HOROSCOP 25.06.2010


Opozitia dintre Soare si Pluton creeaza un potential emotional extrem de puternic si putem experimenta in acest sens lucruri care sunt mai presus de controlul nostru. E bine totusi ca ne putem manifesta creativitatea mai usor decat am putea crede. Nu este o zi buna pentru finante si nici pentru semnaturi importante de documente.
 


RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Din pacate, este o zi in care nu poti spune exact ce te supara, dar simti ca ceva nu este in regula. Nici cu partenerul nu te simti foarte bine si devii suspicioasa. Ar fi bine sa nu cazi in extrema negativismului sau sa devii prea defensiva. Nu lua nicio decizie azi.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
O zi foarte buna pentru a incepe noi relatii sau chiar de a aprofunda relatia deja existenta. Este o zi foarte buna pentru a face planuri si pentru a pune in aplicare idei noi.  

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Ar fi bine sa incepi sa comunici cu ceilalti ceea ce vrei sa faci si sa discuti serios planurile pe care le ai. Nu iti fie frica de schimbari pentru ca ele nu inseamna decat noi oportunitati care iti apar in cale. Pe seara incearca sa te relaxezi cu prietenii si sa nu iti fie frica de consecintele unei discutii directe.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Azi unele lucruri devin complicate, mai ales ca sunt unele cereri care vin spre tine si nu poti spune nu. Va trebui azi sa iti oferi suportul pentru o prietena sau prieten, chiar daca nici moralul tau nu este excelent. Incearca totusi sa nu iei decizii in locul acelei persoane.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Azi ai sansa de a vedea lucrurile in adevarat lor lumina.Ti se vor dezvalui unele secrete sau afli unele lucruri interesante punand cap la cap niste informatii. Schimbare este foarte buna pentru tine azi si nu incerca sa i te opui.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                         
Treci printr-o perioada de tranzitie si indiferent cat de mult ai imbratisa unele schimbari tot iti va fi greu sa le faci fata. E bine ca azi sa reiei un proiect mai vechi si sa il duci la capat pentru ca astfel vei invata mai multe decat crezi. Este o zi foarte buna pentru a rememora momente importante.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                        
Sunt ceva probleme in relatia ta de cuplu, dar mai bine incearca sa comunici cu persoana de langa tine, decat sa te consumi interior mai mult decat e cazul. Daca poti, salveaza ce se mai poate salva. Daca nu, poti sa-ti vezi de drumul tau.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                 
Nu este o zi buna pentru examene si drumuri. Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie sanatatii fara a deveni irationala in privinta asta. Nu stai foarte bine nici la capitolul comunicare, dar totusi va trebui sa iti indeplinesti unele obligatii. Ar fi bine ca in acest week-end sa nu-ti planifici nimic.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                       
Te indoiesti de tine si de ceea ce faci in prezent, dar asta nu inseamna ca nu faci bine ceea ce faci. Incearca sa ai un dialog interior si sa te gandesti foaret bine pe ce drum apuci. Sunt avantajate native din Pesti care au ca ocupatie creativitatea. Nu lua nicio decizie in aceste zile , ci doar incearca sa iti dai seama foarte clar ce iti doresti.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Azi poti rezolva o problema sentimentala mai veche, dar incearca sa nu o faci intr-un stil impulsiv. Ai sansa sa iti maresti veniturile si sa faci un parteneriat cu cineva important. Ia-ti si ceva timp pentru a contempla lucrurile noi din viata ta si numai asa poti lua o decizie buna.
TAUR 21 APRILIE – 20 MAI   
Ai multa energie azi desi nu este o zi usoara pentru tine. Vei intalni persoane vechi din trecutul tau sau chiar poti avea parte de o revedere placuta. Trebuie sa stii ca poti oricand sa schimbi lucrurile, important este numai sa vrei. Atentie la partea financiara.  


GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Poti face schimbari importante in plan financiar numai in cazul in care ti-ai rezolvat toate problemele din trecut. Drumul pe care te afli poate parea fara intoarcere, dar oricand poti schimba macazul. In relatie nu stai tocami bine, dar daca vei stii sa faci exact cum ti-ai propus, iti va fi mult mai bine. Importanta este sa nu lasi teama sa te cuprinda. Fii indrazneata!
 

related posts

Modifică setările cookies