Horoscop 24 martie 2019. Pești suferă o dezamăgire în dragoste, vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele astăzi, 24 martie 2019. 


BERBEC

Se poate să faceți niște cumpărături și să vă mai schimbați lucrurile prin casă. Atenție la ce chelutieli aveți. Mai sunt câteva zile bune până la salariu. Pe seară petreceți alături de familie.

 

TAUR

Ai o discuție în contradictoriu cu o persoană pe care abia o cunoști și ar fi bine să eviți discuțiile de acest fel. Primești o invitație în oraș și nu ești convinsă dacă să accepți sau nu. Mergi pe intuiția ta.

 

GEMENI

Ar fi bine să faci o pauză astăzi și să te concentrezi mai mult pe ce îți place ție să faci. Ești foarte încordată din cauza partenerului și asta nu îți face bine deloc. Pe seară experimentezi o dilemă de care te lovești.

 

RAC

Să încerci să îi convingi pe cei din jurul tău că ce spui tu e sănătos și literă de lege poate fi greșit. Astăzi ar fi bine să lași orgoliul de-o parte și să te concentrezi cu adevărat pe lucrurile care contează.

 

LEU

Azi te ambiționezi să deschizi cutia pandorei cu o colegă de serviciu. Puteți purta o astfel de discuție o zi întreagă, dar mai bine ar fi să lași discuțiile de acest fel și să vă relaxați la un spa sau un masaj.

 

FECIOARĂ

O parte din tine simte nevoia de un concediu, o altă parte se uită și la portofel. Zilele astea stai cam prost cu banii așa că încearcă să te grămuiești până la salariu. Pe seară ești chemată în oraș de un coleg de muncă.

 

BALANȚĂ

După o săptămână aglomerată și grea, astăzi simți din plin efectele ei. Deși până acum preferai să petreci cu prietenii în orice zi liberă pe care o aveai, astăzi nu vrei decât să te odihnești. 

 

SCORPION

Weekendul e weekend și astfel îți refuzi prietenii care te invită în oraș. Gândește-te de două ori., s-ar putea să-ți placă să te relaxezi în compania lor. Cineva din anturaj te va face să râzi.

 

SĂGETĂTOR

Azi nu e o zi foarte fericită pentru tine. Când credeai că ai o zi liberă, seful te cheamă la birou unde ai de rezolvat o urgență și astfel toate planurile tale pe care ți le-ai făcut dispar. 

 

CAPRICORN

După câteva zile în care nu ai fost în cea mai bună relație cu partenerul tău de viață, astăzi ești dispusă să renunți la orgolii și să faceți pace. Ce poate fi mai frumos decât o împăcare, mai ales când știi că ai alături un om cu adevărat deosebit?

 

VĂRSĂTOR

Sănătatea vă joacă feste. O zi care vă poate trage un semnal de alarmă și cine știe cum începeți săptămâna viitoare, cu un control la medic. Atenție și la ce mâncați.

 

PEȘTI

Persoana iubită vă aruncă niște jigniri gratuite, răutăcioase, care vă deranjează enorm. Este o perioadă de dubiu și ar fi bine să nu luați decizii pripite. related posts