HOROSCOP 28-29.08.2010


Actiunile spontane sunt binevenite in acest weekend si de aceea ar fi bine sa nu ne facem prea multe planuri. Pe de alta parte relatiile cu ceilalti sunt supuse unor tensiuni pe care le putem evita doar daca nu suntem extrem de emotionale. Totodata sunt incurajate activitatile creative si cele care implica lucruri total neobisnuite.


FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Rationalizarea fiecarui pas pe care il faci nu iti va garanta si reusita totala. Daca nu iti vei planifica totul se prea poate sa ai o surpriza placuta din partea celor dragi. Niste bani iti pot intra in buzunar dar atentie ca ii vei cheltui pe lucruri fara sens. E foarte posibil sa fii pusa in situatia sa te justifici fata de ceilalti in legatura cu o problema de familie.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Nu esti intr-o stare excelenta, iar capacitatile tale mentale sunt foarte diminuate. Ar fi foarte bine daca ai lua toate lucrurile ca atare fara sa le mai treci prin filtrele tale mentale. Nu vei da curs unor invitatii la unele evenimente sociale si vei prefera sa stai acasa si sa te relaxezi, ceea ce poate fi cea mai buna solutie pentru tine. Incarca-ti bateriile pentru ca vei avea o saptamana destul de grea.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Criticile pe care le vei aduce celor din jur nu te vor ajuta sa ai relatii mai bune sau mai oneste. Incearca sa nu te pui pe tine drept exemplu pentru ca nu vei reusi decat sa creezi o stare de tensiune. Incearca sa nu te grabesti prea tare in realizarea unor lucruri pentru ca vei face greseli.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE       
Supramotivarea ta va face ca unele lucruri sa iasa altfel decat ti-ai dorit si atunci asteptarile tale sa fie sub limita a ceea ce sperai. In acest weekend nu sunt indicate conflictele cu persoanele mai tinere si nici cu copiii pentru ca tu vei iesi cea mai in pierdere. Eforturile tale se vor indrepta catre a rezolva unele probleme cu partenerul si atunci e posibil ca la sfarsitul acestui weekend sa te simti fara energie.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Mai bine incearca sa fii alaturi de persoana iubita pentru ca are nevoie de tine mai mult decat ceilalti. Nu incerca sa iti stabilesti limite pe care nu le poti depasi si ar fi bine sa fii atenta la orice moment din aceste zile pentru ca oportunitati ti se vor ivi de unde nu te astepti.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Nu iti doresti interactiuni sociale in acest week-end si daca vei avea de lucru vei prefera sa lucrezi singura, acasa. Ar fi bine totusi sa dai curs unor invitatii de la prieteni pentru ca vor reusi sa te scaota din starea de insingurare. Ar fi bine sa te conectezi mai bine la realitate pentru ca numai asa vei reusi sa treci peste momente neplacute. Fii atenta la orice si vei avea numai de castigat.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Te simti destul de nesigura pentru a incepe sa ai si anumite pretentii asa ca nu te avanta prea tare in a-ti spune parerea pentru ca vei deranja pe ceilalti. De asemenea ai grija si de finantele tale pentru ca e posibil ori sa pierzi bani ori sa acorzi un imprumut unei persoane de la care ii vei recupera foarte greu.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Din pacate pentru tine esti intr-o pozitie pe care nu o vei putea sustine prea multa vreme pentru ca vei face anumite lucruri doar de dragul celorlalti. Incearca sa nu te judeci mai aspru decat ar face-o altii si recupereaza din mers unele greseli pe care le-ai facut. In relatie pot aparea tensiuni si ar fi bine sa-l asculti pe celalalt.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Incapatanarea ta proverbiala isi va arata potentialul in aceste zile. E foarte posibil sa ii scoti din minti pe ceilalti cu aceasta atitudine a ta si chiar sa ai paret de conflicte neatseptate. E foarte posibil sa ai o supriza neplacuta din partea familiei unde o veste iti va da peste cap programul tau.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu iti vei estima foarte bine programul si vei face greseli pe care altii de abia asteapta sa ti le reproseze. Nu este un weekend foarte placut pentru tine si atunci va trebui sa ai grija cu cine vei comunica anumite stari ale tale pentru ca e foarte posibil sa fii gresit inteleasa. Complicatii neasteptate din partea persoanei iubite.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Nu iti lua prea multe obligatii si nu te avanta sa promiti lucruri de care nu te vei putea achita cu usurinta. Va fi important pentru tine cum vei aparea in fata celorlaltor persoane si atunci sa acorzi mai multa importanta anturajului. Familia se va simti neglijata de aceasta implicare a ta in rezolvarea altor probleme care nici macar nu sunt ale tale.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Vei simti nevoia sa iei o decizie legata de anumite aspecte ale locului de munca si atunci te vei consulta cu cei apropiati. Incearca sa nu iei decizii importante in aceasta perioada pentru ca o suparare de moment iti poate strica startegiile pe termen lung pe care ti le-ai facut deja.

related posts

Modifică setările cookies