HOROSCOP 28.09.2010


Este o zi destul de incarcata emotional si e foarte posibil sa ne simtim destul de nelinistite aproape toata ziua. Chiardaca vom avea de ales intre mai multe optiuni nu suntem capabile sa facem un pas important si de aceea ar fi bine ca azi sa ocolim deciziile importante. Va fi foarte dificil sa ne exprimam simtirile dar e mai bine sa incercam sa facem asta in loc de a trage vreo minciuna. Cu cat vom fi mai diplomate cu atat vom avea de castigat.


BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Nu este o zi buna pentru parteneriate si nici pentru a incheia contracte importante. Exista niste neintelegeri cu familia pe care le poti rezolva doar abordand problema diplomatic. Nu incerca sa devii agresiva pentru ca nu vei rezolva absolut nimic. Imaginatia ta lucreaza „peste program” si e foarte posibil sa te atraga lucruri care nu se intampla in realitate si sa ai dorinta de a te retrage undeva si de a-ti crea propria lume.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Probabil azi este cazul sa iti reamintesti lucruri si e foarte posibil sa fii pusa in situatia de a rememora lucruri din trecut. Azi simti ca trebuie sa scapi de anumite greseli pe care le-ai facut in trecut dar asta se poate intampla doar daca te vei arata intersata de adevar. Oricum ar fi trecutul nu-l vei putea schimba dar inca mai poti face ceva pentru viitor.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        

Esti capabila sa iei in propriile tale maini tot ceea ce pana acum ai evitat. E adevarat ca autoritatea de care vei da dovada iti va crea dificultati cu partenerul si chiar cu cei apropaiti. Din pacate nu ii vei putea convinge pe ceilalti ca ai dreptate si atunci vei deveni extrem de frustrata. Cel mai bine este sa ii lasi pe ceilalti sa descopere singuri ce este bine pentru ei si tu sa faci ceea ce este bine pentru tine.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       

Atunci cand vei incepe sa-ti dai seama ca problemele tale financiare nu se pot rezolva pe calea obisnuita incearca sa dai dovada de cretivitate si apeleaza cat poti la cei care se pricep. De asemenea ar fi bine sa nu cheltui si ultimele resurse pe care le ai pe lucruri nefolositoare.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                

Ar trebui sa fii extrem de convinsa ca esti pe drumul cel bun in relatia cu partenerul tau. In caz contrar pot aparea probleme acolo unde nici nu te astepti. Conversatiile cu tine sunt azi extrem de placute si de aceea oamenii te vor cauta pentru a le da sfatul. Din pacate nu se va gasi nimeni sa te sfatuiasca ce sa faci intr-o anume privinta. Increde-te in intuitie.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 

Intuitia ta extrem de buna incat vei anticipa mai multe miscari pe care ceilalti le fac. Asta nu va insemna ca va trebui sa ajungi la concluziile gresite doar pentru ca asa iti spune intuitia. Incearca sa astepti mai multe dovezi inainte de a spune ceva gresit. De asemena, azi ai asteptari nerealiste de la partener dar asta nu va trebui sa te conduca la conflicte din care mai tarziu nu vei mai putea iesi.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE

Cel mai bine este ca azi sa ai deplina incredere atat in tine cat si in ceilalti. Ar trebui sa lasi deoparte indoielile si sa iti analizezi foarte bine prioritatile.Stai focusata pe ceea ce este important pentru tine si nu incerca sa te pacalesti singura.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  

Relatia cu partenerul pare extrem de complicata la prima vedere dar la o analiza mai profunda nu este deloc asa. Nu lasa sentimentele de frica si instabilitate sa te copleseasca. Azi nu lua vreo decizie importanta pentru ca nu esti inca in postura de a vedea clar lucrurile.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

Luna se intoarce in semnul tau si totul poate fi extrem de aluziv in aceste zile pentru tine. Nimic concret nu va iesi la suprafata ci doar anumite sentimente confuze. Ar fi mai bine sa stai ancorata in prezent si sa te multumesti cu ceea ce ai, in loc sa vanezi himere.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Ai nevoie de o anumita sustinere in aceste zile si de aceea te vei simti tradata in momentul in care ori partenerul ori un prieten foarte apropiat nu iti va sta aproape in rezolvarea unei probleme. Atentie la increderea de sine care nu este la cotele cele mai bune. In acelasi timp ar fi bine sa nu ignori ceea ce simti si sa incepi sa te concentrezi pe lucrurile in care crezi.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Chiar daca te vei simti nesigura nu inseamna ca lucrurile sunt atat derele si in realitate. La locul de munca ar fi bine sa verifici de mai multe ori ceea ce faci tu sau ceilalti pentru ca exista riscul unei erori grave. Linistea sufleteasca este tot ceea ce iti doresti acum si de aceea ai nevoie ca partenerul sa inteleaga ca iti trebuie putin spatiu si timp de gandire. Evita pe cat posibil neintelegerile si conflictele. 

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Nu prea intelegi nimic din tot ceea ce se intampla in jurul tau si abilitatea ta de a fi mereu logica si realista va fi extrem de pierduta. Incearca sa separi cat mai mult realitatea de fictiune si nu te lasa coplesita de sentimente care iti vor fi induse fals. Mai mult, nu te increde in tot ceea ce ti se spune si incearca sa-ti pui multe semne de intrebare pana cand vei afla exact ce se intampla.
 

related posts

Modifică setările cookies