HOROSCOP 25-26.09.2010


Lucrurile incep sa se limpezeasca pentru fiecare dintre noi, dar in acelasi timp punerea in aplicare a planurilor noastre va fi mai dificila daca vom incerca sa ne impunem parerea. In acest weekend ne vom putea manageria sentimentele conform realitatii si nu vom face greseli flagrante fata de partener. Daca sambata importante vor fi planurile, duminica vom pune accent pe propriul nostru confort.


BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Daca pana acum te-ai luptat pentru a te pozitiona intr-un fel fata de partener, azi lucrurile par sa nu mearga asa de usor cum te-ai fi asteptat. Inca exista anumite probleme pe care trebuie sa le lamuresti nu numai impreuna cu el, ci mai ales tu fata de tine. Cel mai bine e sa te lasi ghidata de instincte. E foarte posibil sa ai niste propuneri legate de bani in aceste zile.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Inconstient, vei face anumite greseli prin care ii vei rani pe ceilalti. Incearca sa-ti dai seama de acestea si pune accent pe flexibilitate si intelegere. Ai nevoie de putina odihna si sa iti organizezi toate lucrurile care s-au intamplat in aceste ultime saptamani. Fa-ti timpul necesar pentru asta, dar nu goni oamenii apropiati si nici nu incerca sa iti scoti “gherutele”.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Esti destul de frustrata din cauza anumitor evenimente petrecute in ultimul timp. Te bucuri de energie si multa creativitate, odata ce Luna se afla inca in Berbec. Duminica vei trece la lucruri mai serioase si e foarte posibil sa pui la punct unele lucruri pentru care pana acum nu ai avut timp. Compasiunea te va indemna sa ajuti un membru al familiei sau un prieten apropiat.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Esti atat de implicata intr-un plan de al tau si de ideea de succes incat vei fi intr-o lume a ta. Incearca totusi sa te relaxezi si gandeste-te ca luni o poti lua de unde ai lasat totul. Nu lasa frica de esec sa te copleseasca si daca ai nevoie de o vorba buna poti cauta sprijin la cei apropiati.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Poate e cazul sa-ti iei un pic de liber si sa incerci pe cat posibil sa te relaxezi in acest weekend. Incearca sa nu complici lucrurile cu partenerul mai mult decat este cazul. Nu apasa pedala de acceleratie ci, ar fi mai indicat, poate cea de frana. 

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Nu incerca sa spui pe ocolite unele lucruri, mai ales cele legate de familie, camin. Nu vei proteja pe nimeni asa, ci din contra. Incearca sa nu intri in panica daca ceva neobisnuit se intampla ci doar ia lucrurile ca atare. O analiza metodica si sustinuta a problemei te va ajuta mai mult.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
E posibil ca un anumit conflict sa-ti strice acest week-end dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa lamuresti problema. Gandeste-te ca de fapt aceasta cearta iti ridica anumite intrebari la care ar trebui sa gasesti foarte repede un raspuns. Daca vei intelege si punctul de vedere al celuilalt vei avea numai de castigat.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Parca astepti sa se intample ceva dar in acelasi timp incerci sa ascunzi acest lucru. Anticipezi foarte bine iar instinctul nu te va insela. Atentie totusi ca poate fi vorba de ceva ce nu va fi tocmai placut. Confortul tau personal va fi ceva mai important duminica si va fi foarte greu pentru cineva sa te scoata din casa.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Daca pana acum ai fost extrem de ocupata cu diverse proiecte de la locul de munca, poate e momentul sa iti tragi rasuflarea. Prietenele vor fi alaturi de tine asa ca poti apela cu incredere la ele.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Este mai greu pentru tine ca in acest week-end sa te concentrezi pe ceea ce trebuie sa faci si pe ceea ce ai promis ca faci. Incearca sa nu pierzi timpul cu detalii si sa iti poti indeplini diferite indatoriri fata de familie, prieteni si parteneri.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Doar pentru ca ai un clopotel in cap care te anunta ca ceva nu e in regula nu inseamna ca ar trebui sa tii toate aceste informatii pentru tine. Numai asa vei putea sa iti clarifici anumite sentimente si vei putea trece peste. E bine sa te gandesti la consecintele unor actiuni pe care vrei sa le intreprinzi si mici retineri ar trebui sa ai. Analizeaza tot si incearca sa nu provoci discutii care nu te vor duce nicaieri. Te vei lamuri de mult mai multe saptamana viitoare.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Vei porni in acest week-end cu extrem de multe idei si foarta multa energie. E adevarat ca logica ta este imbatabila in aceste zile si argumentele tale sunt puternice dar incearca totusi sa asculti si parerile celorlalti. Discuta alternativele pe care le ai si cu ceilalti.

related posts

Modifică setările cookies