HOROSCOP 27.07.2010


Chiar daca unele probleme, de altfel simple, se pot complica, ar fi bine sa incercam pe cat posibil sa privim in ansamblu fara a detalia atat de mult incat sa scapam din vedere esentialul. Comunicare revine in atentia noastra odata cu intrarea lui Mercur in Fecioara, iar vorbele noastre pot avea un impact extrem de pozitiv daca stim exact cui ne adresam. Ar fi bine sa cautam claritate si logica in loc de a spune lucruri fara sens si nepractice.


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ti se ofera niste oportunitati si in acelasi timp modalitati noi de a obtine bani. In familie se pot ivi niste probleme pe care le puteti rezolva folosindu-ti creativitatea. Incearca sa nu comunici agresiv azi mai ales ca facand asta lumea nu va intelege exact ce iti doresti si ceea ce vrei.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Chiar daca unele probleme financiare par sa se acutizeze la tine, inca nu esti pregatita sa faci fata unor oportunitati care ti se ivesc, asa ca ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte de a spune da la tot ce ti se ofera. Flexibilitatea de care vei da dovada te va ajuta foarte mult si poti ajuta pe ceilalti sa devina mai clari in ceea ce priveste rezolvarea problemelor. Vei stii exact ce sa spui cand si mai ales cum.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
E posibil ca azi sa te simti un pic cam izolata odata cu intrarea lui Saturn in zodia ta asa ca incearca sa fii atenta la tot ce se intampla in jurul tau si nu raspunde la provocari. Subiecte care sunt pentru tine extrem de sensibile nu le aborda. Incearca sa nu te incarci foarte mult cu energie negativa pentru ca lucrurile bune se vor intampla destul de curand. Un pic de optimism nu strica niciodata.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Simti nevoia de putina singuratate si drept urmare e foarte posibil sa renunti la niste iesiri in oras si chiar la unele socializari care ti-ar face de fapt foarte bine. La birou evita confruntarile directe si nici nu actiona deocamdata in nicio directie. Incearca doar sa-ti duci la capat obligatiile si lasa pe alta data proiectele importante.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE       
O calatorie in strainatate sau o persoana din strainatate iti va face ziua mai frumoasa. Simti nevoia sa scapi de unele obligatii pe care le ai si nici faptul ca incerci din rasputeri sa te montezi la locul de munca nu va ajuta prea mult. Cu barbatii din viata ta te intelegi de minune, asa ca poate e cazul sa le spui ce ai pe suflet.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Te cam ingrijorezi pentru faptul ca te-ai abatut cam mult de la planurile tale si incerci pe cat posibil sa revii la ele. Din pacate azi nu vei reusi decat sa iti rezolvi problemele curente si te ingrijoreaza foarte tare planul material. E cazul sa incepi sa privesti mai increzatoare in viitor pentru ca nicicand nu vei reusi sa treci peste problemele prezente daca nu te ancorezi pozitiv in viitor.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
O zi ceva mai buna in planul relatiei decat ziua trecuta si e foarte posibil sa clarifici foarte multe lucruri legate de partener. Daca ai acte, documente importante de semnat ar fi bine sa le citesti de 2 ori inainte de a o face. Din pacate o calatorie importanta se poate amana pentru tine, dar nu e cazul sa disperi prea mult.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Ceva se schimba in bine la locul de munca sau in rutina ta zilnica. Poate e cazul sa privesti si partea plina a paharului in loc sa contempli numai ce ti se intampla negativ. O oportunitate ti se va ivi azi dar va depinde doar de tine daca o vei vedea sau nu. Nu incerca sa te ascunzi in spatele unor vorbe si ar fi mai bine pentru tine sa recunosti unde ai gresit si unde ai facut bine. Daca nu faci asta fata de altii macar fata de tine.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Exista tendinta la tine sa te insingurezi si sa nu vezi evidentele care sunt chiar in fata ta. E posibil ca in aceasta situatie sa nici nu observi ca sunt oameni care vor fi mereu langa tine sa te sustina atat le bine cat si la greu. Incearca sa iesi din pasa neagra si sa te uiti bine la cei din jur pentru a vedea cat de multe persoane tin la tine.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Este o zi potrivita pentru a te ocupa de copii sau de persoanele mai tinere decat tine. Un sfat sau o vorba buna din partea ta le-ar prinde foarte bine. Nu te jena sa ceri ajutorul la locul de munca, chiar daca ti se va parea ca e prea mult pentru ceilalti sa te sustina in momentele lor cele mai grele. O sa fii surprinsa sa vezi de fapt cine iti sta alaturi.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Esti cam indoita in ceea ce priveste un plan, o afacere si atunci preferi sa nu iei nicio decizie importanta. Ar fi bine sa tii cont si de parerile celorlalti pentru ca ele vor conta de acum incolo. Oportunitatile tale sunt foarte mari in acest moment dar va trebui sa discerni foarte bine, exact acele lucruri care se pot mula pe personalitatea ta.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Esti un pic distrasa de unele probleme interioare si farmantari care de fapt nu-si au sensul. E cazul sa iei lucrurile exact asa cum sunt, fara sa iti mai faci probleme ca intr-un fel sau altul pierzi ceva. Cateodata e bine sa pierzi pentru ca daca vei stii sa manageriezi situatia aexact asa cum trebuie vei avea numai de castigat. Urmeaza zile bune pentru tine in planul personal numai ca va trebui sa ai mai multa rabdare si incredere in fortele proprii. 

related posts

Modifică setările cookies