HOROSCOP 27-28.03.2010


Perceptiile noastre si capabilitatile analitice sunt extrem de potente in acest weekend. Vom putea sa ne exprimam clar, vom fi rationale dar vom avea de invatat la nivelul sentimental. Aici vor fi niste lacune pentru ca vom acorda atentie unor lucruri mai putin importante.


BERBECI CELEBRI:

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Ai de unde alege in acest week-end! Vrei sa faci atat de multe incat la un moment dat, in loc sa actionezi, te cam pierzi in detalii. Nu iti bate capul incercand sa-ti dai seama exact ce se intampla pentru ca schimbarile nu inseamna ca pierzi controlul.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI                                                                                               
Esti extrem de cooperanta si incerci sa iti ajuti persoanele apropiate sa isi realizeze obligatiile. Insa, cumva vei spune ceva ce va fi inteles complet diferit. Vei avea ceva probleme de a recupera si de a te explica, asa ca pana la urma, lucrurile vor reveni pe un fagas normal.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Te crezi ceva mai desteapta decat ceilalti si incerci sa si demonstrezi asta. E posibil ca la un moment dat sa se intoarca niste lucruri impotriva ta, asa ca, ai grija! Nu te agata de detalii neimportante si nu incerca sa analizezi chiar totul.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Vei fi obligata sa preiei cumva fraiele pentru a rezolva o situatie pe care tu o consideri fara iesire. Poate fi vorba de o situatie inselatoare pentru ca ceilalti iti vor reprosa lucruri neasteptate. Daca vei schimba unghiul de abordare va fi perfect. E posibil sa faci un drum de relaxare.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Simti ca ai mers pe pilot automat si nu e vorba de faptul ca nu ai fost constienta de ce se intampla ci pur si simplu ai facut automat diverse lucruri.  In acest week-end vrei sa te relaxezi si incerci sa iti modifici un pic stilul pe care l-ai practicat in ultimul timp; drept urmare vei fi mai constienta de ce se intampla in jurul tau. Analiza logica te va ajuta atat timp cat nu vei face si din asta o obsesie care te va deconecta de la intuitia ta.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Vei fi in plina forma in acest week-end iar la nivelul comunicare esti imbatabila. Distreaza-te, simte-te bine pentru ca te asteapta o saptamana plina la munca.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Esti extrem de confuza si de aici vor interveni diverse lipsuri legate de claritate privind diverse actiuni pe care ti le-ai propus pentru acest week-end. Important este ca pana la urma lucrurile vor iesi bine chiar daca tie perspectiva iti lipseste.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Fii pe receptie! E posibil sa primesti vesti importante care iti vor inspira activitatea pentru ceea ce ti-ai propus in viitor. Nu incerca sa te implici in lucruri pe care nu le cunosti pentru ca tot ceea ce este nou nu iti este si de folos.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
E crucial sa-ti mentii spiritul critic si sa incerci sa dai atentie mare detaliilor. Mentalul tau este la un nivel optim astfel incat vei putea sa duci la bun sfarsit multe obligatii. Chiar daca nu esti foarte optimista si asta se va vedea incearca sa vezi totusi partea plina a paharului. NU te mai indoi de tine pentru ca asta iti va face mai mult rau decat crezi.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Esti un pic deconcentrata de la anumite lucruri si e posibil sa nu termini chiar tot ce ti-ai propus pentru acest week-end. Ceva activitate personala care iti va implica toata familia iti va repune pe tapet o problema pe care o credeai rezolvata. O vei rezolva daca nu vei reactiona impulsiv.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Lasa-ti imaginatia sa fie pe primul plan azi. Iti poti permite asta pentru ca nu ai prea multe obligatii de realizat. Cu toate acestea e mai bine ca intai sa rezolvi intr-un mod practic tot ce ti-ai propus si apoi te poti relaxa cu o carte, cu un film sau chiar sa faci un drum in afara localitatii. Natura poate fi inspirationala pentru tine acum.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Incearca sa fii ceva mai concreta atunci cand iti exprimi doleantele. Altfel risti ca cei apropiati nu vor intelege nimic din ceea ce iti doresti si unii dintre ei s-ar putea sa nici nu aiba timp sa te si asculte pana la capat sau sa inteleaga. Asta va genera ceva discutii pe care le poti evita daca esti mai concreta. 

related posts

Modifică setările cookies