HOROSCOP 24.02.2010


Este o zi in care vor prima sentimentele si tot ce tine de partea emotionala a fiecarei persoane. Daca esti nascuta in zodia Capricornului sau a Balantei vei fi mai vulnerabila.  Daca esti nascuta intr-unul din celelalte semne zodiacale, te vei simti vulnerabila si foarte expusa.


PESTI CELEBRI: JESSICA BIEL

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Azi este o zi in care vei simti ca poti lua o gura de aer dupa zilele mai grele prin care ai trecut. Nu trebuie sa te ingrijorezi daca dorintele tale nu s-au implinit inca, pentru ca trebuie sa recunosti ca unele progrese s-au facut si nu e chiar ca la inceput.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Sperantele tale sunt in mana cuiva apropiat si asteptarile tale sunt foarte mari pentru o problema importanta.Vei fi temperata si chiar descurajata de vesti nu tocmai bune. Nici familia nu te mai poate sprijini in demersurile tale si atunci cel mai bine este sa nu acorzi atat de multa atentie acestor probleme. Mai bine fii atenta la ceea ce se intampla in jur si gaseste aliatii potriviti pentru a o lua de la capat.  

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Chiar daca ai parte de situatii stresante, parca azi poti manageria totul mult mai simplu si fara eforturi considerabile. Totusi vei fi nevoita sa iesi un pic in fata si sa-ti spui parerea, desi nu-ti place sa fii in centrul atentiei. Cu toate astea, te vei descurca admirabil.  

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
O problema financiara devine din ce in ce mai stresanta si este foarte posibil sa iti acapareze intreaga zi. Din fericire vin vesti bune de redresare, dar va trebui sa astepti ceva timp pentru a-ti rezolva intreaga problema.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Lucrurile sunt complicate azi pentru reprezentatele zodiei Racului. Partenerul are o mica problema si iti cere ajutorul, simti epuizare pe fiecare plan si nu reusesti sa duci la capat nimic din ceea ce ti-ai propus azi. Cel mai bine este sa stai focusata doar pe problemele importante si sa incerci sa acorzi emotiilor pozitive mai multa atentie decat celor negative.  

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
O problema de sanatate trebuie rezolvata urgent astazi. Reusesti cu success sa-ti ascunzi emotiile fata de ceilalti si chiar daca ei iti vor pune intrebari, vei fi extreme de evaziva. Azi nu ai nevoie de suportul nimanui si crezi ca te poti descurca singura cu problemele pe care le intampini, iar modul tau de abordare va jigni cateva persoana apropiate. Cel mai bine este sa incerci sa ai ceva mai multa incredre in persoanele de langa tine.  

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Esti o sursa de inspiratie pentru ceilalti si multi prieteni vor gasi in tine suportul de care au nevoie. Din pacate, nu este indicat sa-ti asumi vreun rol de lider atat timp cat nu esti inca sigura si stapana pe situatia data. Asculta ceea ce iti spune instinctul si cu siguranta vei trece mai bine peste aceasta zi incarcata.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Nu esti in apele tale, echilibrul de care ai atata nevoie nu iti mai este oferit de catre nimeni si atunci incep sa apara mici probleme de stare si reactii. Vei incerca sa ascunzi asta pentru cei apropiati si vei da raspunsuri indoielnice. Tot ce vei risca este faptul ca ii vei indeparta de tine si nu iti doresti asta. Nici cu partenerul nu te intelegi prea bine si nu incerci sa ii mai acorzi nicio sansa indiferent ce ar face. Atentie la reactiile tale azi.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Nu este o zi buna pentru a comunica lucruri importante azi. Incearca sa nu iti propui sa rezolvi probleme importante, pentru ca nu este o zi in care sa incepi sau sa pui baza unor planuri marete. Este mai mult o zi in care trebuie sa reflectezi puternic la ceea ce iti doresti cu adevarat si sa crezi in ceea ce simti.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Azi revin pe firmament o serie intreaga de probleme financiare pe care trebuie sa le rezolvi urgent. In rest va trebui sa continui cu ceea ce ti-ai propus si sa-ti folosesti imaginatia la maximum.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Te concentrezi prea mult pe lucruri marunte si pierzi din vedere esentialul. Vei face greseli mari azi pentru ca nu vei acorda atentie detaliilor. Nu este o zi buna pentru a incheia parteneriate si a semna acte importante. De asemenea nici cu partenerul nu te vei intelege bine azi si riscati o mica disputa, care se va incheia furtunos.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

Te apropii prea mult de prapastie si iesi din zona ta de confort. Ai chef ca azi sa incerci lucruri periculoase si sa indraznesti mai mult decat de obicei. Esti dispusa sa inveti lucruri importante si vei primi chiar oferte generoase din partea unor persoane importante. Desi nu este inca timpul sa treci la actiune, acorda mare atentie sentimentelor tale si intuitiei. Ele te vor indruma acolo unde este mai bine pentru tine.
 

related posts

Modifică setările cookies