti sa te gandesti si la lucrurile personale. Daca nu iti vei ocoli responsabilitatile vei avea parte de satisfactii la care nici nu te asteptai.  

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Te-ai cam saturat sa astepti niste rezultate care nu apar. Esti hotarata sa iti iei propria soarta in maini si sa incepi sa iei hotararile tale pentru tine. Va fi o schimbare insesizabila dar asta va fi bine pentru ca nu multa lume trebuie sa stie ce se intampla de fapt. Nu lasa nerabdarea sa iti strice planurile de viitor.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Ai energia necesara de a face lucruri marete azi desi nu se anunta o zi foarte importanta, vei afla mai pe seara ca este. Partenerul iti va face o surpriza placuta iar succesul nu se va lasa mult asteptat.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Recent ai facut o gramada de planuri concrete in care ai implicat si alte persoane. Azi vei afla ca una dintre aceste persoane are o parere total diferita. E posibil sa se iste chiar si un conflict important in care vei incerca sa nu asculti argumentele celuilalt ci doar sa-ti impui propria parere. Cel mai bine este ca sa alegi o persoana neutra pentru a-si spune parerea, altfel risti ca un  conflict sa escaladeze si iti poate narui toate planurile. Azi va trebui sa cooperezi daca vrei sa reusesti.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Ai la indemana foarte multe dovezi pentru a le ingnora, asa cum ai facut pana acum. Trebuie sa incepi sa treci la fapte conform a tot ceea ce ai la indemana, nu ar trebui sa-ti fie greu. Tu ai deja raspunsurile pentru problemele tale si de aceea ar trebui sa iti acorzi mai multa atentie. Nu intra in panica pentru ca vei lua decizia corecta.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Ai grija sa-ti tii promisiunile facute pentru ca altfel risti sa stai fata in fata cu oameni fata de care ti-ai luat niste angajamente. Te simti un pic cam plictisita de tot ce ti se intampla si de aceea vei sari peste multe dintre responsabilitatile pe care le ai.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Vei fi atrasa de ideea de a face ceva spontan azi si chiar ti-ai dori sa scapi un pic de monotonie. Din pacate iti vor fi date multe indatoriri pentru azi si chiar te vei simti un pic depasita de situatii. Vei reusi sa indeplinesti multe lucruri azi daca vei trece peste unele animozitati. 

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Azi vei incerca sa manipulezi pe oamenii cu care lucrezi astfel incat sa faci tu acel proiect important. Ceilalti te vor considera oportunista. Se pare totusi ca vei da gres pentru ca vei descoperi unele lucruri care nu-ti vor placea. Daca te vei retrage, nimeni nu iti va reprosa nimic mai ales daca vei recunoaste ca este mult peste puterile tale. 

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Ceea ce vei spune azi are foarte multa importanta. Si ce spun ceilalti este important dar se pare ca nu ajungi sa comunici suficient de bine cu ceilalti astfel incat sa intelegi ceea ce vor. Din fericire ai capacitatea de a pune cap la cap totul pentru a intelege in cele din urma despre ce este vorba. Vei descoperi ceva interesant

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Nu te vei simti confortabil cu luarea unor decizii dar tot ceea ce faci azi va fi bazat pe fapte nu pe nimic imaginat sau ceva ce ai auzit. Cel mai bine este sa dicuti cu cineva apropiat problema. Asa te vei simti mai bine iar decizia ti se va parea mai corecta.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Azi vei fi capabila sa faci foarte multe lucruri mai ales la locul de munca. Iti vei prioritiza totul si ii vei uimi pe multi cu capacitatile tale de a realiza mai multe decat se asteapta. La un moment dat te vei simti ca un jongleur care are prea multe bile in aer dar asta se va intampla doar daca vei intelege ca din cand in cand ai nevoie si de o pauza.

related posts

Modifică setările cookies