HOROSCOP 24.11.2010


Ar fi cazul sa luam lucrurile in serios azi si sa incercam sa ne disciplinam si sa nu lasam prea multe lucruri nefacute. Pentru siguranta ar trebui sa ne facem o lista cu diverse activitati pe care trebuie sa le facem si apoi sa trecem si la actiune. Luna in Rac ne poate apropia mai mult de familie si ne indeamna sa ne rezolvam aceste probleme.


SAGETATORI CELEBRI: KATIE HOLMES

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Filozofezi cam mult azi si nu poti spune la sfarsitul zilei ca ai realizat prea multe. E posibil ca unele probleme extrem de personale sa le tii cumva ascunse si sa incerci sa ti le rezolvi prin fortele proprii. Pot aparea unele probleme cu copiii sau cu persoanele mai tinere.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Nu incerca sa rezolvi problemele care de fapt nu te privesc sau nu sunt ale tale. Poti face anumite greseli si poti fi acuzata usor de faptul ca ai prea multe prejudecati. In cele din urma iti vei da seama ca nu trebuie sa demonstrezi nimanui nimic. Atentie la izbucnirile de orgoliu si mai ales la cele fata de partener cu care poti avea foarte usor conflicte din te miri ce.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Incearca sa nu superi pe cineva in jurul tau azi pentru ca lucrurile se pot inrautati foarte usor din discutii care, aparent, sunt inocente. Te vei certa cu un prieten din motive incerte sau nu vei primi suportul necesar pentru un proiect personal, din partea unor persoane de la care te asteptai sa te ajute.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Nu prea te intereseaza ce cred azi altii despre tine asa ca vei face exact cum te taie capul. Bazeaza-te foarte mult pe intuitia ta pentru a lua decizia cea mai buna.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Chiar daca la locul de munca ti se cere multa concentrare, tot vei fi distrasa de anumite lucruri personale pe care le ai de rezolvat. Fie ca vorbim de familie sau despre niste prieteni, acest aspect al vietii tale va fi mai important decat orice.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Esti extrem de sociabila si vei profita de orice relatie pe care o ai pentru a rezolva probleme mai vechi. E adevarat ca reactionezi un pic cu intarziere si asta pentru ca nu ai destula energie pentru a duce lucrurile pana la capat. In cariera lucrurile ti se par confuze dar sunt mai clare ca niciodata. Cere sfatul unui prieten apropiat. 

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu lasa ca problemele financiare sa-ti strice ziua de azi. Ar fi mai bine sa fii in continuare pozitiva si sa incerci sa vezi partea plina a paharului. La locul de munca sunt ceva tensiuni, dar ar fi bine sa lasi anumite lucruri sa treaca pe langa tine. La urma urmei poti avea o zi minunata iar totul depinde doar de tine.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Iti iei foarte in serios responsabilitatile dar nu te lasa trasa in conflcite care nu te privesc. Cel mai bine este ca azi sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut si sa nu te abati de la planurile initiale. O femeie te va ajuta foarte mult la locul de munca.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Azi nu esti intr-o dispozitie foarte buna si atunci nu te vei implica in prea multe. Mai bine te gandesti la ce sa faci dupa ce termini programul de lucru si cum sa te relaxezi in week-end. Incearca sa nu iei decizii privitoare la o relatie si nici nu te pripi in ceea ce priveste o investitie importanta.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Ai chef de distractie, de a iesi cu prietenele, drept urmare te erijezi in organizatoarea unei iesiri de pomina. Sunt si ceva oportunitati de a incepe o relatie in aceasta perioada. Love is in the air pentru tine asa ca profita de aspectele pozitive. La locul de munca esti foarte creativa si poti iesi din situatii tensionate numai pentru ca dai dovada de originalitate.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ai oportunitatea de a reusi cu un proiect important pentru cariera ta, dar va trebui sa iti joci, cum stii mai bine, cartile pe care le ai in mana. Ar fi bine sa te sfatuiesti cu o prietena apropiata care iti va oferi niste solutii pentru o situatie care tie ti se pare fara iesire. Vei rezolva mai tarziu problemele din familie. Important este ca unele conflicte sa nu escaladeze.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Iti doresti foarte mult o vacanta si chiar e cazul sa faci ceva in privinta asta. Nu este o zi buna pentru relatiile cu persoane mai tinere. Nu este nici o zi fasta pentru a iesi undeva cu iubitul. Intr-un cuvant nu ai chef mai de nimic. Atentie la modul in care comunici pentru ca vei reusi sa incurci multe la locul de munca.

related posts

Modifică setările cookies