HOROSCOP 24.08.2010


E foarte posibil ca azi sa recapatam controlul asupra unor actiuni iar detaliile neimportante vor trebui lasate deoparte. Creativitatea se afla la cote maxime asa ca, unele dintre voi vor beneficia de pe urma acestor aspecte. De asemenea, azi, nonconformismul va fi cuvantul de baza si actiunea va fi dominata de indecizii.


FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Daca esti stresata financiar e momentul potrivit sa incepi sa rezolvi aceste probleme. De acum inainte vei avea dispozitia si abilitatea de a-ti negocia foarte bine resursele, banii, conturile, procentajele etc. E foarte posibil sa gasesti chiar o resursa originala de bani, dar va trebui sa ai in vedere ca va dura ceva mai mult de cateva zile pentru a simti impactul faptelor tale de azi.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Se pare ca apele se limpezesc atat de repede pentru tine incat, dupa anumite situatii incerte din trecute, in sfarsit, stii exact ce vrei, ce iti doresti si drept urmare poti actiona in directia potrivita. Atentie insa, ca Marte iti poate da o aronganta nespecifica tie si atunci sa ai de pierdut la nivel de comunicare.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Se pare ca treci printr-o perioada extrem de favorabila mai ales ca poate e cazul sa privesti relatia cu persoana iubita intr-un mod cu totul diferit si mai ales sa simti ceea ce nu ai mai simtit de mult. Bucura-te de aceste clipe frumoase!

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE       
De obicei te intelegi bine cu toata lumea si iti faci foarte usor prieteni, dar se pare ca azi ai tendinte sa exagerezi un pic. Iti vei dori mai mult decat ai, vei dori ca petrecerea sa continue cand toata lumea vrea sa plece acasa...etc. Trebuie sa ti se reaminteasca faptul ca nu este totul placere si poate ar trebui sa te achiti cu mai multa responsabilitate de obligatiile pe care le ai.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Si pentru tine este o perioada in care vezi extrem de limpede multe planuri de viitor conturandu-se si, de aceea, e bine ca azi iti indrepti energiile catre actiune care va implica progresul in cariera ta.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Emotiile tale se afla la capacitatea maxima si de aceea ar fi bine sa nu te lasi prada lor. Nu lua decizii, bazeaza-te pe intuitia ta. In acelasi timp vei putea sa lasi liber fanteziei tale si mai ales visurilor tale, mai ales daca sunt de factura romantica.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Visele tale pot deveni realitate doar daca te vei apropia cat mai mult de anumite stari de realism. Poate iti suna paradoxal dar nu este asa. Fii metodica si nu lasa nimic la voia intamplarii.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Daca esti implicata intr-un proiect important astazi vei lucra cu spor, mai ales ca vei stii cum sa lucrezi cu ceilalti. Originalitatea va fi pentru tine un atu important asa ca bazeaza-te pe ea.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Te simti incarcata de energie pozitiva si de asemenea privesti cu optimism spre viitor. Cel mai bine este sa iti faci un program strict, astfel incat sa nu pierzi nimic important. Poate este important sa te odihnesti un pic pentru ca vei avea nevoie, in zilele care vor urma, de multa hotarare si energie pentru a actiona in directia potrivita.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
E cazul sa lasi deoparte obsesiile si sa incepi sa te uiti spre viitor si sa lasi in spate trecutul, mai ales daca eeste vorba de o relatie. Nu iti forta norocul prea mult pentru ca este crucial pentru tine acum sa stii cand sa te opresti.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Te-ai cam saturat de rolul de mediatoare si te intrebi cat va mai dura o anumita situatie si sa iti pui problema sa faci un pas inapoi.  In loc de asta, mai bine incearca sa fii doar atenta si poate ar fi indicat sa nu te implici mai mult si sa reactionezi mult mai retrasa decat de obicei. Nu alege de ce parte a baricadei te situezi pentru ca vei lua decizia gresita.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Atitudinea ta pozitiva va reusi sa schimbe foarte multe lucruri si chiar daca lucrezi mai mult si mai din greu decat de obicei, nu te ingrijora daca ceva nu va merge bine. Nu renunta usor la scopurile tale si incearca sa iti faci aliatii potriviti.

related posts

Modifică setările cookies