HOROSCOP 23.06.2010


E bine ca azi sa nu promitem mai mult decat putem face, asa ca ar fi bine sa nu ne exageram atributiile. Atentie la niste discutii cu iubitul pentru ca suntem tentate sa reprosam lucruri chiar daca unele imaginare. In planul carierei ar fi bine sa fim ceva mai indraznete pentru ca daca vom avea curaj in aceasta perioada, el va fi rasplatit.


RACI CELEBRI: Tom Cruise

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
E posibil sa faci fata unor controverse azi si nu prea iei in serios schimbarile care se intampla in jurul tau.La locul de munca ti se va arata de catre colegi de ce trebuie sa incerci sa fi mai responsabila cu toate ca tu incerci doar sa te distrezi un pic. Numai ca nu este momentul. Nu uita de obligatiile tale. 

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ai foarte multe de spus azi si mai ales nu te poti opri sa nu-ti spui clar si raspicat parerea. Important este sa te si asculte cineva pentru ca nu esti in situatia in care poti pune si conditia de a fi ascultata. Mai bine nu ti-ai mai pierde timpul cu detalii si spune direct ce ai pe suflet. Numai asa vei capta atentia asupra a ceea ce spui. Foloseste-te de persuasiunea innascuta pentru a-ti atinge telurile.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Nu te entuziasma prea tare in legatura cu un drum pe care trebuie sa-l faci cu niste prieteni. Mai bine asculta ce au si altii de spus si incearca sa te implici mai mult. Azi ai capacitatea de a face lucrurile diferit iar anturajul sa te aprecieze pentru asta.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Stii exact unde te afli si pentru asta vei fi apreciata azi. Vei da dovada de echilibru intr-o situatie limita dar nu vei reusi sa iti comunici opinia decat daca nu vei pierde perspectiva. Daca ceilalti nu vor vrea sa te ajute nu-ti face probleme. Ajutorul va veni de unde nici nu te astepti.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Sunt vremuri intense pentru tine asa ca ai grija la tot ceea ce faci. Un pas gresit si poti sa iesi foarte repede din carti. Ar fi mai bine sa asculti sfatul unei persoane mai in varsta si chiar sa fii deschisa la schimbari, mai ales atunci cand vine vorba de locul de munca. Incearca sa fii cat mai sincera.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Este o perioada foarte prosta legata de planul financiar asa ca ar fi bine sa nu faci nicio investitie, momentan. Poti avea parte de unele provocari si ar fi bine sa te pregatesti pentru ele. E posibil sa faci o calatorie sau sa primesti niste vesti bune din strainatate.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Nu este o perioada foarte buna pentru asocieri, parteneriate. Nici pentru a face ceva impreuna cu iubitul sotul nu este foarte bine ales momentul. Ar trebui sa acorzi mai multa atentie unor detalii care pana acum ti-au scapat. Ai idei foarte bune doar ca trebuie sa faci in asa fel incat sa le pui si in practica.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Va trebui sa castigi increderea unui sef sau unui coleg de la locul de munca si pentru asta va trebui sa tii foarte bine un secret care ti l-a impartasit cineva de curand. Va trebui sa accepti asta sau vei avea de pierdut. Sub aceste aspecte pot avea loc niste rasturnari de planuri referitoare la o calatorie indelung asteptata.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Colegii tai vor fi mai seriosi decat tine intr-o problema de la locul de munca. Este o problema serioasa care trebuie tratata ca atare. Cu toate astea azi ai parte de ceva noroc si chiar poti castiga o suma de bani importanta. Ramai pozitiva si nu uita ca din cand in cand greselile pot sa te aduca pe drumul cel bun.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Toata lumea doreste sa te implice in diverse activitati si atunci tu va trebui sa faci fata solicitarilor. Atentie totusi, la schimbarile tale bruste de atitudine care ii vor deruta pe ceilalti. Nu spune da la orice si mai ales, refuza din start propunerile care iti spun tie ca nu vor fi ok. Nu iti permiti acum sa te joci cu niste lucruri. Posibil catsig de bani. 

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Ai in fata ta o serie intreaga de oportunitati si esti foarte incantata de tot ce ti se intampla. O situatie incordata in familie se rezolva si ar fi bine sa te bucuri pentru reusita celorlati. Nu incerca sa iti asumi prea multe responsabilitati pentru ca nu le vei putea duce la capat.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Azi te poti baza pe abilitatea ta de persuasiune si de a comunica mult mai bine decat de obicei. Ar fi bine sa stii si cand trebuie sa te opresti din vorbit pentru ca ai tendinte mari de a exagera. Atentie si la niste probleme legate de camin sau de familie care se pot agrava in aceasta perioada.

related posts

Modifică setările cookies