Horoscop zilnic 27 noiembrie 2018. Berbecii primesc vești neplăcute, vezi ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îţi rezervă astrele de la Andreea Dincă, astrologul Perfecte.ro, azi, 27 noiembrie 2018.


Berbecii primesc vești neplăcute, Balanțele își schimbă garderoba.

 

BERBEC

Astăzi este o zi aglomerata la locul de muncă, primești vești care te pun în dificultate. O femeie din familie îți face o propunere pe care o iei în considerare. 

Recomandat - Este o zi potrivită pentru a face curățenie în acte, documente. Nerecomandat - O discuție în contradictoriu cu un coleg de la serviciu. 

 

TAUR

Aștepți o propunere de colaborare cu o persoană din străinătate. Vei participa la o întâlnire unde vei cunoaște o persoană de care te poți îndrăgosti. Ai nevoie de odihnă. Recomandat - Cumpără din timp cadouri pentru perioada Sărbătorilor. 

Nerecomandat - Să ratezi diverse oportunități care îți pot crește resursele financiare. 

 

GEMENI

Astăzi este o zi importantă pentru tine, are loc un eveniment care aduce multe schimbări în viața ta. Experimentezi situații emoționale care îți schimbă percepția asupra vieții. 

Recomandat - Ai încredere în partenerul de viață. 

Nerecomandat - Să te implici într-o ceartă la locul de muncă.

 

RAC

Urmează să aibă loc un eveniment important în familia ta. Vei achiziționa un obiect de care vei fi foarte mândru. Întâlnești o persoană de la care vei învăța lucruri noi care te vor ajuta în dezvoltarea ta. 

Recomandat - Viziteaza-ți bunicii, părinții sau rudele. 

Nerecomandat - Să te enervezi atunci când nu îți ies planurile. 

 

LEU

Dispui de multă energie pe care o direcționezi către muncă. Astăzi ai parte de rezultate frumoase în urmă cărora vei fi recompensat. Ești deschis sugestiilor pe care le primește de la prieteni. 

Recomandat - Răsfață te cu un masaj la SPA. 

Nerecomandat - Neglijarea prietenilor și a celor dragi. 

 

FECIOARĂ

Astăzi ești norocoasă, participi la un concurs pe care îl câștigi cu ușurință. Vei accepta o invitație din partea unei persoane de sex opus care își dorește o relație cu tine. Ai mai multă grijă de sănătatea ta. 

Recomandat - Discută subiectele care te interesează cu cei apropiați. 

Nerecomandat - Amânarea unui decizii importante.

 

BALANȚĂ

Vrei să faci anumite schimbări în garderoba ta. Astăzi vei găsi oferte pentru produse pe care ți le dorești. Te gândești foarte des la o persoană cu care lucrezi. Reușești să rezolvi o problemă legată de casă. 

Recomandat - Verifică autovehiculul înainte de a-l folosi la drum lung. 

Nerecomandat - Să îți dai demisia sau să te retragi dintr-un grup. 

 

SCORPION

Te concentrezi prea asupra părților negative din viața ta. Astăzi este important să discuți despre ceea ce simți. Poți lega o relație de prietenie care să îți aducă multe avantaje. Nu critica oamenii din jurul tău. 

Recomandat - Ai nevoie de o plimbare în aer liber care să te umple cu energie pozitivă. 

Nerecomandat - Să te răzbuni pe persoanele care ți-au greșit. 

 

SĂGETĂTOR

Astăzi vei reuși să treci cu bine un examen sau să dai niște probe pentru avansare la locul de muncă. Te vei înscrie la un curs de limbi străine alături de partenerul tău sau un prieten. 

Recomandat - Organizează o călătorie pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Nerecomandat - Să fii nehotărât în privința unor decizii.

 

CAPRICORN

Îi vei da dreptate partenerului în urma unei discuții pe care o veți avea. Ai nevoie de înțelegere și sprijin în alegerile pe care le vei lua. Evită să îți faci griji inutile. Recomandat - Încearcă să termini la timp toate sarcinile de la serviciu. 

Nerecomandat - Să lucrezi în timpul tău liber. 


VĂRSĂTOR

Trebuie să îți iei adio de la anumite obiceiuri nesănătoase. Este important să îți stabilești un stil de viață sănătos. Participi cu prietenii la o activitate recreativă care îți aduce bucurie. 

Recomandat - Îmbunătățirea relațiilor cu prietenii.

Nerecomandat - Crizele emoționale. 

 

PEȘTI

Astăzi ești foarte sensibil deoarece primești vești mai puțin plăcute. Te sacrifici pentru familie și uiți de nevoile tale. Trebuie să îți acorzi timp pentru odihnă și relaxare. 

Recomandat - Organizează o petrecere la care să îți înviți toate cunoștințele.

Nerecomandat - Să te concentrezi pe probleme.

related posts

Modifică setările cookies