HOROSCOP 25.02.2010


Azi vei avea tendinte de a-ti proteja prea mult partenerul si de a-i lua apararea, chiar daca el nu are nevoie. In unele situatii vei avea de infruntat niste probleme referitoare la cei apropiati  si ei au nevoie de suportul tau mai mult decat te gandeai. Ar fi bine sa acorzi atentie detaliilor, pentru ca acele lucruri care nu par importante vor fi cele care te vor ajuta mai tarziu. Asa ca, fii atenta la detalii.


PESTI CELEBRI: Karolina Kurkova

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Azi nu vei avea deloc niciun simt practic si e foarte posibil ca lumea reala sa iti para cel putin neprietenoasa, asa ca te vei retrage in propria ta lume. Mai bine citeste o carte, du-te la un film, viseaza cu ochii deschisi si nu incerca sa te integrezi intr-o lume care pentru tine nu are sens.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Comportamentul tau ii va surprinde pe prieteni si vei avea nevoie de ceva timp pentru a-ti reincarca bateriile, asa ca mai bine ia o pauza. Sa nu iti fie frica sa le arati celorlaltor persoane ca poti fi impaciuitoare si atenta la ceilalti. Chiar daca ei te stiu altfel, le vei arata ca de fapt lucrurile pot sta si diferit.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI

Azi vei prefera sa te retragi si sa iti vezi de treburile tale. Vei fi foarte protectiva cu cei apropiati si de aceea e posibil sa exagerezi. La locul de munca vei munci mai bine singura decat impreuna cu altcineva si e de preferabil sa nu ti se ofere ajutorul celorlalti, pentru ca vei simti ca nu poti face lucrul in echipa.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Va trebui ca azi sa-ti tii promisiunile facute si vei afla cu surprindere ca este foarte greu sa faci asta. E posibil chiar sa fi uitat ce trebuia sa faci, dar te vei descurca. Dai dovada de tenacitate si vei reusi sa faci cele mai minunate lucruri pentru cei apropiati, daca te vei increde in instinctul tau.  

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Iti doresti foarte mult ca munca ta sa fie recunoscuta si vei atrage atentia asupra ta foarte mult. Dar produsul tau finit va atrage mai mult atentia decat orice. Incearca sa lucrezi de placere fara sa cauti recunostinta.  

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Va trebui sa fii pregatita pentru orice azi: pentru finaluri neasteptate, pentru noi inceputuri, pentru surprize placute sau neplacute. Azi ti se poate intampla orice. Vei incerca din rasputeri sa anticipezi ce se poate intampla azi dar nu vei reusi sa te lupti cu destinul.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Va trebui ca azi sa fii o excelenta ascultatoare pentru ca altfel risti sa scapi din vedere detalii care te pot ajuta pentru viitor. Si daca asculti ar fi bine ca feedback-ul tau sa nu fie unul negativ si lipsit de critica. Lasa-i si pe ceilalti sa-si spuna parerea si atunci vei avea ceva surpirze. Asculta-ti partenerul in special, pentru ca de la el vei invata foarte multe.  

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Cel mai inteligent lucru pe care il poti face azi este sa acorzi atentie fiecarui moment din viata ta. Imaginatia ta bogata te va rupe cam mult de realitate si va trebui sa cobori cam mult pe pamant pentru ca ai multe de facut azi si treburile pe care trebuie sa le faci nu sufera amanare.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Ai in continuare o doza de creativitate care te va ajuta in tot ceea ce faci. In schimb, acorda mai multa atentie atitudinii tale, pentru ca depinde doar de tine cat de bine te vei intelege cu ceilalti.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Chiar daca e posibil ca azi sa gusti un pic dintr-o felie mare numita esec asta nu va trebui sa te demoralizeze atat de mult. Din pacate, le vei lasa o impresie proasta celorlalti, pentru ca le vei arata si latura ta impulisiva. Uneori un drum spre reusite este presarat si cu esecuri, asa ca mergi mai departe.  

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
O prietena sau o colega ti se pare mult prea sentimentala azi si vei avea o atitudine nepotrivita pentru asta. De fapt, nu vrei sa te arati vulnerabila si de aceea ai reactii care nu se potrivesc cu momentul in sine si e posibil sa si exagerezi un pic.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

Azi vrei sa faci ceva pentru tine, ceva care sa te faca sa te simti bine. Nu ai chef de munca ci de relaxare si de aceea cel mai bine iesi in oras cu prietenele. Aranjeaza o intalnire, pentru ca productivitatea ta este foarte scazuta azi. E posibil sa iti arati o parte mai sentimentala azi si chiar sa incerci sa juti cat mai multa lume. Vei reusi asta si te vei simti mai bine. Totusi, evita conflictele deschise, pentru ca nu vor duce la nimic bun.
 

related posts

Modifică setările cookies