HOROSCOP 24.01.2011


Nu poate fi vorba azi decat de pragmatism in orice vom face. Atentie insa ca avem tendinta de a sacrifica mai mult decat ne dam seama si de a face in asa fel incat emotiile noastre sa fie atat de adanc ingropate incat sa nu ne dam seama de faptul ca putem rani usor anumiti oameni din preajma noastra. Vom pune mai mult accent pe munca decat pe familie si relatii.
 


Sursa: Creola.ro

Varsatori celebri: Alicia Keys

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Reusesti cu succes sa-ti ascunzi emotiile fata de ceilalti. Chiar daca iti vor pune intrebari, vei fi extrem de evaziva. Azi nu ai nevoie de sprijinul nimanui si crezi ca te poti descurca singura cu problemele pe care le intampini. Modul tau de abordare va jigni cateva persoana apropiate. Cel mai bine este sa incerci sa ai ceva mai multa incredre in persoanele de langa tine. 

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Esti o sursa de inspiratie pentru ceilalti si multi prieteni vor gasi in tine sprijinul de care au nevoie. Din pacate, nu este indicat pentru tine sa-ti asumi vreun rol de lider atat timp cat nu esti inca sigura si stapana pe situatia data. Asculta mai bine ceea ce iti spune instinctul si cu siguranta vei trece mai bine peste aceasta zi incarcata.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Jupiter a intrat in semnul tau si ar trebui ca timp de 6 luni sa simti influenta lui benefica si sa te concentrezi mai mult pe ceea ce iti doresti tu decat pe ceea ce isi doresc altii. Poate fi vorba despre o perioada de egocentrism sau o schimbare destul de radicala a situatiilor pe care le vei intorace mai mereu in favoara ta.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Incearca sa nu iti propui sa rezolvi probleme importante pentru ca nu este o zi in care sa incepi sau sa pui baza unor planuri marete. Este mai mult o zi in care trebuie sa reflectezi puternic la ceea ce iti doresti cu adevarat si sa crezi in ceea ce simti.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Azi revin pe firmament o serie intreaga de probleme financiare pe care trebuie sa le rezolvi urgent. In rest va trebuie sa continui cu ceea ce ti-ai propus si sa-ti folosesti imaginatia la maximum.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Te concentrezi prea mult pe lucruri marunte si pierzi din vedere esentialul. Vei face greseli mari azi pentru ca nu vei acorda atentie detaliilor. Nu este o zi buna pentru a incheia parteneriate si a semna acte importante. De asemenea, nici cu partenerul nu te vei intelege bine azi si riscati o mica disputa care nu se va incheia decat furtunos.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ai chef ca azi sa incerci lucruri periculoase si sa indraznesti mai mult decat de obicei. Esti dispusa sa inveti lucruri importante si vei primi chiar oferte generoase din partea unor persoane importante. Desi nu este inca timpul sa treci la actiune, acorda mare atentie sentimentelor tale si intuitiei. Ea te va indruma acolo unde este mai bine pentru tine.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Azi este o zi in care vei simti ca poti lua o gura de aer dupa zilele mai grele prin care ai trecut. Nu trebuie sa te ingrijorezi daca dorintele tale nu s-au implinit inca pentru ca trebuie sa recunosti ca unele progrese s-au facut si nu e chiar ca la inceput.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Sperantele tale sunt in mana cuiva apropiat si asteptarile tale sunt foarte mari pentru o problema importanta. Vei fi temperata si chiar descurajata de vesti nu tocmai bune. Nici familia nu te mai poate sprijini in demersurile tale si atunci cel mai bine este sa nu acorzi atat de multa atentie acestor probleme. Mai bine fii atenta la ceea ce se intampla in jur si gaseste aliatii potriviti pentru a o lua de la capat. 

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Chiar daca ai parte de situatii stresante, parca azi poti manageria totul mult mai simplu si mai fara eforturi considerabile. Totusi vei fi nevoita sa iesi un pic in fata si sa-ti spui parerea, desi nu-ti place sa fii in centrul atentiei. Cu toate acestea te vei descurca admirabil. 

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
O problema financiara devine din ce in ce mai stresanta si este foarte posibil sa iti acapareze intreaga zi. Din fericire, vin vesti bune de redresare, dar va trebui sa astepti ceva timp pentru a-ti rezolva intreaga problema.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE           
Lucrurile sunt complicate azi pentru tine. Partenerul are o mica problema si va cere ajutorul, simtiti epuizare pe fiecare plan si nu reusesti sa duci la capat nimic din ceea ce ti-ai propus. Cel mai bine este sa stai focusata doar pe problemele importante si sa incerci sa acorzi emotiilor pozitive mai multa atentie decat celor negative. 
                                           

related posts

Modifică setările cookies