Horoscop zilnic 22 august 2021. Peștii trebuie să elimine din viața lor persoanele toxice, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 22 august 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi au loc două evenimente astrale importante: intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, pe sectorul muncii, unde timp de o lună îl va susține și vei obține rezultate pe măsură și Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul planurilor și proiectelor pe termen lung. Așadar, poți finaliza un proiect sau vei culege roadele unor demersuri privind un proiect nou. Totodată și sectorul relațiilor de prietenie va fi activat și se pot întâmpla evenimente surpriză.

 

Taur

 

Intrarea Soarelui în zodia Fecioarei de astăzi îți aduce, timp de o lună, preocupări pentru sectorul iubirii, aventurii, distracției, flirtului și cuceririlor. Al doilea eveniment astral de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care aduce evenimente neașteptate, răsturnări de situație în sfera profesională. Totodată pot avea loc încheieri de etape, finalizarea unor proiecte sau obținerea unor funcții.

 

Gemeni


Intrarea Soarelui, de astăzi, în zodia Fecioarei îți aduce preocupări, pentru următoarea lună, pentru viața de familie, casă, achiziționarea de bunuri, o renovare sau reamenajare. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează în sectorul asociat călătoriilor, perceționării profesionale și filosofiei de viață. Te poți aștepta la surprize, la încheierea unor etape privind studiile, dar și schimbarea mentalităților prin eliminarea acelora care nu se mai regăsesc în filosofia ta de viață.

 

Rac

 

Intrarea Soarelui, de astăzi ,în zodia Fecioarei îți dinamizează, pentru o lună de zile, sectorul asociat comunicării, dezbaterilor, cunoștințelor, acumulării de informație, deplasărilor și relației cu frații. Tot astăzi se formează și Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul asociat banilor proveniți prin intermediul altor persoane sau instituții. Totuși, așteaptă-te și la surprize de natură financiară, să încasezi niște sume de bani sau poate să fii nevoită să achiți niște sume mai mari decât ai anticipat!

 

Leu

 

Sectorul financiar primește de astăzi tranzitul Soarelui prin zodia Fecioarei, așa că, timp de o lună, ești invitată să-ți suplimentezi veniturile, să-ți negociezi salariul sau o colaborare. Al doilea eveniment astral este Luna Plină din zodia Vărsător, care poate aduce surprize și răsturnări de situație în planul relațional, încheieri, finaluri sau poate trecerea la un nivel superior al relației, dacă te afli la început.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi Soarele ajunge în zodia ta și timp de o lună aduce multă energie și determinare pentru initiative în planul personal. Al doilea eveniment astral al zilei este Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează în sectorul muncii, unde pot să apară surprize neașteptate, răsturnări de situație și evenimente care să-ți schimbe programul de lucru.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Soarele ajunge în zodia Fecioarei și va traversa, timp de o lună, sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului, meditației și introspecției. Așadar, urmează o perioadă în care vei sta mai izolată de agitația cotidiană. Al doilea eveniment astral al zilei este Luna Plină din zodia Vărsător care îți activează sectorul sentimental, unde este posibil să ai parte de niște surprize.

 

Scorpion


Intrarea Soarelui, de astăzi, în sectorul planurilor de viitor aduce energie pentru următoarea lună de zile în planurile tale profesionale. Al doilea eveniment astral al zilei este Luna Plină din zodia Vărsător care se formează în sectorul asociat familiei și locuinței. Așteaptă-te la evenimente surpriză sau răsturnări de situație în familie sau privind administrarea unor bunuri imobiliare!

 

Săgetător


Intrarea Soarelui, de astăzi, în zodia Fecioarei va activa timp de o lună de zile sectorul carierei și al activităților profesionale, așa că este o perioadă favorabilă afirmării și îndeplinirii obiectivelor. Al doilea eveniment astral este Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul comunicării, schimburilor de opinie, dezbaterilor, deplasărilor, acumulării de informație sau primirea unor informații utile. Totodată se activează relațiile cu frații, unde pot să apară evenimente neașteptate.

 

Capricorn

 

Intrarea Soarelui, de astăzi, în sectorul asociat studiilor și perfecționării profesionale, te va ajuta, timp de o lună de zile, să înveți lucruri noi, să te perfecționezi într-un domeniu de interes pentru tine. Al doilea eveniment astral este Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul banilor pe care îi obții din muncă proprie. Așadar, au loc surprize în planul financiar, culegerea roadelor unor demersuri parteneriale și oportunități de rotunjire a veniturilor.

 

Vărsător


Intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, de astăzi, va favoriza sectorul financiar, al intereselor financiare și al banilor/resurselor pe care le deții în comun cu partenerul sau ai banilor care provin prin intermediul altor instituții sau persoane. Al doilea eveniment astral de astăzi este Luna Plină care se formează în zodia ta, în sectorul identității. Poți înregistra un success personal sau profesional, pot să apară surprize sau răsturnări de situație în relația cu partenerul de cuplu sau cu partenerii din sfera profesională.

 

Pești


Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, pe sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor, unde, timp de o lună va aduce preocupări pentru relația de cuplu. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Vărsător, care îți activează sectorul subconștientului, frământărilor interioare, unde pot să apară evenimente surpriză și în urma acestora să realizezi că trebuie să elimini din viața ta persoanele toxice sau situațiile care nu te mai ajută în evoluție.

Cum arată fiica lui Jennifer Lopez la 13 ani

 

 

related posts

Modifică setările cookies