HOROSCOP 29.03.2010


Este un context favorabil momentelor de revizuire si de o evaluare a unor planuri. Daca vei da dovada de echilibru si constanta vei reusi azi sa pui capat unor lucruri stresante. De asemenea, tot azi, se pot porni actiuni pozitive si cu un efect benefic asupra ta. Cu calm si intelepciune, puteti sa intoarceti totul in favoarea dumneavoastra.


BERBECI CELEBRI: KATE HUDSON

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Azi vei fi incantata de un succes neasteptat chiar daca este vorba de unul mai personal e bine sa te mai si bucuri. Va exista la locul de munca o situatie care te va pune pe ganduri dar din fericire ai o conjunctura favorabila penrtu afirmare. Profita de oamenii care te pot ajuta. E posibil ca azi sa pui la cale o plecare sau o mini vacanta.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Nu esti in cea mai buna forma dar vei avea langa tine persoane care te vor sustine. Nu crede ca ei vor sa iti ia cumva locul sau sa-ti submineze intr-un fel sau altul pozitia, ci doar sa te ajute. Deocamdata tie iti lipsesc energia si motivatia ca azi sa duci la bun sfarsit obligatiile tale astefl incat o mana de ajutor, chiar si morala, e buna.                                                                                             

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Zi buna pentru afaceri si ai mari sanse sa iei niste bani azi. Vei redresa un pic balanta de cheltuieli si vei putea astfel sa respiri un pic mai usurata dupa o perioada in care ai stat extrem de stresata referitoare la banii tai. Sunt favorizate relatiile cu cei din jur.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Esti preocupata de situatia ta financiara si vei incerca sa iti reevaluezi pozitia referitoare la niste cheltuieli. Ai o oportunitate de a incheia o afacere foarte buna azi mai ales daca te ajuta si o persoana din familie. O persoana mai in varsta iti da niste sfaturi extrem de utile.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Azi ar trebui sa acorzi mai multa atentie sanatatii tale. La locul de munca vei avea de tras pentru ca in zilele trecute s-au luat niste decizii pentru care acum va trebui sa platesti. Chiar daca faci ceva rost de niste bani nu te pune pe cheltuit. Va veti ocupa mai mult decat de obicei de problemele financiare dar ar fi bine sa te abtii de la speculatii.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Este o zi in care care e bine sa te organizezi ceva mai bine pentru a  nu trage ponoasele mai tarziu. Va trebui sa-ti calculezi resursele foarte bine pentru a reusi ce ti-ai propus. Nu este o perioada extrem de favorabila pentru tine dar ar fi bine ca optimismul sa nu te paraseasca.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Evita sa fii superficiala azi si sa nu te avanti in conversatii inutile. Foloseste-te de sarmul personal si de dorinta spre distractie pentru a-l face pe cel drag sa se simta bine in compania ta. La farmecul pe care-l degaji, poti cuceri pe oricine, dar nu si daca ai deja pe cineva alaturi!

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Azi te vei dovedi o adevarata lidera, mai ales in planul personal, in familie. Vei putea convinge usor persoanele din jurul tau si iti vei folosi la maxim calitatile tale de conducatoare. In perioada urmatoare vei putea sa stabilesti obiective comune pe care le vei duce la capat impreuna cu oamenii de langa tine.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Noutati in planul sentimental apar pentru tine azi. Esti atrasa de o persoana noua si astefl vei avea o perspectiva mai interesanta asupra vietii. Daca esti deja implicata in vreo relatie asta poate insemna o revigorare sau poate chiar o despartire necesara.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Esti calma si veid uce la bun sfarist planuri urgente. Te vei misca ion ritmul propriu si vei avea si sustinerea necesara. Atentie la detalii!

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Esti dezamagita de felul in care raspunde persoana iubita la gesturile tale de afectiune. Tu esti entuziasmata, plina de energie, implicata profund in viata de cuplu, or, partenerul parca nici n-ar vedea pasiunea investita de tine. E si normal sa fii deceptionata cand observi ca reactia sa e lipsita de energie, plictisita, dezinteresata, de parca nici nu i-ar pasa de sensul in care merge relatia voastrp. Incerci sa-i mobilizezi si pe el, sa-l cointeresezi cumva in planul comun, dar raspunsul lui este sub asteptari: rece, indiferent, distant...

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Nu lua de bun tot ce ti se spune, pentru ca ai si tu parerile tale pe care trebuie sa le sustii pana la capat. Intri in conflict cu un coleg care ascunde adevarul si apeleaza la diverse tertipuri incorecte pentru a se impune in fata tuturor, numai ca nu-i merge cu tine. Esti vehementa in discutii, ai argumente solide pentru a te face ascultata si nu te lasi pana nu demonstrezi ca ceea ce sustine celalalt e fals si contine informatii eronate.

related posts

Modifică setările cookies