HOROSCOP 27.09.2010


Aspectele planetare de azi favorizeaza relatiile sociale si sentimentale. Va puteti astepta la o zi calma, cu respect reciproc si fara conflicte. Relatiile de prietenie sau de parteneriat pe care le legati astazi au sanse sa sa fie serioase si durabile.
 


BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Noi oportunitati financiare iti vor iesi in cale si iti vor solicita mai multa energie dar te vor ajuta sa-ti evidentiezi meritele. Este important sa verifici de doua ori inainte sa semnezi, caci pot sa te afunzi mai mult decat te-ai astepta. Citeste bine contractul.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Acesta este o perioada linistita de noroc cand lucrurile incep sa mearga de la sine. Situatiile iti sunt favorabile si este usor sa vezi ce cale sa alegi. Este o perioada buna in ocazii dar din pacate nu veio putea sa le faci pe toate, cere ajutorul unei prietene care te va ajuta daca ii vei cere.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
In acesta perioada ai tendinta sa te supraestimezi si te vei angaja sa faci mai multe proiecte decat poti sa duci. Prin urmare nu iti duci datoriile la bun sfarsit si nu te vei putea tine de promisiuni, ducandu-se vorba ca nu esti de incredere. Ai mare grija la prietenii falsi, cei care incearca sa te foloseasca in avantajul lor.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Compania celorlalti este un factor esential pentru linistea ta sufleteasca, caci nu iti face placere sa faci ceva singura. Este posibil sa ai parte de un fel de intelegere reciproca cu o ruda apropiatafrate sau o sora. Pe de alta parta va trebui sa fii atenta la partenerul de viata sa de afaceri.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Imaginatia ta este debordanta si de aceea trebuie sa profiti din plin de asta. Daca te lovesti de ocazii care par imposibil de realizat, acum este timpul sa iti dai seama ca ai acces la ele. Nu-ti subestima creativitatea.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Pastreaza-ti destul timp pentru situatiile de urgenta care vin rapid si iti solicita atentia. Concentreaza-te asupra problemelor care au nevoie de rezolvare acum si tine ideile pentru momentele in care vor putea primi atentia necesara. Poti sa culegi roadele de pe urma unor relatii stabilite recent.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Asta poate fi una dintre cele mai romantice perioade din viata ta. Poti intalni marea dragoste a vietii tale- sau te poti bucura pur si simplu de starea de a fi indragostita. Stai bine si pe plan financiar. Orice talent pe care il manifesti azi poate avea mare succes.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Astazi vitalitatea ta este in crestere. Unul dintre scopurile fundamentale va fi este sa te definesti ca persoana si sa prezinti lumii intregi cu entuziasm si autoritate ideile pe care le ai. Competenta e un lucru bun, dar nu lasa ca energia excesiva sa ii striveasca pe ceilalti care nu sunt chiar atat de plini de energie ca si tine azi.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Se intrezaresc relatii amoroase cu cineva care este pornit sa-ti schimbe obiceiurile, stilul de viata si comportamentul. Iti vei pierde rabdarea cand comportamentul autoritar si dictorial al acestei persoane va incepe sa te deranjeze. Incearca sa lasi lucrurile asa cum sunt pentru o vreme fara sa te enervezi in acesta perioada.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Azi faci fata presiunii, indoielilor si stresului intr-un mod lin si pasiv. Fii hotarata sa reusesti, scotand ideile bune din orice conflict. Invata sa faci fata extremelor emotionale, nevoilor insatiabile si cererilor nebunesti ale celor care te preseaza in acest moment. Scapa de "gunoaie" chiar daca asta inseamna sa scapi si de anumiti oameni.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Este o perioada foarte emotionala pentru tine. Simti nevoia sa fii ingrijita si iubita si presezi partenerul sa-ti ofere tot ceea ce iti doresti. Vrei sa te concentrezi asupra casei si familiei. Tanjesti dupa "casa dulce acasa".

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Vei fi nevoita sa acorzi o a doua sansa unui prieten, desi o parte din tine vrea sa mearga mai departe. Este totusi de datoria ta sa te asiguri ca nu arunci la gunoi o prietenie valoroasa. Mereu sa acorzi cui merita o a doua sansa.

 

related posts