HOROSCOP 22.11.2010


Incepand de azi, Soarele intra in zodia Sagetatorului ceea ce ne va da o doza de optimism si de incredere in fortele proprii. Entuziasmul zilei de azi poate fi umbrit doar de faptul ca nu intotdeauna ceea ce ne propunem iese exact cum ne dorim. Dar Luna in Gemeni ne va ajuta sa fim flexibile si pregatite pentru a comunica in orice fel si cu oricine.
 


Scorpioni celebri: Scarlett Johansson

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Cu Soarele in zodia ta, te simti ca si cum lumea este la picioarele tale. Noi oportunitati ti se vor deschide si vei reusi sa privesti lucrurile din perspectiva lor pozitiva. Optimismul tau este debordant si de aceea te vei implica in divesre activitati si e foarte posibil ca unele oportunitati sa se iveasca chiar de azi. Relatia cu partenerul este ceea ce va trebui sa rezolvi azi pentru ca din pacate el este stresat dar impreuna cu tine va reusi sa vada mai clar lucrurile. 

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Iti va fi dificil sa te concentrezi la locul de munca si vei face cu greu fata unor lucruri care in mod normal nu iti iau foarte mult timp sa le faci. Ar fi bine sa acorzi si putina atentie sanatatii pentru ca exista niste probleme pe care trebuie sa le rezolvi.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Vei primi exact suportul de care ai nevoie din partea celorlalti si vei putea sa incepi sa faci acele lucruri la care te gandesti de mult timp. Esti creativa si poti face lucrurile sa mearga mai bine daca apelezi la optimismul tau. Discuta deschis cu prietenii tai si vei vedea ca parerile lor iti pot oferi o viziune noua.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Te poti baga azi in diverse probleme pe care de fapt nu ti le doresti. Atentie la modul in care pui problema si mai ales cum spui anumite lucruri. Familia are nevoie de tine si de aceea ar fi bine sa te achiti de obligatiile pe care le ai ca sa te poti concentra pe ceea ce conteaza de fapt pentru tine.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Ar trebui ca de acum incolo sa fii ceva mai precauta cu impartasirea ideilor tale sau cu ceea ce spui.Poti face extrem de mult rau dintr-o vorba aruncata in vant. Pe de alta parte, pentru tine exista multa doza de aventura si dorinta de a calatori sau de a face lucruri spectaculoase. Important este sa incepi sa poti lucra in echipa.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Lucrurile incep sa se complice la tine mai ales din punctul de vedere al partenerului. Incerci sa faci ceva mai mult pentru tine si nu te mai simti in siguranta langa acesta. Incepi sa iti doresti ceva mai mult decat lucruri sigure si faci totul sa explorezi si alte laturi ale unor probleme care te macina de mult.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Cu Luna in semnul tau esti dispusa sa fii mai deschisa si mai doritoare de a face fata unor provocari. Azi se prefigureaza niste surprize placute pentru tine.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Va trebui sa-ti asumi ceva mai multe responsabilitati azi dar fa-o cu inima deschisa pentru ca recompensa va fi pe masura. O seara romantica ti-ar prinde bine asa ca insinueaza ceva partenerului, preia tu initiativa si astfel iti vei spala ceva pacate fata de el.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Dai dovada de inspiratie si esti plina de energie pozitiva. Toate eforturile tale isi vor arata roadele. Totusi, incearca sa nu dramatizezi prea mult si bucura-te de micile realizari pe care le vei avea. In planul sentimental te descurci foarte bine iar partenerul iti va arata toata dragostea lui si aprecierea pe care o are pentru tine.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Cumva te simti nesigura in ceea ce priveste locul tau de munca, afacerile pe care le ai sau pur si simplu in ceea ce faci. Nici nu te gandi ca ai putea sa faci vreo minune si sa schimbi toate acestea intr-o zi. Stabileste-ti prioritatile, gandeste pozitiv si apoi treci la treaba. Cu siguranta vei avea parte de cele mai bune rezultate.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Esti foarte multumita de ceea ce ai reusit sa faci pana acum si incepi sa te gandesti la ce va urma. Planurile tale sunt foarte bune si le poti pune in aplicare numai sa nu incepi sa te razgandesti de la o zi la alta. Incearca sa actionezi asa cum iti dicteaza pe moment inima si gandeste-te global la ce va urma. 
 
SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Pe tine te preocupa foarte mult aspectul financiar si incerci sa te informezi pentru a putea lua o decizie legata de asta. Daca te gandesti sa iei un imprumut e mai bine sa faci un mic research si apoi sa te decizi. Nu te arunca in a semna documente azi chiar daca oferta prezentata ti se pare cea mai buna.
 
 

related posts

Modifică setările cookies