HOROSCOP 26.05.2010


Azi va trebui sa iei decizii privitoare la acele persoane care merita sa mai fie in viata ta si care nu. Totusi, trebuie ca aceasta decizie sa o iei in perfecta cunostinta de cauza. Odata cu miscarea lui Uranus in zodia Bebecului vei deveni ceva mai impulsiva si chiar pusa pe actiune.


GEMENI CELEBRI: Anna Kournikova

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
E posibil ca azi sa pierzi din vedere anumite aspecte ale unei probleme si sa iei unele decizii gresite. Daca e sa fi gresit intr-o privinta sau alta, incearca sa iti asumi responsabilitatea pentru aceasta greseala. Nu incerca sa arunci vina asupra altora, pentru ca nu vei reusi decat sa sporesti frustrarea celorlalti fata de situatie. 

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Chiar simti ca ai nevoie de o pauza si vei gasi oportunitati de a iesi un pic din programul pe care il ai la locul de munca. Desi experimentezi o stare de confuzie, cel mai bine este sa lasi sentimentele sa iasa la suprafata si sa incerci sa reduci din anxietate. O veste buna despre bani, e posibil sa primesti un imprumut.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Te simti ca si cum ai fi la o rascruce de drumuri si inca nu te poti decide in ce directie sa o iei. Ar fi bine sa te tii de planurile initiale si sa urmezi calea pe care ti-ai ales-o cu ceva timp in urma. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa fii deschisa la tot ce inseamna nou. Totusi ar fi cazul ca decizia finala sa nu o iei azi pentru ca ai timp destul sa te hotarasti pe ce drum o vei lua.
 
FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
E foarte dificil pentru tine sa faci fata unor cerinte la locul de munca. Esti cam lipsita de energie si problemele nu inceteaza sa apara – e posibil sa fi uitat ceva important sau sa fi interpretat gresit ceva ce ti-a spus seful. Incearca sa nu intri in panica si sa nu-ti mai asumi riscuri inutile.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
La locul de munca vei simti ca nu vei avea timp destul sa rezolvi toate problemele, dar trebuie sa nu uiti ca graba strica treaba. Mai bine stabileste-ti prioritatile si incearca sa le faci pe rand si cu calm. Problemele financiar se pot rezolva numai cu un imprumut de la un apropiat, asa ca ramane sa gasesti acea persoana. 

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Celor din jurul tau le va fi foarte greu sa te abordeze infdiferent de problema pe care o au de rezolvat cu tine. Pari extrem de intangibila si nici nu incerci sa ascunzi asta. Vei merge doar pe cartea adevarului si vei surprinde doar acele persoane care nu te cunosc. Nu incerca sa pari mai dura decat este cazul, poti realiza mult mai multe fiind doar draguta. 

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Incepi sa te indoiesti de anumite decizii sau lucruri pe care le-ai facut in trecut. Nu este cazul sa te cramponezi de ceea ce s-a intamplat deja, mai bine incearca sa repari – daca este cazul. Ai nevoie de tot ceea ce poti oferi mai bun pentru momentul prezent. 

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Inca nu este necesar sa revizuiesti ceva azi chiar daca unii iti vor cere asta. Va fi vorba ori de o problema personala ori de ceva ce implica un parteneriat. Ar fi bine sa iti iei un timp de gandire si sa incerci sa pui in balanta ce este bine si ce nu si sa eviti actiunile impulsive.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Ai planuri mari si incerci sa atragi de partea ta destul de multa lumea. Pentru a realiza totul asa cum iti doresti e cazul ca incepand de azi sa dovedesti ceva mai multa diplomatie decat de obicei. Dorintele tale sunt inca la stadiu de vise dar, din fericire esti pe un drum bun, fara intoarcere. E posibil ca din partea parteneului sa suferi o deceptie.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Iluzia si realitatea se suprapun azi pentru tine si va trebui sa dai dovada de atentie extrema, ca sa nu iti asumi riscuri inutile. Cea mai buna strategie a ta este sa nu faci lucruri pripite si sa dai dovada de rabdare.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Lucrurile azi pentru tine nu sunt chiar atat de ordonate cum pareau a fi. E posibil sa fii nevoita sa faci fata unor schimbari de atitudine din partea celorlalti, iar tu sa nu iti dai seama ca iti faci mai mult rau luand totul mult prea personal. Lasa sa treaca pe langa tine ce este mai rau si alege ce este mai bun doar pentru tine: un film, o carte sau o intalnire cu prietenele.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Ceri foarte multe de la partenerul tau, dar nu oferi nimic in schimb si e posibil ca acesta sa interperteze totul foarte gresit daca implicarea ta este zero. Pentru a evita problemele din cuplu fii exacta, precisa si implicata. Sau, mai bine, incearca sa nu te alarmezi pentru orice si comunica cinstit cu ceilalti.
 

related posts

Modifică setările cookies