HOROSCOP 23.07.2010


Este o zi incarcata de anumite transformari care au loc atat in jurul nostru cat si in interiorul nostru. Atentie la anumite tendinte de a a fi incapatanat pana la capat si de a nu intelege pe celalalt mai ales ca cele mai afectata azi sunt relatiile, si nu numai cele amoroase ci si relatii de familie, cariera, afaceri etc. Privind si partea plina a paharului este o zi benefica celor care cauta lucruri noi – le pot gasi azi, sau au nevoie de un strop de creativitate de a porni lucrurile. Incercati azi sa comunicati cat mai mult si nu lasati conflictele sa mocneasca.

Tag-uri: #horoscop #leu

LEI CELEBRI: Madonna

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Soarele trece in semnul Leului azi si de aceea e foarte posibil sa simti ceva mai multa presiune pe tine azi. Nu incerca sa creezi aceeasi presiune asupra persoanelor din jurul tau ci doar reevalueaza-ti strategia abordata pana acum. E timpul sa faci o schimbare la tine si sa lucrezi asupra atitudinii. E posibil ca azi sa flirtezi ceva mai mult decat de obicei dar asta nu va insemna ca te vei indragosti, ci doar vrei sa simti ca traiesti.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Incerci anumite sentimente contradictoriii si ar fi bine sa nu iei decizii sentimentale radicale. Incearca sa discuti cu partenerul si pune la punct toate acele lucruri care te supara. In rest, ar fi bine sa-ti reconsideri atitudinea asupra finanteleor tale.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Va fi foarte greu pentru tine sa te tii de programul pe care l-ai stabilit iar schimbari neasteptate vor fi la ordinea zilei. Incearca sa nu devii agitata pentru ca unele lucruri nu vor iesi asa cum ti-ai dorit. Odata ce te vei calma vei putea gasi si solutii la problemele tale si atitudinea constructiva te va ajuta sa iesi din impas.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Schimbarea este in aer azi si ar fi bine sa incerci sa te focusezi pe acele probleme care sunt urgent de rezolvat, in loc de a-ti risipi energia pe lucruri fara sens. E foarte posibil sa pierzi o suma de bani si de aceea acorda atentia cuvenita finantelor tale.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE       
Viata ti se va parea extrem de complicata azi si e posibil sa incerci stari deosebite de introspectie. Important este ca tumultul vietii tale este foarte directionat in acest moment catre lucruri pozitive si catre actiune. Este o zi in care poti fi extrem de creativa si productiva. 

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Incep sa iti iasa unele planuri pe care ti le-ai facut dar nu vei fi multumita in totalitate de ceea ce ai realizat. Ar fi bine sa incepi sa te bucuri pentru ca ai muncit foarte mult pentru a-ti reusi si ar trebui sa inveti sa te bucuri de realizarile tale. Atentie la unele conflicte cu partenerul.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Poti face foarte multe lcururi azi dar te vei razgandi atat de des incat vei uita de unde ai pornit. In relatie va urma o perioada cam zbuciumata si ar fi foarte bine sa nu astepti prea multe de la partener pentru ca asteptarile tale te vor dezamagi cel mai mult, de fapt. Pentru azi fa-ti ceva planuri de rezerva.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Poate fi o zi interesanta la locul de munca si poti avea parte de surprize, unele chiar amuzante. Schimbarile care au loc si acum te preocupa foarte tare chiar daca unele nu te privesc direct si asta pentru ca, in ultimul timp, ai avut parte numai de asa ceva.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Vei incerca din rasputeri sa-ti controlezi emotiile, sentimentele dar nu vei reusi prea mult. Nu ar fi intelept din partea ta sa spui chiar tot ce gandesti si unele lucruri ar fi bine sa le tii pentru tine. Stabileste intai planul de bataie si apoi actioneaza.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Incerci sa fii extrem de responsabila azi si sa-ti indeplinesti obligatiile atat de bine incat ti-e teama sa nu cumva sa gresesti. In acelasi timp reusesti sa iti restrangi un pic activitatea si ar fi bine sa incerci sa te destinzi mai mult. Ai adunat deja prea multe informatii incat sa poti trage singura anumite concluzii. E posibil ca sa-ti iasa o mica afacere financiara ale caror rezultate le astepti de mult.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
E posibil ca unele drumuri pe care doresti sa le faci sa le amani sau sa iti creeze o stare de disconfort. Problemele din familie le poti rezolva mai usor daca nu te incrancenezi sa iti mentii parerea. Incearca sa discuti cu apropiatii problemele tale si vei vedea ca unele probleme sunt foarte usor de rezolvat.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Esti cam obosita de discutii superficiale si incepi sa cauti si altceva in jurul tau. Unele evenimente neasteptate la locul de munca iti pot spori insecuritatea si temerile tale dar ar trebui sa nu te ingrijorezi chiar ata de tare. Chiar daca te simti in impas incearca sa discuti despre asta si sa gasesti solutii- nu analiza chiar totul si incearca sa treci si la fapte.

related posts

Modifică setările cookies