HOROSCOP 28.07.2010


Chiar daca poate parea o zi usoara, unele discutii, pe care le veti avea azi, va pot parea ireale. Mercur cel logic se va confrunta cu Luna in Pesti care ne poate indrepta catre visare si planuri nerealizabile, in timp ce Mercur in Fecioara ne indeamna sa cautam numai relevanta si importanta detaliilor.


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Speri din tot sufletul ca anumite lucruri sa le poti spune azi cu voce tare chiar daca stii sigur ca asta va deranja. Azi vei merge doar pe cartea adevarului si nu a lucrurilor cu jumatati de masura. E posibil ca un drum sa-ti aduca satisfactii si sa ai pe seara chef de distractie. Ai mult curaj in aceasta perioada asa ca fii increzatoare in propriile tale forte. 

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Esti intr-o perioada agitata si crezi ca foarte multa lume are ceva cu tine, asa ca agresivitate ta este foarte puternica. Incearca sa comunici logic si nu te baga in lucruri care de fapt nu te privesc. Atentie si la relatia cu partenerul pentru ca nu esti in dispozitia de a comunica foarte ok cu el si de aici pot aparea conflicte pe care nu le vei putea regla prea usor mai incolo.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ai foarte multe de facut in planul personal, iar unele cunostinte aplica asupra ta o presiune pe care tu nu o suporti foarte bine. Incearca sa nu spui da la orice si gandeste-te un pic inainte de a-ti oferi suportul. Exista o tensiune mare si un stres teribil pe care il poti anihila facand lucruri care iti plac: poate o iesire la un film, teatru sau sa practici un hobby.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu este important faptul ca acum te afli intr-o stare de asteptare, dar e important daca asteptarea aceasta este negativa sau nu. Incearca sa nu privesti doar partea goala a paharului, iar ingrijorarile tale se vor dovedi oricum nefondate. Ai tendinta de a te certa cu un prieten care de fapt nu vrea decat sa iti ridice moralul, iar tu vei crede ca te ataca. Ar fi bine sa incepi sa faci diferente intre cei care iti sunt cu adevarat prieteni si cei care doar stau langa tine pentru alte motive.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE       
Ai foarte multe lucruri de facut si atunci te grabesti foarte tare astfel incat sa realizezi si obligatiile de la locul de munca si cele de pe planul personal. E posibil ca activitatea ta sociala sa fie in crestere, iar invitatiile sa curga de unde nici nu te astepti. Nu rata unele oportunitati care ti se pot ivi in aceste zile.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Se prefigureaza niste schimbari la tine si doar le poti simti deocamdata nu ai ceva concret si doveditor. Te vei framanta pentru multe lucruri azi, dar cel putin vei avea ceva de castigat pe planul financiar. Daca nu este vorba de venitul tau constant este importanta ca banii inca nu sunt o problema majora pentru tine.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Intalnesti multe obstacole azi in a realiza obligatiile pe care le ai de indeplinit la locul de munca. De asemenea venitul tau este clar amenintat pentru ceva ce ai uitat sa platesti sau nu ai stiut ca trebuie sa platesti. Ar fi bine sa nu mai eviti rezolvarea problemelor astfel incat acestea sa devina de nerezolvat.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Esti intr-o stare de confuzie si asta iti va crea ceva stari de anxietate. Nu vei putea sa-ti indeplinesti nici macar jumatate din obligatiile pe care le ai, dar asta nu inseamna ca panica este o solutie mai buna. Chiar daca puterea ta de concentrare nu este maxima incearca sa duci la bun sfarsit lucruri marunte, rutinate si care cu siguranta iti vor iesi mai bine. Nu incerca lucruri noi azi. 

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
E foarte important ca din punct de vedere sentimental va incepe pentru tine o etapa de maturizare si atunci ai nevoie de sustinere din partea prietenilor. Asta nu inseamna ca vei schimba prea multe azi si oricum ceva in modul de gandire si abordare va trebui sa schimbi pentru ca tu simti ca ceva nu este in neregula. Discuta cu prietenele apropiate toate acestea si e foarte posibil ca cineva sa-ti ofere o solutie neasteptata.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Din punct de vedere sentimental e foarte posibil sa ai o zi chinuitoare si vei trai anumite stari de confuzie, absolut neasteptate. La locul de munca iti va fi oferita o sansa dar asta va insemna mai mult de lucru si nu iti va fi usor. De aceea va trebui sa te gandesti de doua ori, inainte de a spune da.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Intuitiv tu stii exact ce trebuie sa faci dar pentru ca la un nivel mental logic nu intelegi perfect despre ce este vorba vei incepe sa amani foarte multe lucruri. Nu incerca sa te fortezi prea mult pentru ca asa nu iti vei da seama ce se intampla. Incearca sa ai rabdare si unele lucruri vor veni de la sine.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Nu este o zi buna pentru examene sau drumuri. Incearca sa nu arunci banii pe fereastra si gandeste-te de 2 ori inante sa faci vreo investitie. Esti foarte tentata sa faci exact ce te taie capul, dar mai bine cere un sfat in jurul tau si asculta-l.

related posts

Modifică setările cookies