Horoscop 23 martie 2019. Racii se îndrăgostesc în această zi, vezi ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce-ți rezervă astrele astăzi, 23 martie 2019. 


BERBEC

Astăzi ai parte de o zi liniștită. Este ceva ce îți doreai de multă vreme. Persoana iubită îți face o surpriză și te duce într-un loc de-a dreptul romantic. Încearcă să-ți controlezi emoțiile.

 

TAUR

Ziua de astăzi o vei dedica treburilor casnice. Alături de partenerul tău veți face o curățenie de primăvară așa cum vă plănuiați de ceva vreme. Grijă la durerile de spate. 

 

GEMENI

Apar cheltuieli neprevăzute, dar și discuții aprinse cu familia. Cineva te judecă de faptul că arunci cu banii. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să nu reacționezi la supărare. 

 

RAC

Astăzi cunoști pe cineva de care te vei îndăgosti pe loc. Practic este ceea ce se cheamă dragoste la prima vedere. Este important să îți găsești și un echilibrul emoțional în toată această aventură. 

 

LEU

Apar diferite schimbări de dispoziție, se poate spune că un ochi râde, un ochi plânge. Pe seară cineva de care nu ai mai auzit de multă vreme îți dă un telefon care te bucură.

 

FECIOARĂ

Nu ar fi rău să încerci o cură de detoxifiere sau chiar o cură de slăbire. Câteva probleme de sănătate încep să apară la orizont și să te simți mai obosită ca oricând. Fă ceva și pentru tine și ai mai multă grijă de sănătatea ta.

 

BALANȚĂ

Cineva de la locul de muncă te invită în oraș, iar ție nu prea îți place acest lucru. Gândește-te bine ce răspuns oferi. Interesele nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi. Poate fi vorba de un business nou.

 

SCORPION

Azi e o zi prielnică să închei o afacere sau chiar să semnezi niște acte importante. Veniturile tale sunt în creștere, dar asta nu înseamnă ca e loc de mai bine. O propunere poate veni de la cineva de departe.

 

SĂGETĂTOR

Cineva apropiat te pune în fața unei decizii care te ia prin surprindere. Și cum nu prea îți place să iei decizii pe loc asta te poate scoate din zona de confort. Cele mai bune decizii sunt cele gândite înainte. 

 

CAPRICORN

Primești un cadou de la o persoană de sex opus, dar nu orice fel de cadou ci unul destul de scump. Nu știi cum să reacționezi, dar nu te lăsa copleșită de asta. Pe seară petreci alături de familie și prieteni.

 

VĂRSĂTOR

Astăzi trebuie să citești cu atenție mai multe documente sau acte înainte de a le semna. Ești nevoit să faci unele schimbări în planurile tale din cauza unor factori exteriori. Este important să îți stabilești unele criterii după care iei deciziile. 

 

PEȘTI

Astăzi este o zi prielnică întâlnirilor. Revedeți persoane pe care nu le-ați văzut de foarte mult timp și de care vă bucurați. Compania lor vă dă o stare de bine. Primiți și un cadou care vă bucură. 

FULLSCREEN
Horoscop 23 martie 2019. Racii se îndrăgostesc în această zi, vezi ce se întâmplă cu Balanțele
  • /


related posts