HOROSCOP 27.04.2010


O zi calma in care fiecare isi poate canaliza energia in planurile pe care le considera mai importante. Nu este inca timpul marilor decizii, dar ele incep sa se contureze si sa prinda viata. Lucrurile inca nu se limpezesc in totatlitate, dar este un pas inainte.
 


TAUR 21 APRILIE – 20 MAI   
Esti preocupata mai mult de ce se intampla la altii in curte decat in propria ta ograda. De aceea e posibil sa pierzi un tren important. E ok sa te preocupe problemele altora, dar acorda-ti si tie atentia cuvenita.  


GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Intr-un fel sau altul intri din nou in actiune azi. Ai o energie pozitiva debordanta si reusesti sa iti asumi lucruri, atat greseli cat si succese. Faci lucruri sa se intample si pentru asta vei avea in primul rand apreciera sefilor. Mai pe seara e posibil sa lamuresti alaturi de partener niste divergente.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Probleme casnice intervin azi in programul tau. Atentie in continuare la schimbarile pe care ti le doresti pentru ca este foarte posibil sa se intample foarte curand.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Viata ti se pare mai frumoasa azi, iar activitatile tale sociale sunt mai pregnante. Poate pe seara va trebui sa iesi in oras, poate o petrecere are loc si tu nu trebuie sa o ratezi.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
E bine ca azi sa ceri ajutorul colegilor sau colegelor. Impreuna veti reusi sa faceti lucrurile mai bine decat daca ai lucra singura. Un proiect nou iti atrage atentia si iti vei focusa pe el toata energia ta si de aceea e cazul sa apelezi la ceilalti sa te ajute. Asta va insemna un plus pentru tine si nu o derogare de la calitate.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Esti foarte creativa azi si ai idei originale de aceea e bine sa le si exprimi. Vei fi un sprijin real pentru prietenii tai azi, iar ajutorul tau va fi foarte apreciat. O veste buna despre bani te va inveseli un pic.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
In planul carierei e foarte posibil sa beneficiezi de aprecierea sefilor si sa reusesti sa iti poti duce unele planuri la bun sfarsit. O intalnire neasteptata cu cineva din trecut te poate da peste cap. E bine sa nu exagerezi prea mult azi si sa incerci sa revii cu picioarele pe pamant.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                    
Ai chef de distractie si e posibil ca azi sa ai atata energie pozitiva incat sa o transmiti si celorlalti. In planul carierei e posibil sa aiba loc ceva mici schimbari, dar nu esti atat de surprinsa de ele si nici nu te prind pe picior gresit.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                 
Implica-te mai mult in planul personal pentru ca familia are nevoie de tine si de actiunile tale. Canalizeaza-ti energia in aceasta directie pentru ca e nevoie sa pui in ordine si acest sector din viata ta. In rest totul este ok azi.
 
VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                             
O noua relatie amoroasa bate la portile inimii tale. Chiar daca problemele din relatia actuala nu le-ai rezolvat in intergime e cazul sa faci ceva in privinta asta. Nu lasa nimic la intamplare si actioneaza conform instinctului tau.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                             
Apar mici probleme la locul de munca, dar e bines a le acorzi mai putina atentie decat intentionezi. Totul se poate rezolva daca nu intri in panica. Vei depune un efort consistent sa iti poti repara imaginea dar pana atunci nu actiona irational.  

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Ai un proiect pe care e posibil sa-l incepi chiar de azi. Implicarea ta totala este ceruta asa ca incearca sa iti faci mai mult timp pentru asta. Intai asigura-te ca ai oamenii potriviti la locurile potrivite si apoi da-i drumul.


 

related posts

Modifică setările cookies