HOROSCOP 26.01.2011


Anumite obstacole vor aparea pentru foarte multe dintre noi, fie ca vorbim de obstacole puse chiar de prietenii pe care ii avem, fie de familie sau partener si de cele mai multe ori chiar obstacole pe care noi ni le punem noua. Saturn isi incepe miscarea sa retrograda si asta va insemna ca anumite lucruri pe care le-am facut in ultimul timp ar trebui sa le reconsideram sau sa revenim asupra lor pentru ca undeva am gresit.


Varsatori celebri: Denise Richards

Sursa: Creola.ro

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Nu este o zi extrem de favorabila pentru drumuri, examene sau comunicare de orice fel. Pot aparea anumite probleme in familie in special cu o sora sau frate. Nici cu partenerul nu te intelegi foarte bine pentru ca se pare ca exista o anumita racire a relatiei si de aici anumite neintelegeri in comunicare.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Anumite lucruri sunt facute pentru a ramane ascunse, dar binenteles ca tu vrei sa stii absolut fiecare amanunt si exista posibilitatea de a afla si lucruri neplacute. Exista azi o anumita tendinta de a fi dezamagita, cel putin in dragoste. Atentie si la sanatate pentru ca aici pot aparea anumite probleme de care trebuie sa ai grija.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Tu poti avea anumite neintelegeri cu prietenii, anturajul, in timp ce partenerul nu te poate ajuta sa iesi dintr-o stare extrem de proasta.  Incearca pe cat posibil sa nu te certi cu persoane apropiate si nici sa nu te inchizi in carapacea ta pentru ca anumite lucruri se afla in desfasurare si poti pierde un tren important.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Azi, ai sansa de a vedea lucrurile in adevarat lor lumina.Ti se vor dezvalui unele secrete si poti chiar sa afli unele lucruri interesante punand cap la cap niste informatii. Schimbare este foarte buna pentru tine azi si nu incerca sa i te opui.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Treci printr-o perioada de tranzitie. Indiferent cat de mult ai imbratisa unele schimbari, tot iti va fi greu sa le faci fata. E bine ca azi sa reiei un proiect mai vechi si sa il duci la capat pentru ca astfel vei invata mai multe decat crezi. Este o zi foarte buna pentru a rememora momente importante.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Sunt ceva probleme in relatia ta de cuplu, dar mai bine incearca sa comunici cu persoana de langa tine decat sa te consumi interior mai mult decat e cazul. Daca poti, salveaza ce se mai poate salva.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Nu este o zi buna pentru examene si drumuri. Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie sanatatii fara a deveni irationala in privinta asta. Nu stai foarte bine nici la capitolul comunicare, dar totusi va trebui sa iti indeplinesti unele obligatii. Ar fi bine ca in urmatoarele zile sa nu-ti planifici nimic.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Te indoiesti de tine si de ceea ce faci in prezent, dar asta nu inseamna ca nu faci bine ceea ce faci. Incearca sa ai un dialog interior si sa te gandesti foarte bine pe ce drum apuci. Nu lua nicio decizie in aceste zile, ci doar incearca sa iti dai seama foarte clar ce iti doresti.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Azi poti rezolva o problema sentimentala mai veche, dar incearca sa nu o faci intr-un stil impulsiv. Ai sansa sa iti maresti veniturile si sa te parteneriezi cu cineva important. Ia-ti si ceva timp pentru a contempla lucrurile noi din viata ta. Numai asa poti lua o decizie buna.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Ai multa energie azi, desi nu este o zi usoara pentru tine. Vei intalni persoane vechi din trecutul tau sau chiar poti avea parte de o revedere placuta. Trebuie sa stii ca poti oricand sa schimbi lucrurile, important este numai sa vrei. Atentie la partea financiara. 

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Poti face schimbari importante in plan financiar numai in cazul in care ti-ai rezolvat toate problemele din trecut. Drumul pe care te afli poate parea fara intoarcere, dar oricand poti schimba macazul. In relatie, nu stai tocmai bine dar important e sa faci cum ti-ai propus si iti va fi mult mai bine. Importanta este sa nu lasi teama sa te cuprinda. Fii indrazneata!

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE           
Din pacate, este o zi in care nu poti spune exact ce te supara, dar simti ca ceva nu este in regula. Nici cu partenerul nu te simti foarte bine si devii suspicioasa. Ar fi bine sa nu cazi in extrema negativismului sau sa devii prea defensiva. Nu lua nicio decizie azi.

related posts

Modifică setările cookies