Horoscop zilnic 27 aprilie 2019. Racii au parte de o zi perfectă, vezi ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 27 aprilie 2019.


BERBEC

De obicei ești o fire optimistă și profiți de orice ocazie pentru a scăpa de treburile în plus. Astăzi nu este o zi de care să scapi. Trebuie să-ți asumi niște responsabilități. Pe seară primești o veste bună din familie.

 

TAUR

Astăzi nu ai nicio inspirație. Este una din acele zile în care nu vrei să te bată nimeni la cap, să-ți faci treaba în liniște. Acordă mai multă atenție familiei tale. În ultima perioadă i-ai neglijat destul de mult și asta s-a văzut.

 

GEMENI

Ai tendința să îi protejezi prea mult pe cei din jurul tău și mai putin pe tine. Persoanele de lângă tine sigur sunt norocoase, dar ar fi bine să faci ceva și pentru tine. O ieșire în oraș cu fetele sau un spa te vor ajuta categoric.

 

RAC

Îți faci planuri să ieși în oraș cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. Reacțiile tale sunt extrem de bine primite. Posibil să vorbim de o relație pe termen lung. Asta numai de tine ține. 

 

LEU

Te-ai stresat zilele astea din cauza unui coleg de muncă. Nu te lasă nici în weekend să te relaxezi. Încearcă să eviți subiectele în contradictoriu și cel mai bine, lasă-le pe luni.

 

FECIOARA

Azi e o zi perfectă pentru shopping. Pe seară petreci alături de cei dragi. Nu uita să te ocupi și de treburile zilnice, dar nu-i așa, e și mâine o zi.

 

BALANTA

Astăzi ai nevoie să petreci puțin timp cu familia ta. Sunt o mulțime de prieteni care trag de tine, dar tu hotărăști altceva pentru acest weekend. Adună-ți gândurile, relaxează-te și fă planuri de viitor.

 

SCORPION

Ești în mijlocul unui scandal cu familia ta. E bine să te abți de la discuții și certuri care îi pot răni pe cei dragi. Siceritatea ta nu e cel mai indicat lucru pentru cei dragi zilele astea.

 

SAGETATOR

O dezamăgire în dragoste îți poate strica tot weekendul.  E posibil să-ți anulezi planurile de vacanță chiar, ceea ce te va nemulțumi profund. Nu-ți face noi prieteni azi întrucât nu vor fi relații stabile, de lungă durată.

 

CAPRICORN

Ai niște probleme de sănătate care te țin la pat. E unul din acele weekenduri în care ești deprimată și nu ai chef de nimic. Nu te forța. Pune un film, relaxează-te la un spa.

 

VĂRSĂTOR

Este o zi în care te poți bucura de soare, de prieteni, de primăvară. Este recomandat să te abții de la cheltuielile în exces, chiar dacă este posibil să apară o sumă de bani nesperată în contul tău. 

 

PESTI

De câteva zile acuzi dureri de spate. Nu ar fi rău să îți faci o programare la doctor și să vezi ce te supără cu adevărat. Pe seară primești o veste importantă de la o persoană dragă.

related posts

Modifică setările cookies