HOROSCOP 26-27.06.2010


In acest week-end exista un aspect caruia trebuie sa-i acordam o mare importanta: eclipsa de Luna in zodia Capricornului. Va trebui sa rezolvam toate acele lucruri pe care pana acum le-am amanat si, indiferent ce se intampla, trebuie sa putem ramane pozitive. Exista in continuare o anumita tensiune astrologica, multe opoztitii si cuadraturi, care vor insemna anumite piedici, greutati si multe initiative neinspirate, confuzii, decizii gresite etc. Cel mai bine este sa ramanem pozitive si sa incercam sa rezolvam acele lucruri care necesita atentia noastra fara a ne hazarda in alte domenii.
 


RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Odata cu aceasta eclipsa unele amintiri dureroase iti sunt reactivate si exista un anumit stres in domeniul parteneriatelor peste care nu poti trece. Emotiile tale nu sunt rationale si nu au nimic la baza, dar asta nu inseamna ca nu vei trai momente de mare intenistate. Ar fi bine ca in acest week-end sa nu iei decizii definitive si nici sa nu te implici in afaceri riscante. Nu sunt zile bune nici pentru deplasari.
 
LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ai foarte multe de facut in acest week-end, numai timp pentru toata lumea sa ai…Ar fi bine sa acorzi foarte multa atentie la detalii si la orice nimic care pana la urma nu va fi chiar un nimic. O calatorie e foarte posibil sa o amani si atunci pot exista discutii in familie.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
E foarte dificil pentru tine sa tii seama de anumite rigori cu cat ti se cere sa faci lucruri pe care in mod obisnuit nu le faci. Ar fi bine sa acorzi o mai mare atentie sanatatii si odihnei. Poate e cazul sa amani niste iesiri si sa stai doar in casa sa te relaxezi. Din pacate nu vei reusi absolut nimci azi, decat daca vei fi pusa sub presiunea unor dead-line-iuri.
 
BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
 
E foarte posibil sa descoperi lucruri uimitoare despre tine in aceste zile. Nu incerca sa amani lucruri care trebuie neaparat facute.. Ai tendinta totusi de a supraestima ceea ce poti face si ar fi de preferabil sa ramai cu picioarele pe pamant. Risti sa te certi cu anumite persoane din familie doar din orgoliu, asa ca evita disputele de orice fel.
 
SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Ar fi bine sa iti tii sentimentele negative in frau si sa nu incerci sa judeci inainte de a vedea toate faptele. Fii cat se poate de obiectiva pentru ca astfel vei reusi sa iesi cu bine din niste situatii dificile. Nu este un moment bun nici pentru tine de a face vreo calatorie, de a semna documente si nici de a lua decizii care simti tu ca nu sunt ok. Nu exagera cu nimic in aceste zile si totul va fi ok pentru tine.
 
SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Se pare ca azi esti peste masura de cheltuitoare si vei reusi sa iti epuizezi aproape toate resursele din care intr-un fel sau altul faci rost de bani. Ar fi bine sa te poti opri din a-ti goli singura buzunarele, dar asta va fi cel mai greu. Macar incearca sa nu cumperi lucruri inutile. Sub acest aspect ar fi bine ca nici implicarea in vreo afacere sau orice e legat de bani sa nu iti fie prioritatea ta numarul 1.
 
CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Esti extrem de ingrijorata azi aproape de la orice. Ar fi bine sa incerci sa vezi si partea plina a paharului pentru ca pesimismul tau nu va face bine nici tie nici celor din jur. Exista o anumnita stare de confuzie cu care tu nu esti obisnuita si de aceea e cel mai bine sa nu iei decizii. Incearca sa clarifici numai acele lucruri extrem de urgente, iar pe altele amana-le cat mai poti.
 
VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Azi e foarte posibil ca cineva sa te “trezesca” din visele sau reveria in care traiesti in ultimul timp. Ar fi bine sa devii ceva mai practica si sa constientizezi foarte clar ce se intampla in jurul tau. Incearca sa faci anumite schimbari, dar nu te arunca cu capul inainte si fa-ti niste planuri. Chiar daca nu stai foarte bine cu banii, asta nu inseamna ca e sfarsitul lumii si nu incerca sa te certi cu partenerul tau din aceasta cauza.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Esti extrem de protectiva cu prietenele tale si vei sari imediat in ajutorul lor indiferent daca ele au nevoie de asta sau nu. Esti foarte activa in planul social in acest week-end, ceea ce inseamna ca ai parte de iesiri, petreceri si mai ales intalniri cu persoane importante pentru tine. In schimb nu sunt benefice intalnirile cu persoanele mai tinere si nici realtiile cu acestea.
 
BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu esti ina pele tale, iar emotiile te pot coplesi, chiar fara motiv. Incerci sa fii cat mai responsabila in ceea ce priveste relatia ta, dar nu reusesti foarte mult sa iti indeplinesti obiectivul. Ar fi bine sa intelegi ca un tel comun te-ar ajuta. Comunicarea ta este foarte proasta asa ca mai bine evita discutiile in contradictoriu.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Reconsidera opiniile tale si prioritatile pe care ti le-ai setat. Ar fi bine sa nu te mai gandesti ca trebuie neaparat sa simti sau sa gandesti intr-un anumit fel. Vei fi extrem de motivata sa spui exact ceea ce trebuie sa spui, dar daca asta nu se va intampla nu face un capat de tara din asta. Atentie la moral si mai ales la faptul ca te vei concentra mai greu decat de obicei. Nu incepe niciun proiect nou si nici nu te implica in activitati care trebuie sa implice creativitate.
 
GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Este o adevarata provocare pentru tine sa poti avea niste zile normale de week-end. Niste prieteni iti vor face o propunere interesanta, dar nu spune nici „nu”, nici „da” si incearca sa amani momentul deciziei. E important pentru tine ca in urmatoarea perioada sa poti sa iti pui mai intai ordine in ganduri si dupa aceea sa iti setezi prioritatile. Vei comunica mai greu decat de obicei, dar vei reusi cu rabdare sa treci peste anumite obstacole.

related posts

Modifică setările cookies